Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.086,00 kr. 322 Oscar Biludlejning ApS Sønderborg

Oscar Biludlejning Sønderborg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

BILFESTIVAL

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Sønderborg Grundtvigs Allé 178
6400 Sønderborg
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Udvendig bredde
2,2 m
Udvendig højde
3 m
Udvendig længde
6,8 m
Indvendig bredde
2,1 m
Indvendig højde
2,1 m
Indvendig længde
4,1 m
Indvendig størrelse
18,08 m³

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot

Mercedes-Benz Sprinter

fra 749,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
11,5 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,2 m
Udvendig højde
3,15 m
Udvendig længde
7 m
Indvendig bredde
2,1 m
Indvendig højde
2,25 m
Indvendig længde
4,3 m
Indvendig størrelse
20,32 m³

Udstyr:
Aircondition

Mercedes-Benz Sprinter

fra 749,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,2 m
Udvendig højde
3,15 m
Udvendig længde
6,75 m
Indvendig bredde
2,1 m
Indvendig højde
2,25 m
Indvendig længde
4,3 m
Indvendig størrelse
20,32 m³

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth

Mercedes-Benz Sprinter

fra 749,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
11,9 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Sønderborg

Har du brug for biludlejning i Sønderborg, så byder Oscar Biludlejning Sønderborg dig velkommen i samarbejde med Bilfestival. Vi tilbyder altid lokal, troværdig og billig biludlejning i Danmark, med priser fra kun 249 kr. pr. dag. Uanset dit behov, er vi sikre på, at vi har bilen, som passer netop til dine behov. Vi har alt fra små personbiler til store stationcars med plads til 7 personer.

Står du og mangler en bil til din flytning, eller skal du bare hente noget større end du har plads til i din bil, tilbyder vi også udlejning af varevogne og flyttebiler - med og uden elektrisk lift. Du kan booke din varevogn eller flyttebil allerede i dag - men der er rift om dem, så vær ude i god tid.

De mange fordele ved billeje i Sønderborg

  • Stort udvalg af biler
  • Lej en bil fra 249 kr. pr. dag
  • Oscars afdelinger ligger i hele Danmark
  • Moms, kasko- og ansvarsforsikring inkluderet
  • Leje til unge uden ekstra merpris
  • 100 km inkluderet pr. dag
  • Stort udvalg af ekstra tilbehør til beskedne priser
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fordelagtig pris på ekstra kilometer
  • Gode tilbud specificeret til dine ønsker

- og mange flere fordele. Du oplever hurtig og nem online booking og ikke mindst nem og tryg afhentning af din lånebil ved din lokale biludlejning her i Sønderborg. Om du vælger en personbil, varevogn eller flyttebil i Sønderborg, så må alle vores biler køres med det lille kørekort (B-kørekort).

Oplev Sønderborg og det omkringliggende område

Sønderborg og Als er et attraktivt område, der har meget at tilbyde. Her er der nok med aktiviteter og ting at se til at holde jer beskæftiget. Kør en tur forbi Sønderborg havn, hvor der er den smukkeste udsigt over havet, stranden og Sønderborg Slot. Ikke så langt derfra ligger områdets nyeste hotel Hotel Alsik samt Sønderborg gågade og shoppingcenteret Borgen, der alle er et besøg værd.

Derudover kan man køre lige over Kong Christian X Bro og komme direkte til Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle, hvor I kan gå rundt på de selvsamme bakker, hvor Treårskrigen og krigen i 1864 bl.a. blev udkæmpet. Hvis I er interesserede i at lære mere om krigshistorien og høre spændende historier fra fortiden, så kan I besøge historiecenteret der ligger lige overfor.

Foruden Sønderborg bør I også opleve det omkringliggende område. Der er mange smukke skov- og naturområder samt interessante byer der skal opleves. Udover Sønderborg Slot er der også mange andre flotte slotte i området som Augustenborg slot, Nordborg slot og Gråsten slot, hvor sidstnævnte bliver besøgt af den danske kongefamilie hver sommer.

Lej en varebil i Sønderborg

Når du står og mangler en praktisk løsning til transport af mindre gods i Sønderborg, er vores varebiler det perfekte valg. Vores varebiler er ideelle til både private og erhvervsmæssige formål, såsom mindre flytninger, afhentning af møbler, eller når du skal bruge ekstra plads til transport af materialer. Vores varebiler i Sønderborg tilbyder fleksibilitet og effektivitet, sikrende at du kan håndtere dine transportbehov med lethed.

Lej en flyttebil i Sønderborg

Planlægger du en større flytning i Sønderborg eller omegn? Vores flyttebiler er til rådighed for at gøre din flytning så smidig som mulig. Med mere plads og styrke til at transportere store mængder af møbler og flyttekasser, er vores flyttebiler designet til at opfylde behovene ved større flytninger. Vi tilbyder forskellige størrelser af flyttebiler i Sønderborg, så du kan finde den perfekte match til din flytning. Gør din næste flytning lettere ved at leje en af vores flyttebiler.

Lej minibus i Sønderborg

Hvis du rejser i en større gruppe, kan vores minibusser være en ideel løsning. Med plads op til 9 personer, kan de være en behagelig og omkostningseffektiv løsning for grupper, der rejser sammen. Hos Oscar Biludlejning i Sønderborg tilbyder vi et bredt udvalg af minibusser til leje.

Lej en flyttebil, minibus eller varevogn i Sønderborg ved at bruge søgebaren øverst på siden, hvor du vælger dit ønskede køretøj og dine ønskede datoer.

Praktisk information omkring biludlejning i Sønderborg

Når din biludlejning starter, og du skal afhente din lejebil, skal du kun medbringe dit kørekort og det gule sygesikringsbevis, så ordner vi resten. Hvis du har brug for mere information omkring vores biler eller billeje, er du velkommen til at kontakte os på 42909048 eller på mail [email protected]. Derudover sidder vi også klar på chat på vores hjemmeside.

Vores adresse i Sønderborg er Grundtvigs Allé 178. Her er du altid velkommen til en snak om vores biler, udleje og andet. Der kan blive opkrævet et depositum i afdelingen. Dette bliver opkrævet, når bilen afhentes, og der er flere faktorer, der gør sig gældende. Dette kan både afhænge af chaufførens alder, bilens type samt chaufførens dankort.

Vi vil gerne være Danmarks bedste biludlejer

Siden opstarten af Oscar Biludlejning har vi ønsket at servicere vores kunder på den bedst mulig måde, både med de bedste biler, men også den bedste service og til den bedste pris. Derfor har vi både gjort det nemt og billigt for dig at leje bil. Den administrative proces er nem og enkel, og derfor kan du hurtigt komme ud og opleve Sønderborg.

Vi bestræber os nemlig på at være din foretrukne biludlejer hos Oscar Biludlejning Sønderborg.

Skal du en tur over grænsen?

Når man i Sønderborg er så tæt på grænsen, er det meget oplagt at tage en tur til Tyskland. For at være fuldt forsikret, når du kører over Danmarks grænser, så er det et krav, at du tilkøber vores udlandsforsikring. På denne måde er du forsikret og dækket gennem hele din udlejningsperiode, også i udlandet, når du lejer bil ved Oscar Biludlejning Sønderborg.

Vi vil gerne høre om din mening

Vi går utrolig meget op i, at vores kunder får en tilfredsstillende service og biludeleje her hos Oscar Biludlejning Sønderborg. Derfor er det vigtigt for os, at give dig en god oplevelse. Fortæl derfor om din oplevelse med Oscar Biludlejning Sønderborg både til os og andre ved at klikke her.

Vi vil sætte stor pris på ris og ros, men hvis du har nogle forslag til forbedringer, eller var der noget ved din billeje, du ikke var fuldkommen tilfreds med, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi håber, at du vil leje din næste bil Oscar Biludlejning Sønderborg og blive godt kørende sammen med os. Vi glæder os til at tage imod dig!

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Andre kunder i Sønderborg spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Sønderborg:

Hvor meget koster det at leje en bil i Sønderborg?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 199 kr. pr. dag i Sønderborg.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Sønderborg ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Sønderborg, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Sønderborg herigennem.