Lej en elbil hos Oscar Biludlejning

Overvejer du at købe en elbil, men ønsker at prøve følelsen af ren el som drivkraft, før du tager beslutningen? Har du brug for at leje en bil, men ønsker ikke at vælge mellem benzin eller diesel? Uanset behovet, så har du hos Oscar Biludlejning mulighed for at leje en elbil og opleve glæden ved at køre grønt.

Udlejning af elbil på dagsbasis

I København og andre storbyer tilbyder forskellige virksomheder udlejning af elbiler på timebasis, hvor du har mulighed for at tage korte ture rundt i hovedstaden. Vores leje af elbil fungerer som traditionel biludlejning, hvor du kan leje en elbil på dagsbasis. Dette har sine fordele - blandt andet, at du får en fordelagtig pris per dag, sammenlignet med hvad det koster, at leje en elbil per minut.

Vores udvalg af elbiler er begrænset, men vi arbejder hele tiden på at udvide vores flåde med elbiler, således alle vores kunder har muligheden for at leje en elbil, uanset hvor de befinder sig i Danmark.

Lej en elbil i Næstved

Hos Oscar Biludlejning Næstved har vi to spritnye elbiler i vores flåde, som er klar til udlejning. Læs med herunder og opdag vores udvalg.

Næstved

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Skallegårdsvej 3, 4700 Næstved
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 

Lej en Foodtruck

Volkswagen e-Up!

Den super populære Volkswagen Up! er også blevet udviklet som en elbil, og den kan bedst beskrives som den ultimative bybil. Bilens størrelse gør den perfekt til bykørsel, og når du på samme tid kører på ren el, så bidrager du ikke til at forurene i gaderne.

Bilen har en elektrisk rækkevidde på op til 225 km, og du kan lade den derhjemme via din stikkontakt eller via offentlige ladestandere.

Til trods for bilens størrelse får du stadig masser af komfort - bilen er utrolig støjsvag, den har aircondition, fartpilot, og 4 sæder.

Vores Volkswagen e-Up! kan lejes hos Oscar Biludlejning Næstved.

Foodtruck udstyr

Nissan Leaf e+ Tekna

Nissan Leaf'en var en af de første elbiler på markedet, og med denne nye 2020 model har de virkelig formået at forfine denne populære elbil. Hvis en Volkswagen e-Up! er for lille til dine behov, så er en Nissan Leaf det perfekte valg for dig.

Du får en stor og rummelig kabine med 5 sæder samt et væsenligt større bagagerum, end hos e-Up!'en. Bilen har en rækkevidde på op til 350 km, og kan ligeledes lades op derhjemme eller på offentlige ladestandere.

Bilen er bl.a. udstyret med aircondition, fartpilot, navigation og Apple CarPlay.

Vores Nissan Leaf e+ Tekna kan lejes hos Oscar Biludlejning Næstved.

Hvorfor vælge en elbil?

Mange danskere er stadig tilbageholdende overfor at tage skiftet fra brændstofbilen til elbilen, hvilket bl.a. skyldes, at det stadig er forholdsvis ny teknologi. Den begrænsede rækkevidde og den lange ladetid kan virke som en begrænsning, set i forhold til benzin og dieselbilen.

Ofte er disse bekymringer unødvendige, da de fleste elbiler kan klare det daglige kørselsbehov uden problem - og skal der køres længere ture, så findes der hurtigladere, som kan bringe en elbil op til cirka 80% strøm på 30 til 60 minutter.

Fordelene ved en elbil

Der er mange fordele ved at køre i en elbil. Det er eksempelvis værd at fremhæve det lave CO2 aftryk, som du sætter, når du kører rundt på grøn energi. Derudover vil du opleve, at du kører rundt i særdeles komfortable biler - elbiler er meget lydsvage, er typisk udstyret med masser af ekstraudstyr, og har altid automatgear.

I hverdagen skal du aldrig forbi tankstationen på vejen hjem fra arbejde - når du sætter bilen i din indkørsel, tager du blot stikket og sætter i bilen, hvorefter bilen er klar igen til dagen efter.

Og sidst men ikke mindst vil vi også fremhæve køreglæden: For elbiler er bare sjove at køre i! Hvis du ikke har prøvet det, så kan det kun anbefales.

Vigtigt at vide

Vi har en aldersbegrænsning på vores elbiler - det vil sige, at du skal være fyldt 23 år, før du kan leje en elbil hos os.

Opladning af elbilen kan både foregå derhjemme og på offentlige ladestandere. Der medfølger et ladekabel til hjemmet, som du kan bruge til at lade elbilen op derhjemme.

Ved afhentning af lejebilen bedes du medbringe dit gule sygesikringskort og dit kørekort.

Vi håber, at du har lyst til at køre grønt og prøve en af vores elbiler. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via chatten på hjemmesiden, via telefon 42909048 eller email [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej!

BILUDLEJNING