Oscar Biludlejning Logo 242,00 kr. til 1.231,00 kr. 289 Facaden af Oscar Biludlejning Køge

Oscar Biludlejning Køge

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Morten Damgaard Auto Aps

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Køge Tangmosevej 103
4600 Køge
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Udvendig bredde
2,7 m
Udvendig længde
7,5 m
Indvendig bredde
2 m
Indvendig længde
4,5 m
Trækkrog må laste
3000 kg
Lastevne
1500 kg

Udstyr:
GPS, Fartpilot, Aircondition, Bluetooth, USB

Fiat Ducato

899,00 kr. pr. dag
Autotransporter
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Automatisk
15,8 km/l
Med trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Køge

Sammen med Morten Damgaard Auto Aps tilbyder vi billig billeje i Køge. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler - så hvad enten du har brug for flyttebiler, varebiler, minibusser eller blot helt almindelige personbiler, så er du kommet til det rette sted!

Billige lejebiler i Køge

I Køge kan du leje biler fra blot 259,00 kr. om dagen. Med i prisen får du 100 kilometer, ansvars- og kaskoforsikring, samt gratis vejhjælp. På den måde er du altid i de tryggeste hænder, når du lejer en bil hos os.

Hvis du vil sikre dig den billigste billeje i Køge, kan det være en god idé at være i god tid. De billigste biler bliver oftest booket hurtigst.

Hurtig og nemt at booke

Vi har gjort det nemt at leje bil. Med vores online bookingsystem kan du hurtigt leje biler i Køge online. Følg disse steps for at booke en bil.

  • Indtast dato, sted og biltype
  • Vælg mellem de tilgængelige biler
  • Indtast dine oplysninger og gennemfør betalingen
  • Du er nu klar til afhentning af bilen!

Når du lejer hos Oscar i Køge, får du en række fordele

  • Trygt og lokalt
  • Når du booker, er der ingen skjulte gebyrer
  • De første 100 km. er gratis pr. lejedag
  • Tilkøb ekstra kilometer til billige priser
  • Ansvars- og kaskoforsikring samt gratis vejhjælp er inkluderet

.. Og det er blot nogle af dem. Vi har et stort udvalg af køretøjer - vælg blandt mikrobiler, minibiler, små, mellem og store personbiler samt stationcars.

Når du har valgt hvilken biltype, du har brug for, så vælger du datoerne for hvornår, du skal bruge den. Tryk på “Book nu“ og udfyld den simple bookingproces.

Se og oplev Køge

Hvad kan du se i Køge med din lejebil? Vi anbefaler, at du besøger VisitKøges hjemmeside for inspiration. Ellers kan du læse vores egen lille introduktion af Køge nedenfor.

Køge er en charmerende by, der ligger lige syd for København. Besøgende i Køge kan nyde en række forskellige aktiviteter, herunder udforske byens historie på Køge Museum eller gå en tur i den smukke natur langs Køge å, der løber gennem byen.

Køge er også hjemsted for en række butikker og restauranter, hvilket gør byen til det perfekte sted at tilbringe en dag eller to. Uanset om du er interesseret i historie eller blot ønsker at slappe af i den charmerende by, så har Køge helt sikkert noget for dig.

Har du brug for hjælp til dit flytteprojekt? Lej en flyttebil hos Oscar

Hvad end det er en seng, et møbel eller fliser, du skal have transporteret, så har vi køretøjer du har brug for. Vi har både varevogne og flyttebiler, som du kan leje. Vi har dem i forskellige størrelser, og vores flyttebiler er på helt op til 20 m3!

Udlejning af minibusser i Køge

Har du for få pladser i bilen? Et klassisk problem, som de fleste af os kender. Man skal på tur med familien eller vennerne, men der er for mange personer ift. pladser i bilen.

Heldigvis har Oscar løsningen på dit problem! Vi tilbyder nemlig minibusser med plads til op til 9 personer. Så kan du tage hele familien eller alle vennerne med på én gang. Kom komfortabelt rundt med en minibus fra Oscar Biludlejning Køge!

Danmarks bedste langtidsleje

Leasing og langtidsleje er blevet meget populært i Danmark de senere år. I den forbindelse har vi laver vores eget bilabonnement! Vælger du en bil med bilabonnement, kan du fra Køge leje en bil fra kun 100 kr. per dag. Du vælger blot min. 28 dages lejeperiode, og så ændrer priserne sig automatisk. Vi tilbyder både nye biler og brugte biler i god stand.

Læs mere om vores bilabonnement her.

Kontakt os

Kontakt kundeservice på +45 42 90 90 48, mail [email protected] eller chatten her på hjemmesiden.

Du finder afdelingen på: Tangmosevej 103, 4600 Køge.

Afdelingen ligger i nærheden af Køge station, så det skulle være nemt at komme både til og fra stedet ved afhentning og aflevering.

Vi vil gerne forbedre os hele tiden, hjælp os med det her.

Fortæl os om din oplevelse her.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 2350 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Køge?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Køge:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Køge?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 259,00 kr. pr. dag i Køge, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Køge.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Køge, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Køge og opnå en besparelse på din booking.