Oscar Biludlejning Logo 269,00 kr. til 861,00 kr. 548 Oscar Biludlejning ApS Varde

Oscar Biludlejning Varde

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Bjerby Biludlejning

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Varde Ribevej 3B
6800 Varde
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Udvendig bredde
2,4 m
Udvendig højde
3,05 m
Udvendig længde
6,7 m
Indvendig bredde
2,1 m
Indvendig højde
2,2 m
Indvendig længde
4,05 m
Indvendig størrelse
18,71 m³
Lastevne
900 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Bakkamera, USB, Helårsdæk

Peugeot Boxer

fra 749,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
3 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
15,6 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Varde

Velkommen til Oscar Biludlejning i Varde. Vi har altid skarpe priser på både korttidsleje og langtidsleje af flere forskellige biltyper. 

Oscar Biludlejning er i samarbejde med Bjerby Biludlejning altid klar til at leje en personbil, varevogn eller flyttebil ud til dig. Vi sørger altid for at have bilerne klargjort til dig, så vi kan sende dig trygt afsted på vejene. 

Har du brug for en varevogn i Varde?

Har du brug for en varevogn til at flytte gods og inventar? Vi har hvad du skal bruge! Ønsker du ikke en stor flyttebil, og ønsker du heller ikke at skulle betale for dyre flyttefirmaer, så har vi løsningen. Du kan nemlig bruge vores store varevogn til din flytning. Den må, ligesom alle vores andre køretøjer, køres med almindeligt kørekort. 

Du har derudover også mulighed for at tilkøbe ting, der vil gøre din flytning nemmere, såsom flyttetæpper eller en sækkevogn. 

Billig leje af personbiler i Varde

I et samarbejde mellem Bjerby Biludlejning og Oscar Biludlejning har vi gjort det muligt, at du kan leje en personbil til Danmarks skarpeste priser! Vi tilbyder priser helt ned til 249,- pr. dag – og det er endda inklusiv 100 kilometer om dagen samt alle lovpligtige forsikringer.

Giv din vurdering af Oscar Biludlejning i Varde

Hvis ikke vi får at vide, hvordan vi kan forbedre os og hele tiden bruger den feedback vi får, kan vi ikke fortsætte i jagten på at bliver Danmarks bedste biludlejning. Derfor hører vi altid gerne om både ris og ros – du kan skrive din anmeldelse lige her.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Vi har flere afdelinger på den sydlige Vestkyst. Klik her for at se dem alle.

Andre kunder i Varde spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Varde:

Hvor meget koster det at leje en bil i Varde?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 269 kr. pr. dag i Varde.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Varde ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Varde, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Varde herigennem.