Oscar 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 488 Facaden af Oscar Biludlejning Slagelse

Oscar Biludlejning Slagelse

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Oscar Slagelse Centrum - Koldsø Autoteknik ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Slagelse Bogensevej 8
4200 Slagelse
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Indvendig bredde
1,4 m
Indvendig højde
1,1 m
Indvendig længde
1,8 m
Indvendig størrelse
2,77 m³
Trækkrog må laste
1500 kg
Lastevne
600 kg

Funktioner:
Aircondition, Elruder for, El sidespejle, Fjernbetj Centrallås, Automatgear, dsg, Depositum udgør 1000kr.

Pris pr. dag:
Mandag 349,00 kr.
Tirsdag 349,00 kr.
Onsdag 349,00 kr.
Torsdag 349,00 kr.
Fredag 449,00 kr.
Lørdag 449,00 kr.
Søndag 449,00 kr.
Helligdage 449,00 kr.

VW Caddy

fra 349,00 kr. pr. dag
2012 Lille varevogn
5 Døre
2 Sæder
Diesel
Automatisk
20 km/l
Med trækkrog
Mere information
Indvendig bredde
1,5 m
Indvendig højde
1,3 m
Indvendig længde
2,4 m
Indvendig størrelse
4,68 m³
Trækkrog må laste
2500 kg
Lastevne
750 kg

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Fartpilot, Sædevarme, Bakkamera, El-ruder, selepladser, Motorvarmer, træk, El-ruder, Armlæn på førersæde, Træk 2500 kg. mod tillæg, Depositum = 1000kr.

Pris pr. dag:
Mandag 449,00 kr.
Tirsdag 449,00 kr.
Onsdag 449,00 kr.
Torsdag 449,00 kr.
Fredag 649,00 kr.
Lørdag 649,00 kr.
Søndag 649,00 kr.
Helligdage 649,00 kr.

Ford Transit Custom

fra 449,00 kr. pr. dag
2016 Stor varevogn
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
14,3 km/l
Med trækkrog
Mere information

Biludlejning Slagelse

Via Oscar Biludlejning i Slagelse kan du nu leje biler nemt, hurtigt og billigt hos din lokale autoforhandler Koldsø Autoteknik ApS. Dette er en af de over 100 landsdækkende afdelinger hos Oscar Biludlejning. Vi bestræber os på at blive din fortrukne biludlejer i Danmark.

Hvem er Oscar Biludlejning?

Oscar Biludlejning er en af Danmarks hurtigst voksende biludlejningskæder. Vi har i dag over 100 afdelinger i hele landet. Med en bil er der stor frihed, da det er dig der, som bestemmer og selv kan stå for planlægningen. På den måde vil du også selv kunne vælge hvilket tempo, som turen skal foregå i. Denne mulighed gør det nemt for dig at komme rundt til dine favoritsteder i byen, mens du nemt kan tage en tur ud i naturen og opleve det danske landskab.

Siden Oscar Biludlejning blev startede op har vi ønsket at servicere vores kunder på den bedst mulige måde - både med de bedste biler, den bedste service og til den bedste pris. Derfor er vi også meget stolte af de pæne anmeldelser, som vi har fået på Google og Truustpilot af tidligere kunder, der deler deres mening og deres oplevelse hos os.

Vi vil derfor sætte stor pris på at høre om din oplevelse her hos Oscar Biludlejning Slagelse. Hvis du har et øjeblik, kan du skrive din egen anmeldelse om Oscar Biludlejning på Google eller Trustpilot og fortælle omverden om din oplevelse her hos os. Vi ved, at du har mange valg, når du skal vælge biludlejning. Derfor er vi yderst glade for, at du har valgt os, og vi garanterer derfor en tilfredsstillende service og billeje.

Slagelse

Slagelse er et attraktivt besøgsmål for rigtigt mange danskere. Og dette er ikke uden grund, da byen har mange ting at byde på. Slagelse har en utrolig hyggelig midtby med rigeligt af muligheder for kvalitetstid, shopping og sightseeing. Slagelse gågade og Vestsjællands Centeret er nogle af byens favoritter. Er de små med på turen, vil Gerlev Legepark også være et godt sted at tilbringe dagen. Her er der nemlig masser af sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien.

Der er flere spændende attraktioner og Vikingeborgen Trelleborg, hvor du kan opleve vikingetiden, og se ringborgen og nyde den smukke omkringliggende natur ved Tude ådal. Her er der også et museum og marked, der udstiller fund fra vikingetiden. Intet er mere praktisk og tidssparende end en lejebil til denne tur. Derfor vil en af vores biler være perfekt til jeres tur.

Vi gør det nemt for dig

Vi sørger for alt det praktiske. På den måde har vi gjort det nemt for dig og din billeje. Følg disse trin for at leje en bil:

  1. Søg for at se hvilke biler Slagelse afdelingen har ledige.
  2. Indtast dine ønskede datoer og hvilket slags køretøj, som du ønsker.
  3. Tilvælg: Ekstra km, andet tilbehør, ekstra forsikringer, ekstra fører, alt efter dine behov
  4. Gennemfør betaling og du har nu din lejebil reserveret!

Vores køretøjer

Her hos Oscar Biludlejning Slagelse har vi en stor flåde af køretøjer til rådighed til din biludlejning. Her tilbyder vi både varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser alt efter dit behov. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge for dyre flyttemænd, for gennem Oscar biludlejning kan du nu klare hele din flytning selv i dit helt eget tempo.

Derudover har vi mange forskellige personbiler i alle størrelser og former, som du kan leje. Her vil du kunne få fat på alt fra en lille mikrobil, hvis pladsbehovet er begrænset, og hvis du har brug for mere plads, vil en rummelig stationcar eller SUV være optimalt. Og hvis I er mange, tilbyder vi også minibusser med plads til op til 9 personer. Hvis du klikker på "Mere information" ved din foretrukne bil, er det muligt at se dens udstyr som f.eks. bluetooth, fartpilot, eller lignende.

Skal du til udlandet, så skal der bestilles en udlandsforsikring. Dette er påkrævet, da der ellers ikke vil være nogen gyldig forsikring på bilen, hvis uheldet skulle være ude. Dette skal derfor tilvælges i bookingen, så du er sikret og forsikret i din lejeperiode.

Oscar Bilabonnement

Her hos Oscar Biludlejning har du også mulighed for at leje en af vores biler over en længere periode. Dette kalder vi Oscar Bilabonnement, hvor du kan leje i en bil i mere end 28 dage, hvilket giver dig mange fordele og bedre priser. Uanset hvilken bil du har brug for, så tilbyder vi alt fra personbiler til flyttebiler med lift på bilabonnement.

Bilabonnement er til dig, der har brug for en bil i en længere periode, men ikke ønsker at lease eller købe en bil og skulle tænke på udbetaling, service, ejerafgift og forsikring. Her får du også en nem booking og månedlig betaling. Send os en mail eller ring til os hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om bilabonnement på en af vores biler.

Kontakt os

Vil du gerne vide mere, så står vi klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan chatte med os på vores hjemmeside, vi sidder også klar på tlf: 42909048 og mail på [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig videre med biludleje her hos Oscar.

Du finder os i Slagelse på Bogensevej 8, 4200 Slagelse. Når du lejer bil ved Oscar Biludlejning Slagelse, så er du garanteret en god service, god pris og et smil med på vejen. Vi ser frem til at møde dig hos Oscar Biludlejning Slagelse.

BILUDLEJNING