Lej en autotrailer

Enkel transport med Oscar Biludlejning

Oscar Biludlejning tilbyder mange forskellige slags køretøjer. Dette omfatter alt lige fra små mikrobiler til store flyttebiler med lifte. Derudover har vi også et stort udbud af autotrailere til udlejning, som forhåbentligt passer lige til dine behov, og som kan transportere den bil, du har brug for.

Autotrailer udlejning er oftest et billigere alternativ til at leje en autotransporter eller få et firma til at transportere en bil for dig. Har du købt ny bil, eller er din egen gået i stykker og har brug for at blive fragtet hjem til dig eller et værksted - så har vi løsningen. Hos Oscar Biludlejning har vi nemlig et stort udvalg af autotrailere, hvor trailerne har forskellige størrelser. Dette har betydning for hvor stor eller lille en bil, der må være på autotraileren. Og dette kan du se, hvis du klikker på "Mere info" under den trailer, som du har kigget på.

Lej en autotrailer hos Oscar Biludlejning ved at indtaste din by i søgefeltet ovenfor, vælg dine ønskede datoer og tryk "Søg". Herefter vil du se vores nærmeste afdelinger, som tilbyder udlejning af autotrailere. Vi har ikke autotrailere hos alle vores afdelinger, men vi er geografisk stærkt repræsenteret i hele landet, så du aldrig har langt til en afdeling, som udlejer autotrailere.

Skal du til udlandet med autotraileren

Har du købt ny bil i udlandet, som du skal hente over grænsen, vil en autotrailer fra Oscar være det rette valg. Vær dog opmærksom på, at der i dette tilfælde skal tilkøbes en udlandsforsikring, hvilket gør, at du er sikret, hvis uheldet skulle være ude.

Vær desuden opmærksom på, at der gælder andre regler i udlandet, når det kommer til at køre med trailere. Det anbefaler vi, at du tjekker op på, inden du kører over Danmarks grænser med en tung trailer, således at du ikke kommer i problemer.

Nem, Enkel og Billigere løsning

Leje af autotrailer hos Oscar Biludlejning er både en nem, effektiv og billig løsning. Du kan på simpel vis selv hente den bil, som du ønsker transporteret, lige hen til hvor du vil. Du kan gøre det i dit eget tempo og efter dit eget behov uden at skulle være afhængig af et firma, der skal fragte den for dig.

Når du lejer autotrailer hos Oscar Biludlejning er lejeprisen inklusive ansvar- og kaskoforsikring. Du kan dog tilkøbe en selvrisikoforsikring, der minimerer selvrisikoen, så du ikke skal give et så højt beløb, hvis der skulle ske en ulykke under din lejeperiode.

Hvad skal du bruge af kørekort for at kunne køre med en af vores autotrailere

For at køre med en af vores autotrailere skal du først og fremmest være obs. på, at der er forskellige regler for at kunne køre med trailer. Dette afhænger af den totale vægt på både bilen og autotraileren med læs.

Du skal først og fremmest have et lille kørekort (B-kørekort). Med dette kørekort må bilen samt traileren ikke overstige 3500 kg. Overstiger vogntoget 3500 kg skal du enten have et B+ kørekort eller et trailerkørekort. Nedenunder kan du se de forskellige regler for hvad den maksimale totalvægt må være ved de forskellige kørekort. Derudover skal du også være opmærksom på, at traileren aldrig må veje mere, end bilen er godkendt til at trække.

Kørekortregler for samlet antal totalvægt:

  • Alm. kørekort (B-kørekort): Bilen og anhænger må have en samlet totalvægt på maks. 3.500 kg.
  • (B+ Kørekort): Bilen og anhænger må have en samlet totalvægt på maks. 4.250 kg.
  • Trailer kørekort (BE-kørekort): Bilen og anhænger må have en samlet totalvægt på maks. 7.000 kg.

Vi gør dig opmærksom på, at disse regler gælder i Danmark, og at der kan være anderledes regler i udlandet. Har du trailerkørekort (BE- kørekort), er du dækket ind i forhold til reglerne i EU.

Praktisk Information

Vi beder dig om at have sygesikring, kørekort og dankort med, når du henter din trailer. Du er også altid mere end velkommen i en af vores afdelinger. Dog kan du inden da, med fordel, tjekke under søgefunktionen på vores hjemmeside, om en af afdelingerne tæt på dig har en autotrailer i deres udvalg af køretøjer. Det er nemlig ikke alle vores afdelinger, der har autotrailere.

Depositum kan blive opkrævet i nogle afdelinger, men dette er meget forskelligt, og der er flere faktorer, som påvirker dette. Køretøjet, chaufførens alder, samt type af dankort der bruges, kan have en indvirkning på dette.

Kontakt os

Autotrailer udlejning har aldrig været nemmere end hos Oscar Biludlejning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores autotrailere, autotranportere eller andet. Du kan blandt andet chatte med os her på hjemmesiden eller skrive en mail til os på [email protected]. Derudover sidder vi også klar på telefonnr.: 42909048.

Ved Oscar Biludlejning er du altid garanteret nem og hurtig booking, når det kommer til autotrailer udlejning samt god service og kvalitet. Vi ser frem til at hjælpe dig med din leje.

Hyppigt stillede spørgsmål om vores autotrailere

Herunder kan du se nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Kræver det et særligt kørekort for at leje en autotrailer?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at bruger vores autotrailere. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at have et andet kørekort, hvis du fragter en tung bil på ladet af traileren. Med et B-kørekort må vogntoget maksimalt veje 3.500 kg - vejer din bil, traileren samt dets læs mere end 3.500 kg, skal du have et større kørekort.

Hvor mange kg må jeres autotrailere transportere?

Dette varierer fra autotrailer til autotrailer. Vi angiver på vores autotrailere, hvor mange kg de må laste. Dette kan du se ved at klikke "Mere information" på traileren. Desuden skal du være opmærksom på, hvor mange kg din bil må laste på krogen.

Hvad koster det at leje en autotrailer

Vi har ikke faste priser på vores autotrailere, da det er vores afdelinger, som sætter lejeprisen. Brug vores hjemmeside til at søge på trailere i dit nærområde for at se priser.

Jeg kan ikke finde en autotrailer i nærheden af min bopæl?

Selvom vi har over 100 afdelinger i Danmark, så er det ikke alle vores afdelinger, som tilbyder udlejning af autotrailere. Vi bestræber os på at have autotrailere i så mange afdelinger som muligt, men vi beklager, hvis vi ikke kan tilbyde dig en autotrailer nær din bopæl.