Oscar Biludlejning Logo 250,00 kr. til 910,00 kr. 570 Oscar Biludlejning ApS Toftlund

Oscar Biludlejning Toftlund

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Toftlund Autocentral ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Toftlund Melvang 1
6520 Toftlund
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Indvendig bredde
0,5 m
Indvendig højde
1,3 m
Indvendig længde
1,85 m
Indvendig størrelse
1,2 m³
Trækkrog må laste
1200 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Bakkamera, GPS, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Helårsdæk

Dacia Dokker

fra 350,00 kr. pr. dag
Lille varevogn
3 Døre
2 Sæder
Diesel
Manuel
23,3 km/l
Med trækkrog
Mere information
Indvendig bredde
1,27 m
Indvendig højde
1,39 m
Indvendig længde
2,29 m
Indvendig størrelse
4,05 m³
Trækkrog må laste
2500 kg
Lastevne
1000 kg

Udstyr:
Fartpilot, USB, Helårsdæk

Mercedes-Benz Vito

fra 500,00 kr. pr. dag
Mellem varevogn
4 Døre
2 Sæder
Diesel
Automatisk
17,4 km/l
Med trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Lej bil i Toftlund

Velkommen til Toftlund – en lille charmerende by i det sønderjyske, kendt for sin skønne natur og venlige lokalbefolkning. Hvad end du er lokal eller besøger byen, kan det være, du får brug for at leje en bil. Hos Oscar Biludlejning i Toftlund har vi sørget for godt og billigt billeje siden september 2021. Vi hjælper dig med at finde det perfekte køretøj, der passer til dine behov.

Oscar Biludlejning – din lokale biludlejning i Toftlund

Hos Oscar Biludlejning drives vi af lokale og uafhængige bilforhandlere – deriblandt Toftlund Autocentral ApS, som driver Oscar Biludlejning i Toftlund. Denne forretningsmodel sikrer dig flere fordele, som eksempelvis lokal viden, personlig service og dedikerede autodealere, som går op i deres lokale ry. Toftlund Autocentral ApS står klar til at guide dig, levere tip om lokale attraktioner og servicerer yderst gerne dit køretøj, hvis behovet opstår.

Hvad kan du leje hos Oscar Biludlejning i Toftlund?

I vores flåde finder du ikke kun varierede størrelser af personbiler, men også varevogne, minibusser og flyttebiler. Uanset om du skal bruge en bil til weekendturen eller en minibus til familieudflugten, har vi en bil, der passer til dine behov. Vores sortiment i Toftlund byder altså på en varieret flåde med et stort udvalg af biler.

Lej værevogn i Toftlund

Skal du flytte, eller har du brug for ekstra plads til bagage? Hos Oscar Biludlejning i Toftlund udlejer vi også varevogne i forskellige størrelser. Uanset om du skal flytte eller om du bare har brug for lidt ekstra plads til bagagen til weekendens gør-det-selv-projekt, er der en varevogn, der passer til dine behov.

Lej minibus i Toftlund

I vores sortiment finder du også minibusser, der er ideelle for større grupper, sportsklubber eller den store familie. En minibus fra Oscar Biludlejning i Toftlund giver dig muligheden for komfortabel, praktisk og stabil transport uanset antallet af passagerer.

Lej flyttebil i Toftlund

Flytningen bliver en hel del lettere med en flyttebil fra Oscar Biludlejning i Toftlund. Vi har flyttebiler i forskellige størrelser, så du kan finde det perfekte køretøj uanset omfanget af din flytning. Med plads til alle dine ejendele, gør vi flytningen så smidig som muligt for dig.

Fattiggården og andre lokale attraktioner

Planlæg en tur til det afvekslingsgårde Fattiggårsområde eller besøg nogle af de andre lokale attraktioner – alt sammen let tilgængeligt med bil fra Oscar Biludlejning i Toftlund. Der er en masse opdagelse og skatte at finde i vores hyggelige by, og vi ser frem til at hjælpe dig på vej.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Oscar Biludlejning i Toftlund og hjælpe dig med at finde den helt rette bil til dit behov. Vores lokale team står klar med professionalisme, personlig service og et bredt sortiment af kvalitetsbiler.

Oscar Biludlejning i Toftlund: Fleksibelt bilabonnement og langtidsudlejning

Langtidsbiludlejning i Toftlund

Vores langtidsudlejning er en enestående mulighed for dem, der har behov for en bil i længere perioder. Startende fra 28+ dage, kan du nyde friheden af at vælge din afhentnings- og afleveringsdato. Med langtidsudlejning får du en bil med 40 km inkluderet per dag. Selvom det er en mere bekostelig løsning, er det også en mere fleksibel løsning sammenlignet med vores bilabonnement. Uanset hvad dit behov er, har vi en fleksibel biludlejning løsning til dig i Toftlund.

Bilabonnement i Toftlund

Vores bilabonnement er til dem, der ønsker en bil i en fast periode uden unødvendige ekstraudgifter. Med bil på abonnement, kan du vælge en fast forpligtelsesperiode på 3, 6 eller 12 måneder. Du skal blot vælge en afhentningsdato og din forpligtelsesperiode. Bilabonnementet inkluderer 1500 km per måned og op til 3 ekstra chauffører. Derudover er international forsikring inkluderet. I begge tilfælder er der ingen udbetalinger.

Oplev Toftlund med en lejebil fra Oscar Biludlejning

Besøg de charmerende og attraktive steder rundt omkring Toftlund med fleksibiliteten og friheden, der kommer med en billeje fra Oscar Biludlejning. Nedenfor er nogle af de steder, du kan opleve i og omkring Toftlund med din lejede bil:

1. Toftlund Kirke

Denne historiske kirke, beliggende i selve Toftlund by, er et fantastisk vidnesbyrd om områdets rige kulturarv. Kirken er omgivet af smuk natur, der sikrer en beroligende atmosfære for besøgende.

2. Arrild Fiskesø

Er du til natur og fiskeinteresserede kan en tur til Arrild Fiskesø være det helt rette. Området giver også mulighed for at opleve den skønne sønderjyske natur.

3. Brundtland Golfcenter

For golf-elskere, er Brundtland Golfcenter et must-besøge destination. Golfcenteret har en 18-huls bane og er indrettet i et storslået, naturskønt landskab.

4. Gelskov Mølle

Denne charmerende gamle vandmølle byder på en unik historisk oplevelse. Møllen ligger i en skøn natur, hvor man kan slappe af og nyde synet af de gamle huse.

5. Toftlund Traktormuseum

En sjov og anderledes oplevelse for både børn og voksne. Museet har en stor samling af gamle traktorer og biler, samt en modeljernbane, der altid er et hit hos de yngste.

6. Urkraft - Rødhøj

Hvis du er til kunst og kultur, kan du besøge kunstparken Urkraft. Skulpturerne i parken fortæller en fortælling om Sønderjyllands kultur og historie, der er både fascinerende og tankevækkende.

7. Wadden Sea National Park

Tag på en naturskøn køretur til Wadden Sea National Park. Det er en af Danmarks mest unikke naturattraktioner og er på UNESCO’s liste over verdensarv.

Tag ud og oplev alt dette i og omkring Toftlund med din billeje fra Oscar Biludlejning. Vi glæder os til at levere den perfekte bil til din rejse.

Biludlejning til erhverv i Toftlund

Hos Oscar Biludlejning forstår vi vigtigheden af pålidelighed og bekvemmelighed i forretningsverdenen, især når det drejer sig om rejser. Er du på udkig efter Biludlejning til erhverv i Toftlund? Vi har en bred vifte af køretøjstyper, lige fra kompakte biler og økonomiske modeller til luksusbiler og varevogne. Vi sørger for, at din oplevelse med biludlejning bliver gnidningsløs og problemfri, hvad enten det er projektbaseret leje, kortvarig eller langvarig leje. Vores team stræber efter at levere kundeservice af højeste kvalitet og de mest konkurrencedygtige priser i Toftlund. Så hvis du skal leje en firmabil i Toftlund, er Oscar Biludlejning det bedste valg.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Andre kunder i Toftlund spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Toftlund:

Hvor meget koster det at leje en bil i Toftlund?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 250 kr. pr. dag i Toftlund.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Toftlund ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Toftlund, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Toftlund herigennem.