Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 467 Facaden af Oscar Biludlejning Silkeborg

Oscar Biludlejning Silkeborg

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Poul Munk A/S

Modtager ikke biler udenfor åbningstid

Adresse

Oscar Biludlejning Silkeborg Nørrevænget 17
8600 Silkeborg
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Udvendig bredde
2.204 m
Udvendig højde
1.940 m
Udvendig længde
5.306 m
Indvendig bredde
1.628 m
Indvendig højde
1.397 m
Indvendig længde
2.535 m
Indvendig størrelse
5.765.391.060 m³
Lastevne
1415 kg
Pris pr. dag:
Mandag 499,00 kr.
Tirsdag 499,00 kr.
Onsdag 499,00 kr.
Torsdag 499,00 kr.
Fredag 699,00 kr.
Lørdag 699,00 kr.
Søndag 699,00 kr.
Helligdage 699,00 kr.

Citroen Jumpy L3

fra 499,00 kr. pr. dag
2021 Stor varevogn
3 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
14 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig højde
2,5 m
Udvendig længde
5,55 m
Indvendig bredde
1,77 m
Indvendig højde
1,89 m
Indvendig længde
3,08 m
Indvendig størrelse
10,31 m³
Pris pr. dag:
Mandag 669,00 kr.
Tirsdag 669,00 kr.
Onsdag 669,00 kr.
Torsdag 669,00 kr.
Fredag 899,00 kr.
Lørdag 899,00 kr.
Søndag 899,00 kr.
Helligdage 899,00 kr.

Opel Movano L2

fra 669,00 kr. pr. dag
2020 Stor varevogn
3 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
16,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Billig billeje hos Oscar Biludlejning i Silkeborg

Velkommen til Oscar Biludlejning Silkeborg. Her har Oscar et samarbejde med din lokale bilpartner Poul Munk A/S. Hos Oscar Biludlejning ved Poul Munk A/S tilbyder vi billig billeje i Silkeborg, hvor vi altid har en bil klar til dig, som passer til netop dine behov. !

Oscar Biludlejning tilbyder altid et stort udvalg af biler, og i Silkeborg kan du vælge mellem flere forskellige biltyper. Oscar Biludlejning er landsdækkende med mange afdelinger spredt over hele Danmark. I Silkeborg er vi centralt placeret i Midtjylland, og dermed har du ikke langt, uanset hvor du skal hen, hvor du eksempelvis kan komme til Aarhus på en halv time.

Nå hele Silkeborg rundt på kun én dag

Silkeborg har mange seværdigheder at byde på, og med en lejebil fra Oscar Biludlejning har det aldrig været nemmere. Du kan for eksempel tage en tur på Himmelbjerget eller se solen titte frem bag de høje bakketoppe Sindbjerg og Stoubjerg. Nedenfor sejler Hjejlen, som er Danmarks ældste hjuldamper.

Uanset hvor du er i Silkeborg, så vil du være omgivet af Silkeborg Søerne, Gudenåen og noget af Danmarks smukkeste natur. Gennem Oscar Biludlejning kan du nemt komme ud til en af de mange populære destinationer i området omkring Silkeborg.

Lej en flyttebil, varevogn eller minibus

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi biler i alle størrelser til alle slags behov. Du kan leje en billig mikrobil og køre Silkeborg tyndt, eller en minibus, hvor du kan have hele familien eller vennerne med på tur. Skal du flytte? Så har vi også store flyttebiler med lift, så du kan skåne ryggen ved flytning.

Alle vores biler, store som små, kan køres med alm. kørekort. Billeje i Silkeborg er altid enkelt, uanset hvilken størrelse køretøj, du har brug for.

De mange fordele ved billeje hos Oscar Silkeborg

Ved leje af bil hos os er du altid sikret:

  • 100 km inklusiv i prisen pr. udlejningsdøgn, med mulighed for billigt tilkøb af ekstra kilometer
  • Stort udvalg af flotte og velholdte udlejningsbiler
  • Afdelinger i hele Danmark
  • Prisen er inklusiv forsikring
  • Ingen skjulte gebyrer ved booking
  • Biludlejning fra blot 249,- per dag

Praktiske informationer

Med Oscar Biludlejning er du hurtigt på farten. I afdelingen skal du blot medbringe dit kørekort, betalingskort og dit gule sygesikringsbevis. Herefter skriver du under på lejekontrakten og nøglerne er dine!

Vi får mange spørgsmål omkring aldersbegrænsning, og her kan vi glædeligt meddele, at vi også tilbyder ungudlejning under 25 år uden at kræve ekstragebyr. Vi tager blot et højere depositum for alle under 25 år, men det får du selvfølgelig igen, når du afleverer bilen tilbage i samme tilstand, som du modtog den i.

Hos os gør vi det nemt og enkelt, så derfor behøver du ikke et særligt kørekort for at køre vores store biler. Alle køretøjer kan køres med almindeligt B-kørekort (også vores flyttebiler).

Oscar Bilabonnement - Danmarks billigste månedsleje

Skal du bruge en bil over længere tid? Booker du en lejebil hos Oscar i minimum 28 dage, så har du mulighed for at vælge en bil på bilabonnement, og her sparer du stort på prisen! Her får du nemt og billigt en bil med service, forsikringer og moms. Det eneste, du skal tænke på, er brændstof.

Er du også træt af komplekse og forvirrende leasingaftaler med dyre udbetalinger? Hos Oscar gør vi det nemt og enkelt. Søg efter en bil i min. 28 dage og få tilbudt biler med fordelagtige månedspriser og ingen udbetaling. Slip for bekymringer om værditab, service og og meget mere med et Oscar Bilabonnement.

Slip for besværet og uforudsete udgifter med din egen bil og vælg et bilabonnement fra Oscar her.

Fortæl os om din oplevelse

Vi er meget interesseret i at høre om din oplevelse her hos Oscar biludlejning. Vi er oprigtigt glade for den respons vi har fået tilbage fra vores kunder. Gennem disse anmeldelser og vores kunders synspunkt arbejder vi altid på at forbedre os. Vi sætter nemlig stor pris på både ris og ros samt forslag til forbedringer. På den måde kan vi i fremtiden gøre din næste billeje bedre.

Du har mulighed for at give din personlige anmeldelse på Google samt Trustpilot.

Vi ses hos Oscar Biludlejning i Silkeborg

Du finder din lokale Oscar Biludlejning i Silkeborg på Nørrevænget 17, 8600 Silkeborg. Her sidder vi altid klar til at tage imod dig og dine billeje ønsker. Vi ser frem til at tage imod dig og give dig nøglerne til din nye lejebil fra Oscar.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Silkeborg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Silkeborg:

Hvad koster biludlejning i Silkeborg?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Silkeborg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Silkeborg må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Silkeborg til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Silkeborg, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING