Oscar Biludlejning Logo 259,00 kr. til 1.130,00 kr. 242 Oscar Biludlejning ApS Vojens

Oscar Biludlejning Vojens

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Auto-Gården Vojens A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Vojens Østergade 65
6500 Vojens
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Sædevarme, Aircondition, Isofix, Vinterdæk

VW Up!

VW Up!

fra 259,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Vinterdæk

VW Sharan

fra 449,00 kr. pr. dag
Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Vojens

Står du og skal bruge en bil i Vojens og mangler en nem og billig løsning? Lej en bil fra Oscar Biludlejning, som er en af Danmarks førende biludlejningskæder. Vi holder til på Østergade 65 hos Auto-Gården Vojens A/S. Vælg derfor os, når du har brug for biludlejning skræddersyet til dine behov.

Oscar Biludlejning er en landsdækkende biludlejningskæde, der består af over 100 afdelinger på landsplan. Dette gør os til Danmarks mest talrige biludlejningskæde. Når du har brug for biludlejning, så kan du altid regne med Oscar Biludlejning Vojens.

Vores udvalg

Hos Oscar Biludlejning Vojens har vi et stort udvalg af køretøjer. Søg efter den lejebil, som passer perfekt til dig og dit kørselsbehov her på vores hjemmeside. Vi har både små og store personbiler, og vi kan derfor dække dine behov, hvad enten behovet kun er at komme fra A til B, eller om hele familien skal på tur.

Derudover har vi også store varevogne samt flyttebiler med lift til rådighed. Dette er den perfekte løsning til dig, der gerne vil klare din flytning selv. Hvis du er i tvivl om varevognenes størrelse, kan du se vognenes ind- og udvendige mål ved at klikke på Mere information ved den enkelte lejebil.

I vores afdeling har vi også en minibus med plads til 8 personer. Tag dermed nemt på ferie eller weekendtur uden besvær. Her er der nemlig plads til hele familien eller alle vennerne.

Lej bil over en længere periode i Vojens

Hvis du er interesseret i at leje i endnu længere tid, kan du også læse mere om Oscar Bilabonnement, hvilket er vores langtidsudlejning til dig, som ønsker at leje en bil i 28 sammenhængende dage eller mere.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Andre kunder i Vojens spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Vojens:

Hvor meget koster det at leje en bil i Vojens?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 259 kr. pr. dag i Vojens.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Vojens ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Vojens, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Vojens herigennem.