Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.194,00 kr. 317 Oscar Biludlejning ApS Maribo

Oscar Biludlejning Maribo

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Maribo Bilcenter Aps

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Maribo Europavej 127
4930 Maribo
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Isofix, Vinterdæk

VW Up!

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, USB

Hyundai i10

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
21 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
800 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme, Isofix

Skoda Fabia

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
18,9 km/l
Med trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, USB, Vinterdæk

Hyundai i10

Hyundai i10

fra 299,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
21,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Bluetooth, Aircondition, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, Parkeringssensorer, USB

Peugeot 308

fra 349,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
30,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme, Parkeringssensorer, USB, Isofix

Hyundai i30

fra 399,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
23,8 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Velkommen hos Oscar Biludlejning i Maribo

Maribo Bilcenter ApS tilbyder i et tæt samarbejde med Oscar udlejning af forskellige køretøjer. Afdelingen i Maribo har både personbiler, varevogne, minibusser samt trailere. Især udvalget af personbiler er bredt – det inkluderer såvel mindre personbiler som større mellemklassebiler. Priserne starter fra blot 249 kr. pr. dag og inkluderer altid 100 km. dagligt. 

Det er altid muligt at tilkøbe ekstra kilometer, hvis de inkluderede ikke er tilstrækkelige. Ved at købe ekstra kilometer på forskud opnår du desuden rabat. Hvis du derimod kommer til at køre mere end de kilometer, du har i alt, så vil det koste en kilometer pris pr. ekstra overkørt kilometer.

Lej bil i Maribo

Denne charmerende by er en ægte perle på Lolland med dens smukke natur og rige historie. Men for at nyde alt, hvad Maribo har at tilbyde, har du måske brug for en bil. Her kommer Oscar Biludlejning ind i billedet. Siden 2020 har vi stolt hjulpet mange glade kunder i Maribo med at finde den perfekte lejebil til deres behov, og vi ser frem til at hjælpe dig med det samme!

Fordelene ved at vælge Oscar Biludlejning i Maribo

At leje en bil gennem Oscar Biludlejning betyder, at du får adgang til lokalt kendskab, personlig service og lokale bilforhandlere, der passer på deres lokalområdes omdømme. Alle vores afdelinger drives af uafhængige lokale bilforhandlere, der er dybt forankrede i deres lokalsamfund. Det betyder, at de indgående kender de lokale veje og forhold, og at de altid vil give dig opdaterede rådgivning om aktuelle trafiksituationer og anbefalinger til de bedste ture i området.

I Maribo drives Oscar Biludlejning af Maribo Bilcenter, som i øjeblikket råder over en flåde på mere end 10 køretøjer. At have lokale partnere sikrer, at vi altid kan udbyde de bedste køretøjer tilpassede kundernes behov, og giver et kundeservice, der er anderledes og mere personlig end hos større biludlejningsfirmaer.

Vores brede udvalg af køretøjer i Maribo

Vores flåde består af et bredt udvalg af almindelige biler i forskellige størrelser, alt fra mindre bybiler til større familiebiler, der passer til alle behov. Hvad enten du bare skal på en kort bytur i Maribo eller tager på en længere tur rundt om i det smukke lollandske landskab, så har vi helt sikkert en bil i vores flåde, der passer til dig.

Lej varevogn i Maribo

Skal du flytte store ting eller bruge mere plads? Vi har også varevogne i forskellige størrelser til rådighed. Varevognene er passende, hvis du skal transportere større genstande, eller hvis du skal på en længere tur med meget baggage.

Lej minibus i Maribo

Rejser du i en større gruppe? Hos Oscar Biludlejning Maribo kan du leje en minibus, der giver plads til alle! Vores minibusser er komfortable og rummelige, hvilket gør dem ideelle til gruppeudflugter, sportsbegivenheder eller lignende.

Lej flyttebil i Maribo

Hos Oscar Biludlejning i Maribo tilbyder vi også flyttebiler. Flyttebilen kan gøre flytning meget nemmere og mere bekvemt. Vi har forskellige størrelser af flyttebiler, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov.

Så uanset hvilken type køretøj du har brug for at leje i Maribo, kan vi hos Oscar Biludlejning hjælpe. Vi ser frem til at servicere dig i Maribo!

Langtidsleje af bil i Maribo: Fleksibilitet og Komfort

Langtidsleje hos Oscar Biludlejning er en fantastisk løsning for dem, der har brug for en bil i en længere periode (+28 dage). Med denne løsning har du den store fordel, at du selv kan vælge den dato, du vil hente og aflevere bilen. Dette giver dig stor fleksibilitet i din rejseplanlægning og transportbehov. Du får 40 km inkluderet pr. dag, hvilket gør dette til et mere omkostningsfuldt, men også mere fleksibelt alternativ end vores bilabonnement. Og lige meget hvad, er der ingen udbetaling krævet ved langtidsleje.

Bilabonnement i Maribo: Simpelt og budgetvenligt

Bilabonnement hos Oscar Biludlejning er en fast forpligtelsesperiode på blot 3, 6 eller 12 måneder. Du vælger blot en afhentningsdato og en forpligtelsesperiode, og så er du klar til at køre! Denne mulighed er perfekt for dig, der gerne vil holde styr på udgifterne, da jo længere perioden er, jo billigere bliver prisen pr. måned. Hver måned får du inkluderet 1500 km og op til 3 ekstra chauffører samt international forsikring i prisen. Og ligesom ved langtidsleje, er der ingen udbetaling nødvendig ved bilabonnement. Hos Oscar Biludlejning giver vi dig valgfriheden til at vælge mellem disse to fremragende biludlejningsløsninger!

Top 10 steder, du skal besøge i og omkring Maribo med din lejebil

Maribo ligger i hjertet af Lolland og er rig på kultur, historie og naturskønne omgivelser. Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning, åbner der sig en verden af muligheder for sightseeing og oplevelser. Her er vores top 10 steder, du skal besøge i og omkring Maribo:

1. Maribo Domkirke

Centralt i byen finder du denne smukke og historiske katedral, som daterer sig tilbage til det 15. århundrede. Med sin imponerende arkitektur er den et must at besøge i Maribo.

2. Maribo Søndersø

Nyd den smukke natur ved Maribo Søndersø, hvor du kan gå ture, sejle i kano eller bare sidde og nyde udsigten.

3. Frilandsmuseet

Dyk ned i historien og oplev, hvordan man levede i gamle dage på Frilandsmuseet. Her er historiske bygninger, dyr og en skøn natur.

4. Knuthenborg Safaripark

Kør i din lejede bil gennem Knuthenborg Safaripark og kom tæt på vilde dyr fra hele verden. En oplevelse for hele familien.

5. Maribo Jazz Festival

Hvis du besøger Maribo i juli, skal du opleve Maribo Jazz Festival. Festivalen fylder hele byen med musik og liv.

6. Bandholm Badehotel

Nyd en dejlig frokost eller en iskold drik på det smukke Bandholm Badehotel, der ligger idyllisk ved vandet.

7. Dodekalitten

Besøg dette kunstværk af moderne stenværk, der er storslået og tankevækkende. Dodekalitten ligger i Kragenæs, kun en kort køretur fra Maribo.

8. Naturpark Maribosøerne

Nyder du naturen, skal du besøge Naturpark Maribosøerne. Her kan du se et rigt dyreliv og opleve sjældne planter.

9. Maribo Bryghus

Afslut din dag med en lokal øl på Maribo Bryghus. Bryggeriet har en hyggelig atmosfære og ofte live-musik.

10. Højene i Majbølle

For historieinteresserede er Højene i Majbølle en lille skjult perle. Her kan du se gravhøje fra bronzealderen.

Hos Oscar Biludlejning ønsker vi dig en god tur på opdagelse i og omkring Maribo.

Biludlejning til erhverv i Maribo

Hos Oscar Biludlejning anerkender vi, at erhvervslivet i Maribo og omegn altid er i bevægelse. Derfor er vi stolte over at tilbyde topkvalitets biludlejning til erhverv i Maribo, designet for at imødekomme dine forretningsbehov. Uanset om du har brug for en rummelig varevogn til kedelige arbejdsdage, en stilfuld sedan til at imponere dine forretningspartnere, eller en behagelig SUV til teambuilding-aktiviteter, kan du være sikker på at finde det i vores omfattende og stadig voksende flåde. Husk, at enhver succesfuld forretning starter med et solidt fundament - og i dette tilfælde, et pålideligt køretøj. Vælg Oscar Biludlejning for din erhvervsmæssige biludlejning i Maribo og kør dit erhvervsliv mod nye højder.

Skulle du sidde med ubesvarede spørgsmål vedrørende billeje i Maribo, er du velkommen til at henvende dig til vores kundeservice på tlf: 42909048 eller [email protected]

Bedøm din oplevelse af Oscar i Maribo

Vi håber, at du vil dele din oplevelse af Oscar i Maribo med os og andre.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Andre kunder i Maribo spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Maribo:

Hvor meget koster det at leje en bil i Maribo?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249 kr. pr. dag i Maribo.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Maribo ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Maribo, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Maribo herigennem.