Oscar Biludlejning Logo 299,00 kr. til 1.086,00 kr. 500 Facaden af Oscar Biludlejning Thisted Ø

Oscar Biludlejning Thisted Ø

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Ejner Hessel A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Thisted Ø Løvevej 17
7700 Thisted
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: Lukket
Udvendig bredde
1,98 m
Udvendig højde
1,97 m
Udvendig længde
5,33 m

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Isofix, GPS

Ford Transit

fra 899,00 kr. pr. dag
Minibus
5 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
14 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Thisted

Velkommen til Oscar Biludlejning Thisted. Vores kollegaer i Thisted Motor Compagni A/S ser frem til at byde dig velkommen og give dig nøglerne til den bil, der opfylder dine krav og behov.

Oscar Biludlejning er Danmarks mest talrige biludlejningskæde med over 100 afdelinger. Derudover er vi også landsdækkende og har derfor afdelinger i hele Danmark. På den måde har vi altid en afdeling nær dig, uanset hvor du befinder dig i landet.

Fordele ved Oscar Biludlejning Thisted

Når du lejer bil hos Oscar Biludlejning Thisted, så er det altid en nem affære. Du får altid mange goder og fordele med i din billeje. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at leje bil - hvad enten det er til hverdagsbrug, eller om det er til ferie. Vi hjælper dig på vejen.

  • Nem og enkel bookingproces
  • Nogle af de laveste priser i Danmark
  • 100 km er inkluderet pr. dag
  • Mulighed for langtidsleje
  • Moms, kasko- og ansvarsforsikring er inkluderet
  • Vi tilbyder ungudlejning uden ekstra gebyr

Listen er lang, og på den måde håber vi, at vi kan blive din foretrukne biludlejer. Vælg derfor os, når du har brug for biludlejning skræddersyet til dit behov i Thisted.

Lej en af vores biler i Thisted

Skal du på tur med familien eller vennerne, så er en lejebil fra Oscar Biludlejning lige noget for dig. Her kan I køre rundt i området og se det, som Thisted og Thy har at byde på. En lejebil fra Oscar er perfekt til at fragte jer rundt på jeres præmisser. I området omkring Thy og Thisted er der også meget smuk natur, som I kan komme ud og nyde.

Derudover er der også Nationalparken Thy, der er Danmarks største vildmark, hvor I kan fordybe jer i landskabet og aktiviteterne på stedet. Her kan I både tage flere bilruter omkring i parken, hvis det lyster. Hvis I hellere vil tage den på gåben, er der også vandreruter, som I kan vælge.

Hvis I har brug for en stranddag, kan vi også anbefale Cold Hawaii. Dette er et af områdets lækreste og mest eftertragtede områder. Hvis I er til surfing, er der også mulighed for det med over 30 surferspots. Det er nemlig derfor, at det bliver kaldt Europas svar på surferparadiset Hawaii.

Vores udvalg af biler

Vi tilbyder et stort udvalg af køretøjer, så vi altid kan hjælpe dig med at fuldende dit behov og finde den bil, som du efterspørger. Vi lejer dagligt mange biler ud, og vi gør det til nogle af Danmarks bedste priser. Hos Oscar kan du leje biler fra kun 249 kr. pr. dag. Dette inkluderer selvfølgelig 100 kilometers kørsel, moms samt kasko- og ansvarsforsikring.

Det er altid nemt at finde den bil, du kunne tænke dig at leje. Søg ved hjælp af søgebaren øverst på hjemmesiden og find den bil, du gerne vil leje. Vælg hvilken kategori af køretøj, du skal bruge, samt hvilke datoer, du skal bruge bilen.

Vi tilbyder også minibusser

Vores minibusser er meget populære blandt vores kunder, som elsker at leje disse praktiske biler, når en normal personbil ikke er tilstrækkelig stor nok. 

Skal du på tur med vennerne eller med familien, vil en minibus være perfekt til jeres behov. Så kan I alle samlet komme afsted, uden at skulle tænke på offentlig transport, tidsplaner eller andre ting, der gør turen mindre stressende og afslappende. 

Skal du flytte?

Her hos Oscar Biludlejning Thisted tilbyder vi også udlejning af flyttebiler og varevogne. Når du skal flytte, transportere store ting eller noget helt tredje, så er vi der for dig.

Med en flyttebil fra Oscar kan du klare flytningen selv, uden at skulle bestille dyre flyttemænd og få et eksternt flyttefirma til at gøre det. Det vil gøre flytningen nemmere for dig.

Er du i tvivl om hvor stor din lejebil skal være, kan du ved vores varevogne og flyttebiler klikke på Mere information. Her kan du se målene på vores køretøjer, og dermed beslutte dig for hvilken vogn, der passer bedst til dig.

Hvad skal du vide, når du lejer bil?

Vi beder dig medbringe dit kørekort, sygesikring og dankort, når du skal afhente din lejebil. Dette er for at verificere dig samt for at kunne lægge ud for et eventuelt depositum. Dette kan nemlig i nogle tilfælde blive opkrævet. Der er flere faktorer, der kan bestemme det. Hvis du har spørgsmål til depositum, kan du altid kontakte os.

Her i afdelingen modtager vi også biler udenfor åbningstid, hvis det passer dig bedre. Her kan du blot aflevere nøglerne i vores nøgleboks. Åbningstiderne i afdelingen kan du finde øverst på siden. Vi bestræber os på at gøre dig tilfreds og give dig en succesfuld biludlejning i Thisted.

Alle vores køretøjer kan køres med alm. kørekort (B-kategori). Vi har gjort det nemt for dig at leje hvilken som helst type bil, som du har lyst til her hos Oscar Biludlejning Thisted. Dette gælder alt fra vores personbiler til flyttebiler.

Skal du køre til udlandet, så er det også muligt - så længe at du tilkøber udlandsforsikringen, som sørger for, at du er dækket og forsikret gennem din lejeperiode i udlandet. Dette kan gøres i bookingprocessen på hjemmesiden.

Kontakt os

Vores afdeling i Thisted holder til på Løvevej 17, 7700 Thisted. Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for mere information omkring billeje, så sidder vores kundeservice klar på telefonnummeret 42909048.

Vi sidder også klar på chatten på vores hjemmeside, hvor du kan skrive direkte til os. Derudover kan du også skrive en mail til os på [email protected], hvis du har nogle spørgsmål, feedback eller du er interesseret i at modtage et tilbud.

Vi ser frem til at tage imod dig i Thisted, hvor vi vil sørge for at give dig en god oplevelse!

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 2000 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Thisted

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Thisted:

Hvad koster biludlejning i Thisted?

Du kan leje en bil fra kun 299,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Thisted. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Thisted må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Thisted, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Thisted, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.