Lej en Trailer

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Leje af trailere i alle varianter

Vi har et bredt sortiment af forskellige trailere hos Oscar. Vi er derfor klar til at hjælpe dig, hvad end du skal en tur på lossepladsen, eller om du skal bruge en autotransporter til at få transporteret din bil hjem. Hos Oscar kan du leje trailere af alle typer, som ikke er langt fra din bopæl og samtidig til billige priser.

Lej trailer til netop dit behov

De mange forskellige typer af trailere, vi har hos Oscar gør, at vi altid kan finde det, du leder efter. Dette er alt fra åbne trailere og lukket trailer til flyttetrailere. Ved at benytte søgefunktionen på vores hjemmeside, kan du se, hvor der er trailere ledige nær dig. Størstedelen af vore afdelinger udlejer trailere, dog er afdelingernes sortiment forskellige.

Åben trailer til transport

Den åbne trailer kan bruges i forbindelse med transport af inventar såvel som haveaffald til mindre flytninger. Vores trailerpriser starter fra blot 99kr. pr. lejedag. Denne løsning er et godt og billigt alternativ til en flyttebil, hvis der f.eks. skal transporteres møbler. Hvor en billig trailer sagtens kan bruges.

Lej en lukket trailer

Den lukkede trailer kan bruges i forbindelse med transport af inventar til mindre flytninger. Priser ved leje af lukket trailer starter fra blot 99kr. pr. lejedag. Denne løsning er et godt og billigt alternativ til en flyttebil, hvis der f.eks. skal transporteres møbler.

Den billige autotrailer

Skulle din bil uheldigvis være gået i stykker, eller har du muligvis har købt en ny bil, som derfor skal fragtes hjem til dig selv, så vil autotrailer udlejning fra Oscar være både en effektiv og billig løsning på problemet.

Ved leje af autotrailere sikres en billigere løsning i forhold til leje af en autotransporter. Derudover er det markant billigere end at lade et eksternt firma tage sig af fragt delen. En sådan autotrailer fra Oscar giver dig mulighed for selv fragte bilen og dermed gøre det i dit eget tempo.

Lej trailer hos Oscar og beskyt dine ting med en flyttetrailer

Hvis du står i den situation, at du skal flytte, kan du vælge vores løsning med en flyttetrailer. Så sikrer du dig nemlig mod nedbør, og samtidig kan du opnå en markant besparelse i forhold til at lade eksterne flyttemænd klare skærerne. Hvis en flyttebil ikke er nødvendig, vil vores flyttetailere være en god løsning til at dække netop dine behov. 

Hvis flyttetrailerens rummelighed ikke er tilstrækkelig, kan vores varevogne samt flyttebiler rumme en del mere.

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Regler og vilkår ved leje af trailer

Når du skal ud for at hente køretøjet i en af vores afdelinger, er det nødvendigt at du har identifikationspapirer på dig. Det drejer sig om kørekort og sygesikringsbevis. Vi sørger naturligvis for, at den administrative proces bliver klaret så hurtigt som muligt, så du kan starte din lejeperiode.

I vore priser er ansvars- og kaskoforsikring indkluderet, hvilket betyder, at du kan sikkert og trygt i vore biler. 

Er du mellem 18 og 25 år, pålægges der et højere beløb til depositum og selvrisiko. Depositummet bliver naturligvis tilbageført efter endt lejeperiode, hvis alt er forløbet planmæssigt. 

Hyppigt stillede spørgsmål om vores trailerudlejning

Herunder kan du se nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Kræver det et særligt kørekort for at leje en trailer?

Som udgangspunkt, nej. Du skal dog være opmærksom på den danske lovgivning i forhold til, hvor stort et vogntog du må føre med dit kørekort. Som eksempel: Overstiger vogntoget (dvs. bil, trailer samt læs) 3.500 kg, så er et almindelig B-kørekort ikke tilstrækkeligt. Vær derfor opmærksom på hvilket kørekort, du har, samt lovgivningen i forhold til dit behov.

Hvilke trailere kan jeg leje?

Vi har et bredt udvalg af trailertyper, i vores flåde. Lej stor trailer, åbne trailere, lukkede trailere, flyttetrailere og autotrailere. Vi kan dog ikke garantere, at vi har netop den trailer, som du søger, i dit område, da vores udvalg varierer fra by til by. I mange byer har vi desværre ikke trailere til udlejning.

Hvad koster det at leje en trailer?

Vi kan ikke give et entydigt svar, på dette spørgsmål, da prisen afhænger af trailertypen og varigheden af din leje. Du kan dog bruge vores søgefunktion, hvor du kan vælge "Trailer", hvorefter vi vil vise dig prisen på vores trailere, som vi har til udlejning.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Lej en trailer
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C
DK
99,00 kr. til 499,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.