Oscar 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 86 Facaden af Oscar Biludlejning Svendborg

Oscar Biludlejning Svendborg

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

N. Kjær Bilcentret A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Svendborg Odensevej 94
5700 Svendborg
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Udvendig højde
1,9 m
Udvendig længde
5,3 m

Funktioner:
Bluetooth, baksensor, El-sidespejle, Aircondition, Elruder for, Fjernbetj Centrallås, Opvarmet forrude, Regnsensor

Ford Transit Kombi

799,00 kr. pr. dag
2019 Minibus
4 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
15,9 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Billeje hos Oscar Svendborg

I samarbejde med N. Kjær Bilcenter tilbyder Oscar dig god og billig biludlejning i Svendborg. Priserne starter fra kun 249,- pr. dag. Når du lejer bil hos Oscar er du altid garanteret nye og velholdte udlejningsbiler. Du kan hos os vælge blandt vores store udvalg af de nyeste Ford modeller, både mindre og større biler. Uanset om du skal leje en personbil, flyttebil, varevogn eller minibus, så er vi sikre på, at vi har bilen du leder efter hos N. Kjær Bilcenter!

Dine fordele hos Oscar

  • Altid billigt og lokalt
  • Der er 100 km inkluderet per udlejningsdøgn
  • Forsikring, vejhjælp og service er inkluderet i lejen
  • Enkel og nem booking
  • Lokal biludlejning

Der er mange fordele ved at leje bil ved Oscar Svendborg – blandt andet er det muligt at leje alt fra autostole til GPS for et beskedent gebyr. Herudover er vi altid behjælpelige med at lave et godt tilbud på ekstra kilometer, hvis de inkluderede ikke dækker dit behov. Uanset hvilken biltype du lejer, kræver vi kun et gyldigt kørekort (B-kørekort) og adresseoplysninger, f.eks. i form af sygesikringsbevis. Dette skal blot medbringes ved afhentning af bilen. Er du under 24 år kan du også leje en bil hos os, vi kræver blot et højere depositum, som selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje, når bilen afleveres i samme stand.

Minibussen med mange fordele

Hvis du mangler køretøjet til den helt store udflugt med familien eller vennerne, så har vi løsningen på dit problem! Vi udlejer nemlig rummelige minibusser, ofte med plads til hele 9 personer. Minibusserne er nye, velholdte og veludstyrede. Herudover er der også plads til jeres bagage. Selv med et lille kørekort (B-kørekort) må du køre vores minibusser, så der er ingen undskyldning for ikke at tage vennerne eller familien med på tur! Du kan læse mere om vores minibusudlejning her.

Klar flytningen selv

Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og lade et firma klare dit flytteprojekt. Lej i stedet vores store flyttebil med lift, som har et ladrum på hele 16m3. Hvis dit flyttebehov er mindre, eller det blot er mindre ting du skal transportere, så har vi også et stort udvalg af varevogne, som venter på at blive lejet ud. Vi har små og store varevogne, så vi er sikre på, at uanset hvor småt eller stort dit behov måtte være, så har vi køretøjet til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt og sikkert ud på vejen!

 

Bedøm din oplevelse hos Oscar Svendborg på Google

BILUDLEJNING