Lej en elbil hos Oscar Biludlejning

Overvejer du at købe en elbil, men ønsker at prøve følelsen af ren el som drivkraft, før du tager beslutningen? Har du brug for at leje en bil, men ønsker ikke at vælge mellem benzin eller diesel? Uanset behovet, så har du hos Oscar Biludlejning mulighed for at leje en elbil og opleve glæden ved at køre grønt.

Udlejning af elbil på dagsbasis

I København og andre storbyer tilbyder forskellige virksomheder udlejning af elbiler på timebasis, hvor du har mulighed for at tage korte ture rundt i hovedstaden. Vores leje af elbil fungerer som traditionel biludlejning, hvor du kan leje en elbil på dagsbasis. Dette har sine fordele - blandt andet, at du får en fordelagtig pris per dag, sammenlignet med hvad det koster, at leje en elbil per minut.

Vores udvalg af elbiler er begrænset, men vi arbejder hele tiden på at udvide vores flåde med elbiler, således alle vores kunder har muligheden for at leje en elbil, uanset hvor de befinder sig i Danmark. Læs med herunder og opdag et udvalg af vores elbiler.

Næstved

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Skallegårdsvej 3, 4700 Næstved
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 

Lej en elbil i Næstved

Hos Oscar Biludlejning Næstved har vi en skøn lille elbil i vores flåde, som er klar til udlejning. 

Lej en VW e-up!

Volkswagen e-Up!

Den super populære Volkswagen Up! er også blevet udviklet som en elbil, og den kan bedst beskrives som den ultimative bybil. Bilens størrelse gør den perfekt til bykørsel, og når du på samme tid kører på ren el, så bidrager du ikke til at forurene i gaderne.

Bilen har en elektrisk rækkevidde på op til 225 km, og du kan lade den derhjemme via din stikkontakt eller via offentlige ladestandere.

Til trods for bilens størrelse får du stadig masser af komfort - bilen er utrolig støjsvag, den har aircondition, fartpilot, og 4 sæder.

Vores Volkswagen e-Up! kan lejes hos Oscar Biludlejning Næstved.

Løgumkloster

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Industrivej 35, 6240 Løgumkloster
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 

Lej en elbil i Løgumkloster

Hos Oscar Biludlejning Løgumkloster har vi to spritnye Peugeot elbiler i vores flåde, som er klar til udlejning. Læs med herunder og opdag vores udvalg.

Lej en Peugeot e-208

Peugeot e-208

Peugeot er for alvor kommet på markedet med elbiler, og med denne nye 2020 model har de virkelig formået at lave en skøn tilpasning af den populære 208'er. Hvis en Volkswagen e-Up! er for lille til dine behov, så er en Peugeot e-208 det perfekte valg for dig.

Du får en rummelig kabine med 5 sæder samt et væsenligt større bagagerum, end hos e-Up!'en. Bilen har en rækkevidde på op til 280 km, og kan ligeledes lades op derhjemme eller på offentlige ladestandere.

Bilen er bl.a. udstyret med aircondition, fartpilot og Apple CarPlay.

Vores Peugeot e-208 kan lejes hos Oscar Biludlejning Løgumkloster.

Lej en Peugeot e-2008

Peugeot e-2008

Her får du meget elbil for pengene! Den høje SUV fra Peugeot, 2008'eren, er blevet elektrificeret. Du får støjsvag kørsel, masser af køreglæde og en skøn, grøn bil at køre i. Denne elbil skal opleves på egen hånd. 

Det er ikke kun designet og de nulemissioner, der et tiltrækkende ved denne bil. Kabinen er stor og rummelig, du får et stort baggagerum og masser af udstyr. Bilen har en rækkevidde på op til 280 km, og kan også lades op derhjemme eller på offentlige ladestandere.

Bilen er bl.a. udstyret med aircondition, fartpilot og Apple CarPlay.

Vores Peugeot e-2008 kan lejes hos Oscar Biludlejning Løgumkloster.

Ringe

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Bødkervej 10, 5750 Ringe
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 

Lej en elbil i Ringe

Hos Oscar Biludlejning Ringe har vi en rummelig elbil fra Nissan i vores flåde, som er klar til udlejning. 

Lej en Nissan Leaf

Nissan Leaf

10708_204 Lejebil CDAE

Denne 2019 model af Nissan Leaf kan lejes hos vores Oscar afdeling i Ringe. Den har en rækkevidde på 240 km, og du får gratis opladning med til bilen. Du kan oplade bilen gratis på Clever ladestationer, da du får en ladebrik med i lejeprisen. 

Bilen har 5 døre og 5 sæder, den har automatic transmissionautomatgear, og den er godt udstyret med GPS, bluetooth, aircondition og fartpilot for maksimal komfort. 

Og som med de fleste elbiler får du stor køreglæde på grund af en elektrisk motor og dens hurtige acceleration og stjøvsvage kørsel - og så udleder du ingen Co2, mens du kører. Du kan desuden også leje den på Bilabonnement, hvor du får bilen 5.550 kr. pr. måned.

Vores Nissan Leaf kan lejes hos Oscar Biludlejning Ringe.

Har du lyst til at fortællte om din oplevelse med at leje en elbil vil vi gerne høre om det. På Trustpilot har vi en score på 4,6 ud af 5 på med over 520 anmeldelser.

Dejlig elbil - bedømt af , "Overraskende komfortabel og sjov bil. Kan varmt anbefales!"
5/ 5 stjerner

3 tasker 2 kufferter aircondition
Book online DKK Oscar Biludlejning Ringe, $ +45 42 90 90 48 Lej en Nissan Leaf Bødkervej 10 5750 Ringe DK

Lej bilen for 449 kr. pr. dag

DKK
1 DAY

Hvorfor vælge en elbil?

Mange danskere er stadig tilbageholdende overfor at tage skiftet fra brændstofbilen til elbilen, hvilket bl.a. skyldes, at det stadig er forholdsvis ny teknologi. Den begrænsede rækkevidde og den lange ladetid kan virke som en begrænsning, set i forhold til benzin og dieselbilen.

Ofte er disse bekymringer unødvendige, da de fleste elbiler kan klare det daglige kørselsbehov uden problem - og skal der køres længere ture, så findes der hurtigladere, som kan bringe en elbil op til cirka 80% strøm på 30 til 60 minutter.

Fordelene ved en elbil

Der er mange fordele ved at køre i en elbil. Det er eksempelvis værd at fremhæve det lave CO2 aftryk, som du sætter, når du kører rundt på grøn energi. Derudover vil du opleve, at du kører rundt i særdeles komfortable biler - elbiler er meget lydsvage, er typisk udstyret med masser af ekstraudstyr, og har altid automatgear.

I hverdagen skal du aldrig forbi tankstationen på vejen hjem fra arbejde - når du sætter bilen i din indkørsel, tager du blot stikket og sætter i bilen, hvorefter bilen er klar igen til dagen efter.

Og sidst men ikke mindst vil vi også fremhæve køreglæden: For elbiler er bare sjove at køre i! Hvis du ikke har prøvet det, så kan det kun anbefales.

Vigtigt at vide

Vi har en aldersbegrænsning på nogle af vores elbiler - det vil sige, at du skal være fyldt 23 år, før du kan leje en elbil hos os. Vær dog opmærksom på, at det ikke gælder alle vores elbiler. Du kan se aldersbegrænsningen på den specifikke bil ved at begynde bookingprocessen på vores hjemmeside, hvor det vil blive vist.

Opladning af elbilen kan både foregå derhjemme og på offentlige ladestandere. Der medfølger et ladekabel til hjemmet, som du kan bruge til at lade elbilen op derhjemme.

Ved afhentning af lejebilen bedes du medbringe dit gule sygesikringskort og dit kørekort.

Vi håber, at du har lyst til at køre grønt og prøve en af vores elbiler. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via chatten på hjemmesiden, via telefon 42909048 eller email [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej!

Hyppigt stillede spørgsmål om vores elbiler

Herunder kan du se nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvilke fordele og ulemper har elbilen?

Det afhænger i høj grad af dine behov. Elbilens fordele er særligt at finde ved: Støjsvag kørsel, hurtig acceleration, automatgear, du kan "tanke" om natten og ingen emissioner ved kørsel. Ulemperne er at finde ved: Færre ladestationer end tankstationer, kortere rækkevidde end en konventionel brændstofsbil og ofte ingen anhængertræk.

Hvor langt kan jeg køre på én opladning i en elbil?

Du vil næsten altid opleve, at en elbil ikke kan køre ligeså langt, som bilproducenten oplyser. Bilproducenterne oplyser en teoretisk rækkevidde efter WLTP standarden, som sjældent er mulig at opnå i virkeligheden. Forvent derfor en kortere rækkevidde end oplyst. Rækkevidden påvirkes også af kørestil, udvendig temperatur, hastighed og anvendelse af strømkrævende udstyr i bilen.

Hvor kan jeg lade en elbil op, hvis jeg lejer den hos Oscar?

Hos nogle af vores afdelinger får du en nøglebrik med til eksempelvis Clever, som har ladestandere i hele Danmark. Derved kan du lade elbilen op på Clevers ladestandere. Alternativt kan du lade elbilen op derhjemme med det medfølgende ladekabel. Du er velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan det fungerer hos den enkelte afdeling.

Skal jeg betale ekstra for at leje en elbil, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

BILUDLEJNING