Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 322 Facaden af Oscar Biludlejning Sønderborg

Oscar Biludlejning Sønderborg

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

BILFESTIVAL

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Sønderborg Grundtvigs Allé 178
6400 Sønderborg
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Udvendig bredde
2 m
Udvendig højde
2,75 m
Udvendig længde
6,2 m
Indvendig bredde
1,75 m
Indvendig højde
2 m
Indvendig længde
3,7 m
Indvendig størrelse
12,95 m³
Trækkrog må laste
3500 kg

Funktioner:
Fartpilot, Aircondition

Pris pr. dag:
Mandag 599,00 kr.
Tirsdag 599,00 kr.
Onsdag 599,00 kr.
Torsdag 869,00 kr.
Fredag 869,00 kr.
Lørdag 869,00 kr.
Søndag 599,00 kr.
Helligdage 869,00 kr.

Nissan NV 400

fra 599,00 kr. pr. dag
2014 Flyttebil
3 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
11,2 km/l
Med trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,2 m
Udvendig højde
3 m
Udvendig længde
6,8 m
Indvendig bredde
2,1 m
Indvendig højde
2,1 m
Indvendig længde
4,1 m
Indvendig størrelse
18,08 m³

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, El-ruder, El-sidespejle, El-læsserampe

Pris pr. dag:
Mandag 969,00 kr.
Tirsdag 969,00 kr.
Onsdag 969,00 kr.
Torsdag 969,00 kr.
Fredag 969,00 kr.
Lørdag 969,00 kr.
Søndag 699,00 kr.
Helligdage 969,00 kr.

Mercedes Benz SPRINTER

fra 699,00 kr. pr. dag
2011 Flyttebil m/lift
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
11,5 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,2 m
Udvendig højde
3,15 m
Udvendig længde
7 m
Indvendig bredde
2,1 m
Indvendig højde
2,25 m
Indvendig længde
4,3 m
Indvendig størrelse
20,32 m³

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, El-ruder, El-sidespejle

Pris pr. dag:
Mandag 969,00 kr.
Tirsdag 969,00 kr.
Onsdag 969,00 kr.
Torsdag 969,00 kr.
Fredag 969,00 kr.
Lørdag 969,00 kr.
Søndag 699,00 kr.
Helligdage 969,00 kr.

Mercedes Benz Sprinter 316 CDi

fra 699,00 kr. pr. dag
2013 Flyttebil m/lift
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Sønderborg

Har du brug for biludlejning i Sønderborg, så byder Oscar Biludlejning Sønderborg dig velkommen i samarbejde med Bilfestival. Vi tilbyder altid lokal, god og billig biludlejning i Danmark, med priser fra kun 249 kr. pr. dag. Uanset dit behov er vi sikre på, at vi har bilen, som passer netop til dine behov. Vi har alt fra små personbiler til store stationcars med plads til 7 personer.

Står du og mangler en bil til din flytning, eller skal du bare hente noget større, end du har plads til i din bil, tilbyder vi også udlejning af varevogne og flyttebiler - med og uden elektrisk lift. Du kan booke din varevogn eller flyttebil allerede i dag - men der er rift om dem, så vær ude i god tid.

De mange fordele ved billeje i Sønderborg

 • Stort udvalg af biler
 • Lej en bil fra 249 kr. pr. dag
 • Oscars afdelinger ligger i hele Danmark
 • Moms, kasko- og ansvarsforsikring inkluderet
 • Leje til unge uden ekstra merpris
 • 100 km inkluderet pr. dag
 • Stort udvalg af ekstra tilbehør til beskedne priser
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Fordelagtig pris på ekstra kilometer
 • Gode tilbud specificeret til dine ønsker

- og mange flere fordele. Du oplever hurtig og nem online booking og ikke mindst nem og tryg afhentning af din lånebil ved din lokale biludlejning her i Sønderborg. Om du vælger en personbil, varevogn eller flyttebil i Sønderborg, så må alle vores biler køres med det lille kørekort (B-kørekort).

Oplev Sønderborg og det omkringliggende område

Sønderborg og Als er et attraktivt område, der har meget at tilbyde. Her er der nok med aktiviteter og ting at se til at holde jer beskæftiget. Kør en tur forbi Sønderborg havn, hvor der er den smukkeste udsigt over havet, stranden og Sønderborg Slot. Ikke så langt derfra ligger områdets nyeste hotel "Hotel Alsik" samt Sønderborg gågade og shoppingcenteret Borgen, der alle er et besøg værd.

Derudover kan man køre lige over Kong Christian X Bro og komme direkte til Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle, hvor I kan gå rundt på de selvsamme bakker, hvor Treårskrigen og krigen i 1864 bl.a. blev udkæmpet. Hvis I er interesserede i at lære mere om krigshistorien og høre spændende historier fra fortiden, så kan I besøge historiecenteret der ligger lige overfor.

Foruden Sønderborg bør I også opleve det omkringliggende område. Der er mange smukke skov- og naturområder samt interessante byer der skal opleves. Udover Sønderborg Slot er der også mange andre flotte slotte i området som Augustenborg slot, Nordborg slot og Gråsten slot, hvor sidstnævnte bliver besøgt af den danske kongefamilie hver sommer.

Lej en varevogn eller flyttebil

Spar den dyre flyttemand og gør arbejdet selv. Med billeje fra Oscar kan du klare din flytning eller arbejde billigt og nemt. Du kan leje små varevogne eller store flyttebiler hos os alt efter hvilken opgave, du har foran dig. Måske er din egen varevogn på værksted, eller du har fået en arbejdsopgave, som kræver mere værktøj og udstyr. Vi hjælper dig gerne med dit valg af lejebil.

Lej en flyttebil eller varevogn i Sønderborg ved at bruge søgebaren øverst på siden, hvor du vælger dit ønskede køretøj og dine ønskede datoer.

Informationer om det praktiske

Når din biludlejning starter, og du skal afhente din lejebil, skal du kun medbringe dit kørekort og det gule sygesikringsbevis, så ordner vi resten. Hvis du har brug for mere information omkring vores biler eller billeje, er du velkommen til at kontakte os på 42909048 eller på mail [email protected]. Derudover sidder vi også klar på chat på vores hjemmeside.

Vores adresse i Sønderborg er Grundtvigs Allé 178. Her er du altid velkommen til en snak om vores biler, udleje og andet. Der kan blive opkrævet et depositum i afdelingen. Dette bliver opkrævet, når bilen afhentes, og der er flere faktorer, der gør sig gældende. Dette kan både afhænge af chaufførens alder, bilens type samt chaufførens dankort.

Vi vil gerne være Danmarks bedste biludlejer

Siden opstarten af Oscar Biludlejning har vi ønsket at servicere vores kunder på den bedst mulig måde, både med de bedste biler, men også den bedste service og til den bedste pris. Derfor har vi både gjort det nemt og billigt for dig at leje bil. Den administrative proces er nem og enkel, og derfor kan du hurtigt komme ud og opleve Sønderborg.

Vi bestræber os nemlig på at være din foretrukne biludlejer hos Oscar Biludlejning Sønderborg.

Jo længere du lejer bil, desto mere sparer du!

Når du har brug for biludlejning i Sønderborg over en længere periode kan vi hos Oscar Biludlejning også hjælpe dig. Her har du nemlig mulighed for både at leje bil dag-til-dag samt leje bil en bil over en længere periode til fordelagtige priser. Her kan du nemlig spare mange procenter, jo længere du lejer. Dette kan ses nedenfor:

Spar på lejeprisen, når du lejer bil i længere tid

 • 7 sammenhængende dage - 10% rabat
 • 14 sammenhængende dage - 15% rabat
 • 21 sammenhængende dage+ - 20% rabat

Hvis din billeje stadig er aktiv og du er igang med med lejeperioden, har du også mulighed for at forlænge den. Du skal bare være opmærksom på, at vi ikke altid kan garantere dig samme bil. Dog vil vi prøve at finde et tilsvarende alternativ til dig.

Skal du en tur over grænsen?

Når man i Sønderborg er så tæt på grænsen, er det meget oplagt at tage en tur til Tyskland. For at være fuldt forsikret, når du kører over Danmarks grænser, så er det et krav, at du tilkøber vores udlandsforsikring. På denne måde er du forsikret og dækket gennem hele din udlejningsperiode, også i udlandet, når du lejer bil ved Oscar Biludlejning Sønderborg.

Vi vil gerne høre om din mening

Vi går utrolig meget op i, at vores kunder får en tilfredsstillende service og biludeleje her hos Oscar Biludlejning Sønderborg. Derfor er det vigtigt for os, at give dig en god oplevelse. Fortæl derfor om din oplevelse med Oscar Biludlejning Sønderborg både til os og andre ved at klikke her.

Vi vil sætte stor pris på ris og ros, men hvis du har nogle forslag til forbedringer, eller var der noget ved din billeje, du ikke var fuldkommen tilfreds med, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi håber, at du vil leje din næste bil Oscar Biludlejning Sønderborg og blive godt kørende sammen med os. Vi glæder os til at tage imod dig!

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Sønderborg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Sønderborg:

Hvad koster biludlejning i Sønderborg?

Du kan leje en bil fra kun 0,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Sønderborg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Sønderborg må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Sønderborg til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Sønderborg, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING