Lej en bil i Danmark

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Lej bil fra 249 kr. pr. dag

Visionen hos Oscar er at gøre det så nemt, billigt og fleksibelt som muligt når du lejer bil. Det betyder, at når du lejer hos os, er du sikret en bil, som passer præcis til dine behov. Hos os kan du ydermere leje en bil uanset alder, så længe du har et gyldigt kørekort. For at sikre billeje, som passer til alle behov, tilbyder vi alt fra dags leje til flere måneder. Lejeperioden er helt op til dig selv.

Brug søgefeltet ovenover til at finde vores ledige lejebiler nær dig.

Billeje hos Oscar giver adgang til en flere forskellige fordele, når du lejer en bil. Alle disse fordele kan du læse mere om i afsnittet herunder.

Billig billeje i hele Danmark

Hvis du er på udkig efter hurtig, pålidelig og billig biludlejning i hele Danmark, så behøver du ikke lede længere. Oscar har lejebiler til rådighed fra vores afdelinger i hele Danmark med et stort udvalg af køretøjer lige fra små kompakte biler til større familiebiler.

En lejebil fra Oscar er udstyret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, pålidelig komfort og den nyeste teknologi, så du kan være sikker på, at din rejse bliver både bekymringsfri og behagelig! Desuden kan vi hjælpe dig uanset hvor i Danmark du skal leje bil, da vores afdelinger strækker sig over hele landet og tilbyder ekstraordinær service hver gang. Lej bil i Danmark med Oscar Biludlejning, og oplev et nyt niveau af service.

Prisbillige lejebiler med Oscar Biludlejning

Hos Oscar synes vi ikke, at det skal koste en formue at leje en bil. Vi mener, at du skal have mulighed for at realisere dine ønsker på en god, billig og fair måde. Derfor starter vores priser fra kun 249 kroner pr. dag. Inkluderet i vores priser følger både en lovpligtig ansvars- og kaskoforsikring, så du kan være helt rolig og tryg ved at køre i vores biler.

Vi ønsker, at leje af biler hos os skal være som at køre i din egen bil.

Hvad koster billeje i Danmark?

I tabellen herunder ser du priserne for 3 dages billeje på alle vores personbilkategorier. Priserne er vejledende og kan ikke garanteres, da de afhænger af den enkelte bil og den enkelte afdeling, som ejer bilen, selvom vi altid stræber efter at give vores kunder den billigste billeje, med den højeste kvalitet.

Biltype Kilometer inkluderet Pris for 3 dage*
Mikrobil 300 km
800 km
738 - 812 kr.
1.738 - 1.812 kr.
Lille personbil 300 km
800 km
852 - 937 kr.
1.977 - 2.062 kr.
Mellemklassebil 300 km
800 km
994 - 1.094 kr.
2.119 - 2.219 kr.
Stor personbil 300 km
800 km
1.279 - 1.407 kr.
2.529 - 2.657 kr.
Luksusbil 300 km
800 km
1.707 - 1.878 kr.
3.207 - 3.378 kr.

* Vi kan ikke garantere denne pris. Dette er en vejledende pris og afhænger af den enkelte bil og afdeling. Priser er målt på ugedage.

Lejebil til enhver lejlighed

Biludlejning er den ultimative måde at slippe for besværet med transport til ethvert formål. Uanset om du skal hente familiemedlemmer i lufthavnen, vise kunder rundt på en smuk dagstur eller nyde dit eget weekend-eventyr, giver billeje dig mulighed for at udnytte din tid maksimalt.

Desuden er billeje utroligt fordelagtigt sammenlignet med at købe dit eget køretøj, og du slipper for at skulle bekymre dig om langsigtet vedligeholdelse eller reparationer.

Billig billeje med over 120 afdelinger i Danmark

Kom hurtigt af sted med en lejebil fra Oscar, og få det bedste ud af enhver lejlighed. Vi har mere end 120 afdelinger spredt ud over hele Danmark, så du har altid rig mulighed for at finde den billigste lejebil, der passer perfekt til dig.

Billeje i Danmark

Oscar Biludlejning er et af danskernes foretrukkende biludlejnings selskaber. Med over 120 afdelinger spredt i landet, med flere tusinde udlejninger af biler om året, og flere års erfaringer i biludlejnings branchen prøver vi altid at give vores kunder deres bedste biludlejnings oplevelse nogensinde.

Lej bil og få de første 100 kilometer pr. dag på vores regning

Hvis du kun har behov for en kort tur, behøver du ikke tænke på at betale for dit antal kørte kilometer. De 100 første kilometer pr. dag er på vores regning. Hvis de 100 kilometer om dagen ikke dækker dit behov, er der mulighed for at lave et billigt tilkøb af ekstra kilometer.

Find den perfekte lejebil nærmest dig

Vores leje af bil finder sted i mange forskellige afdelinger på landsplan. Vores afdelinger er fordelt rundt omkring i landet, for at gøre din billeje lettest muligt. Når du skal leje bil og har fundet en af vores afdelinger, vil du opdage, at vi tilbyder en bred vifte af forskellige biltyper.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde en lejebil - uanset om din bil er brudt sammen, du skal på weekendtur, du venter på ny bil eller du skal bruge en bil til leje ifm. forretning, så har vi køretøjet, du søger. Vi har også komfortable og større lejebiler til kør-selv-ferien.

Hvis du vil læse om, hvordan du bliver klar til kør-selv-ferien, så anbefaler vi denne artikel om kør selv ferie fra Campaya.

Vi tilbyder leje af biler på alt fra mikrobiler til mindre familiebiler, til større familiebiler og 7 personers biler. Vi er derfor overbeviste om, at vi har en bil til dit/jeres behov uanset formål med billejen. 

Vi tilbyder også udlejning af elbiler hos Oscar Biludlejning. Læs mere herom og lej en elbil, hvis du ønsker dette.

Ekstraudstyr som f.eks. GPS, barnestol eller lignende, tilbydes i langt de fleste af vores afdelinger. Det varierer fra afdeling til afdeling, hvad der er til rådighed, så har I særlige præferencer, er det en god idé at ringe på forhånd og høre. 

Afhentning, udlandskørsel og billig billeje til unge

Ved afhentning af din lejebil, skal du medbringe dit kørekort og dit sygesikringsbevis. Hos Oscar går vi meget op i, at den administrative proces af billejen foregår kort og simpel, så du hurtigst muligt kan blive godt kørende. Hvis jeres billeje skal bruges i udlandet, skal I ringe til vores kundeservice og aftale dette på forhånd, så hjælper vi med det nødvendige.

Er du mellem 18-24 år, er du selvfølgelig også velkommen til at leje bil hos os, dog er der enkelte af vores biler, der har aldersbegrænsning. Der kan også forekomme højere depositum og selvrisiko. Depositummet betales selvfølgelig tilbage når du afleverer bilen efter endt leje, hvis bilen er uden skader eller lignende.

Lej billig bil, benyt Oscar Biludlejnings App

Har du lyst til at anskaffe dig en yderligere rabat samtidig med at gøre bookingprocessen lettere for dig selv?

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Lej en luksusbil hos Oscar

Vi vil gerne invitere dig ind i en verden af luksus og komfart med vores eksklusive udvalg af luksusbiler. Vores flåde af luksusbiler indeholder et bredt sortiment af mærker. For at gøre din leje af luksusbil så flydende som muligt, kan disse biler også bookes igennem vores app, for at opnå yderligere rabatter på din billeje.

Vi gør opmærksom på at luksusbiler har en højere dagspris end vores almindelige personbiler, samt kan afdelingen stille krav til et forhøjet depositum, ved udlejning af disse biler. Skal du bruge leje af luksusbil, råder vi dig derfor til at tage fat i vores kundeservice inden, så der ikke skulle komme nogen uforventede overraskler omkring depositummet. Du kan kontakte dem på +45 42 90 90 48

Lej bil billigt - Priser ned til 99kr pr dag.

Hos Oscar Biludlejnings nye bilabonnement har du mulighed for at leje en billig bil, med priser helt ned til 99kr pr døgn, Vil du gerne læse mere om den vores løsning til den billigste biludlejning? Lej en billig bil.

Er leje af personbil ikke løsningen for dig? Frygt ej!

Skulle du have brug for noget andet end en personbil, så tilbyder vi også leje af trailere, flyttebiler, minibusser og 7 personers bil og varevogne i forskellige størrelser. Hos Oscar kan du leje lige præcis dét, der passer til dine behov - altid til en konkurrencedygtig pris. 

Ved ønske om billeje i mere end en måned, er den bedste løsning for dig at tegne et bilabonnement. Med vores bilabonnement får du den bedste løsning og den bedste pris, hvis du ønsker at have en bil i længere tid uden en lang bindingsperiode. Alt er inklusiv i prisen - forsikring, kilometer, grøn ejerafgift og vejhjælp. Priserne starter fra blot 99 kroner pr. dag, og er et godt eksmepel på billig leje af bil med Oscar Biludlejning.

Hyppigt stillede spørgsmål omkring vores biler til leje

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg leje biler hos Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i hele Danmark til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for udlejning af bil til unge. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje, da vi føler alle aldre fortjener at kunne få en billig lejebil. Vi har dog en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Lej en Bil
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.