Oscar Biludlejning i Malaga

Vidste du, at Oscar Biludlejning også findes i Spanien? Her tilbyder vi billig billeje på mange af Spaniens mest populære destinationer - heriblandt Malaga. Vi har allerede mere end 7 afdelinger i og omkring Malaga, herunder i Malaga lufthavn.

Malaga har været et af danskernes foretrukne rejsemål i mange år, og der er derfor mange mennesker, som besøger området hvert år.

Der er masser af grunde til at leje en bil, når du besøger Malaga. For det første er det en fantastisk måde at se byen og alt det, den har at byde på. Med dit eget sæt hjul kan du udforske byen og regionen i dit eget tempo og sikre dig, at du ikke går glip af noget. Oscar Biludlejning er en god mulighed for dem, der leder efter en pålidelig og overkommelig lejebil i Malaga.


Hvordan lejer jeg en bil i Malaga gennem Oscar?

Du har to muligheder, hvis du ønsker at leje en bil gennem Oscar på din rejse til Malaga.

  1. Besøg vores spanske hjemmeside www.oscar.es - som er tilgængelig på engelsk - hvorfra du kan booke.
  2. Kontakte vores danske kundeservice, som kan booke en bil til dig

Det kan desværre ikke lade sig gøre at booke en bil i Malaga på vores danske hjemmeside. Men ved at gå til www.oscar.es, kan du bruge søgefunktionen til at lede efter en lejebil i Malaga. Du kan øverst i menuen sætte sproget til engelsk.

Du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice på 42 90 90 48. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at booke en bil i Malaga fra 08:00 - 18:00 hver dag.

KONTAKT INFORMATION

Kundeservice

Telefon: 42909048

Mail: [email protected]

Virksomhedsadresse

Oscar biludlejning ApS
Møllegade 32
8000 Aarhus C
CVR: 40812210

Åbningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 18:00
Lørdag - Søndag* 08:00 - 13:00

*Inklusiv helligdage og Grundlovsdag.

Billig billeje i Malaga

I Malaga kan du leje bil hos Oscar fra blot 30€ pr. dag, hvilket vil sige cirka 225 kr. Grundet Spaniens størrelse har vi valgt, at der med i prisen medfølger hele 200 kilometer om dagen. Derudover er du naturligvis dækket ind med på ansvars- og kaskoforsikring samt vejhjælp, fuldstændig som du er, når du lejer en bil hos os herhjemme.
Klik her for at komme til biludlejning i Spanien.

Andet land - samme høje service

Er du bekymret for at leje bil i udlandet? Frygt ej. Oscar tilbyder samme høje service i udlandet som herhjemme. På den måde kan du føle dig helt tryg ved at leje en bil hos vores afdelinger i Spanien. Vi og vores afdelinger står altid klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have.

Så hvorfor ikke give os en chance næste gang du er i Malaga? Vi garanterer, at du ikke vil blive skuffet!

Vores udvalg

Vi tilbyder et bredt udvalg af køretøjer, der passer til alle behov og budgetter. Uanset om du er på udkig efter en lille bil til bykørsel eller en større SUV til familieferier, har vi noget, der passer til dig.

Vi har også et udvalg af luksusbiler til dem, der ønsker at rejse med stil. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at den vil være af højeste kvalitet. Du kan tjekke udvalget ud her.

Oplev Malagas mange attraktioner

Malaga er en af de mange interessante byer beliggende i den sydlige del af Spanien. Malaga er kendt for sine fantastiske strande og udsigter og den smukke arkitektur. Malaga tiltrækker mange turister, og det er nemt at se hvorfor! Ikke mindst pga. det gode vejr. Derudover har byen noget at byde på for alle. Uanset om du er interesseret i natur, historie, kunst, mad eller byliv, så har Malaga noget for dig.

Malaga rummer mange attraktioner, såsom Malaga-katedralen, Alcazaba og Gibralfaro-slottet. Hvis du er fan af kunst, vil du helt sikkert gerne se Museo Picasso Malaga. Museet er dedikeret til den berømte kunstner Pablo Picasso, som blev født i Malaga. Og selvfølgelig ville ingen tur til Malaga være komplet uden at prøve noget af den lækre mad! Malaga er kendt for sine friske fisk og skaldyr, så sørg for at prøve retter som paella og tapas under dit besøg.

Der er ingen tvivl om, at Malaga er en vidunderlig by, som bestemt er et besøg værd. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse til Malaga!

Afdelinger i Malaga

Vi har allerede mange afdelinger i Malaga. Herunder også i Malagas lufthavn.

Du kan se kortet over vores lokationer i Spanien her.

Bliv fri for offentlig transport

Biludlejning er et godt alternativ til dig, der finder den offentlige transport i udlandet forvirrende. På samme tid giver det dig mere frihed og fleksibilitet til at udforske, hvad du vil, i dit eget tempo på din rejse.

Du modtager som udgangspunkt bilen med en fuld tank brændstof, skulle tanken mod forventning ikke at være fuld, påfylder man selvfølgelig bare den samme mængde brændstof, som man modtog bilen med, når man skal aflevere bilen.

Kontakt Oscar og få mere at vide!

Hvis du har brug for mere information omkring biludlejning i Malaga, så tøv ikke med at kontakte vores danske kundeservice. De vil kunne besvare dine spørgsmål og om nødvendigt hjælpe dig med at booke en bil hos vores spanske afdelinger.

Du kan kontakte os på tlf. 42 90 90 48, mail [email protected] eller chatten her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Malaga?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Malaga?

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Malaga?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 30€ pr. dag i Malaga, svarende til cirka 225 kr. pr. dag, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 200 km pr. udlejningsdøgn.

Hvad kræver det at leje bil i Malaga?

Vores biludlejning kræver blot, at du har et gyldigt kørekort og medbringer sundhedskort eller pas ved afhentning. Vi anbefaler også at du medbringer dit kreditkort.

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Malaga?

Der er teknisk set ingen aldersgrænse eller krav til, hvor længe du har haft kørekort, når du lejer en bil hos Oscar. I nogle tilfælde kan der dog være en aldersbegrænsning på den enkelte bil. Når du har klikket på den ønskede bil, får du at vide, om der er en aldersbegrænsning på den valgte bil.

Kan jeg aflevere bilen i en anden afdeling?

Da alle Oscar's afdelinger er selvstændige, skal alle biler altid afleveres på samme sted som afhentningen.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Biludlejning Malaga
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.