Oscar Biludlejning Logo 349,00 kr. til 1.086,00 kr. 582 Oscar Biludlejning ApS Sorø

Oscar Biludlejning Sorø

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Georg Ejlersen & Søn A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Sorø Pedersborg Torv 9
4180 Sorø
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag:
Indvendig bredde
2,24 m
Indvendig højde
2,18 m
Indvendig længde
4,2 m
Indvendig størrelse
20,51 m³

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bakkamera, USB

Iveco Daily

fra 749,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Automatisk
13 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Indvendig bredde
2,18 m
Indvendig højde
2,24 m
Indvendig længde
4,2 m
Indvendig størrelse
20,51 m³

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot

Mercedes-Benz Sprinter

fra 749,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Lej bil i Sorø

Velkommen til Sorø - en charmerende by placeret midt på Sjælland. Sorø er kendt for sin rige historie, smukke natur og kulturelle attraktioner. Og når du har behov for at leje en bil i Sorø, står Oscar Biludlejning klar til at assistere dig. Siden 2021 har vi været en del af Sorøs landskab, og vores mission er at gøre din biludlejning så nem og ubesværet som muligt. Med over 125 placeringer i hele Danmark og mere end 400 i Europa, er Oscar Biludlejning din pålidelige partner i biludlejning.

Oscar Biludlejning – drevet af lokale bilforhandlere

Alle lokationer hos Oscar Biludlejning er drevet af lokale og uafhængige bilforhandlere. Dette giver os flere unikke fordele. For det første, har vores forhandlere en grundlæggende forståelse for de lokale forhold og behov. De forstår Sorøs unikke landskab og ved, hvad der kræves af en bil i området. Derudover sikrer den direkte kontakt med bilforhandlerne dig personlig og nærværende service hver gang.

Endnu en betydelig fordel er, at vores lokale forhandlere sætter stor pris på deres omdømme i lokalsamfundet. Du kan derfor altid regne med en høj standard for vores biler og service. Du er ikke bare en kunde hos os - du er en del af vores lokale fællesskab.

Georg Ejlersen & Søn A/S - Vores lokale partner i Sorø

Oscar Biludlejning i Sorø er drevet af Georg Ejlersen & Søn A/S. De tilbyder en kompakt, men alligevel mangfoldig flåde af køretøjer. Hvad enten du har brug for en lille bybil eller behøver en større bil til hele familien, kan Georg Ejlersen & Søn A/S hjælpe med en løsning, der passer til dine behov.

Lej varevogn i Sorø

Hos Oscar Biludlejning i Sorø tilbyder vi også varevogne i forskellige størrelser. Vores varevogne er perfekte til både private og forretningsformål. Hvad enten du skal flytte eller transportere større ting, kan vores varevogne klare opgaven.

Lej minibus i Sorø

Skal du på en gruppeudflugt eller har du brug for ekstra sæder til en særlig lejlighed? Hos Oscar Biludlejning i Sorø tilbyder vi også minibusser til udlejning. Vores minibusser er rummelige, komfortable og sikre, hvilket sikrer en behagelig tur for alle passagerer.

Lej flyttebil i Sorø

Skal du flytte og har brug for en stor bil? Hos Oscar Biludlejning i Sorø tilbyder vi flyttebiler til udlejning. Vores flyttebiler kommer i forskellige størrelser, og vi kan derfor tilbyde en løsning der passer til netop dit behov.

Dit lokale valg for biludlejning i Sorø

Uanset hvad dit transportbehov er, så står vi hos Oscar Biludlejning klar til at hjælpe dig i Sorø. Med vores brede udvalg af biler, varevogne og minibusser samt nærværende og personlig service, er vi dit oplagte valg for biludlejning i Sorø. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang på din rejse.

Langtidsleje af bil i Sorø

Ved Oscar Biludlejning tilbyder vi fleksible lejeperioder, der passer til dine specifikke behov. Hvis du leder efter en løsning, der giver dig muligheden for at holde bilen over længere tid, har vi en løsning, der vil appellere til dig: Langtidsleje af bil. Dette muliggør leje for mere end 28 dage, hvor du vælger de datoer, du ønsker at hente og aflevere bilen. Langtidsleje inkluderer 40 km kørsel om dagen og fordi det er mere fleksibelt, er det en lidt dyrere løsning sammenlignet med vores abonnementsløsninger. Men til gengæld får du stor fleksibilitet i forhold til lejeperiode, og det koster dig ikke noget i førstegangsydelse.

Bilabonnement i Sorø og omegn

Hvis du forventer at bruge bilen over længere tid, kan du måske drage fordel af vores bilabonnement i Sorø. Med vores abonnementsløsning binder du dig for en periode på 3, 6 eller 12 måneder, hvor du simpelthen vælger en startdato og længden på dit abonnement. Dette inkluderer 1500 km pr. måned, plus muligheden for op til 3 ekstra chauffører, med international forsikring inkluderet i prisen. Husk - prisen bliver billigere, jo længere du binder dig. Og ingen bekymringer, der er ingen førstegangsydelse i vores bilabonnement.

Hos Oscar Biludlejning i Sorø stræber vi efter at give dig den bedste biludlejningsoplevelse, og det betyder at tilbyde fleksible løsninger, der passer til dine individuelle krav. Uanset om du foretrækker vores langtidsleje eller vores bilabonnementsløsning, kan du være sikker på at vi har den rette løsning for dig.

Velkommen til Oscar Biludlejnings guide til Sorø

Har du planer om at leje en bil fra Oscar Biludlejning og udforske Sorø? Vi er begejstrede for at hjælpe dig i gang. Her er en liste over nogle af de mest populære turistattraktioner i og omkring Sorø, som du kan besøge med din udlejede bil:

Sorø Kunst Museum

Denne perle af kunst er et must-besøg for kunstelskere. Med en bred samling af både dansk og international kunst kommer du garanteret ikke til at kede dig.

Sorø Sø

Hvis du er naturelsker, er dette den perfekte destination for dig. Sorø Sø byder på smuk natur, fantastiske vandreture og afslappende picnicområder. Husk din picnic kurv!

Akademihaven Sorø

Denne fredelige have er perfekt til en afslappende eftermiddagstur. Her kan man opleve en smuk samling af planter og træer samtidig med den elegante arkitektur fra Akademiet for de Skønne Kunster.

Sorø Klosterkirke

Denne historiske skat lover en fascinerende rejse gennem middelalderen civilisation. Klosterkirken er et vigtigt religiøst og historisk sted, der er hjemsted for mange fascinerende artefakter.

Comwell Sorø

Dette smukke sted er perfekt til en lille pause, hvor du kan nyde lækker mad, afslappende spa-behandlinger og en fantastisk udsigt over Sorø sø.

Du vil helt sikkert finde disse destinationer både imponerende og interessante. Med din Oscar Biludlejnings bil, bliver det let og bekvemt at nå dem alle. God fornøjelse!

Biludlejning til erhverv i Sorø

Hos Oscar Biludlejning forstår vi vigtigheden af ​​pålidelig og smidig transport for virksomheder i Sorø. Uanset om du har brug for en firmabil til et kort forretningsmøde, eller har brug for langtidsleje til dit team, kan vi hjælpe. Vi tilbyder et stort udvalg af biltyper i Sorø, fra økonomiske bybiler til luksuriøse sedaner og rummelige minivans. Med vores omfattende udvalg og fleksible lejemuligheder kan vi imødekomme praktisk talt alle erhvervskørselsbehov. Så, hvad enten du er en selvstændig erhvervsdrivende, en lokal virksomhed eller en multinational virksomhed, kan du regne med Oscar Biludlejning i Sorø for at opfylde dine firmabilsbehov på en professionel og omkostningseffektiv måde.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Sorø

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Sorø:

Hvad koster biludlejning i Sorø?

Du kan leje en bil fra kun 349 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Sorø. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Sorø må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Sorø, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Sorø, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.