Oscar Biludlejning Logo 349,00 kr. til 1.086,00 kr. 538 Oscar Biludlejning ApS Knebel

Oscar Biludlejning Knebel

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Bulespecialisten

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Knebel Vrinners Bygade 22
8420 Knebel
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Udvendig bredde
2,75 m
Udvendig højde
3,1 m
Udvendig længde
6,9 m
Indvendig bredde
2,15 m
Indvendig højde
2,2 m
Indvendig længde
4,15 m
Indvendig størrelse
19,63 m³
Lastevne
850 kg

Udstyr:
Bluetooth, Aircondition, Fartpilot, Bakkamera, USB, Helårsdæk

Peugeot Boxer

fra 749,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
3 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,74 m
Udvendig højde
3,2 m
Udvendig længde
6,9 m
Indvendig bredde
2,15 m
Indvendig højde
2,28 m
Indvendig længde
4,15 m
Indvendig størrelse
20,34 m³

Udstyr:
Fartpilot, Bluetooth, GPS, USB, Helårsdæk, Bakkamera

Citroën Jumper

fra 749,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
11,5 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Lej bil i Knebel

Velkommen til Oscar Biludlejning i hjertet af det naturskønne Knebel! I denne pittoreske perle af en by, der er placeret i selve æbleskiven af vores vidunderlige land, har vi haft vores beliggenhed siden februar 2021. Med over 120 lokationer i Danmark, og mere end 400 på tværs af Europa, er vi stolte af at kunne tjene Knebel og dens omgivelser med vores mange års erfaring inden for biludlejning!

Det Lokale og Uafhængige Valg af billeje i Knebel

Til at præsentere vores tjenester og ekspertise i Knebel er vi hos Oscar Biludlejning stolte af at samarbejde med lokale og uafhængige bilforhandlere. Det betyder, at du får den bedste, mest personlige service skræddersyet til netop det område, du opholder dig i - helt igennem drevet af folk, der virkelig kender det lokale område.

Knebels partner, Bulespecialisten, er en sand lokal helt i bilbranchen. Drevet af passion og en hjertelig, nærværende service, giver de dig den bedste oplevelse, når du skal leje bil i Knebel. Med et kompakt, men varieret udvalg af køretøjer til rådighed, kan du være sikker på, at finde lige præcis den bil, du har brug for, hos os.

Lej en varevogn i Knebel

Uanset om du på udkig efter en større bil til en dag, en uge, eller endda længere tid, har vi hos Oscar Biludlejning løsningen til dig. Med et godt udvalg af varevogne i forskellige størrelser, kan du nemt finde den rette at leje i Knebel.

Lej en minibus i Knebel

Står du og mangler en minibus til en gruppeudflugt eller en familietur? Bare rolig, vi har helt sikkert noget til netop dit behov. Hos Oscar Biludlejning har vi minibusser på højt niveau - perfekte til både kortere og længere ture.

Skulle vi ikke have en minibus tilgængelig i Knebel på dine valgte datoer, så har vi helt sikkert en minibus tilgængelig i én af vores afdelinger omkring Knebel.

Lej en flyttebil i Knebel

Skal der flyttes, men mangler du det rette køretøj? Bare rolig. Hos Oscar Biludlejning i Knebel har vi en række af flyttebiler, der vil kunne hjælpe dig med at gøre flytningen til en leg. Uanset hvor stor eller lille din flytning er, vil du kunne finde en passende løsning hos os.

Tak for at du tager dig tid til at lære os at kende ved Oscar Biludlejning. Vi ser frem til at kunne tjene dig og opfylde dine biludlejningsbehov i det smukke Knebel.

Fleksible lejeplaner hos Oscar Biludlejning i Knebel

Langtidsleje af bil i Knebel

Hos Oscar Biludlejning i Knebel ved vi at forskellige kunder har forskellige behov. Det er derfor vi tilbyder langtidsleje på alle vores biler, fra 28 dage og opefter. Du vælger selv, hvornår du vil afhente og aflevere bilen, hvilket gør denne løsning yderst fleksibel. Selvom denne mulighed kan være en smule dyrere, vil du få 40 km om dagen inkluderet i prisen. Desuden kræver dette ingen form for indskud.

Bilabonnement gjort let og simpelt

Hvis du ønsker en mere langvarig løsning, tilbyder vi hos Oscar Biludlejning i Knebel også bil på abonnement. Denne option inkluderer en fast tidsperiode på enten 3, 6 eller 12 måneder, hvor du også vælger din ønskede afhentningsdato. Denne plan inkluderer 1500 km om måneden, international forsikring, samt op til 3 ekstra chauffører. Husk at jo længere periode du vælger, jo billigere bliver prisen per måned. Også denne plan er uden krav om indskud.

De bedste seværdigheder i og omkring Knebel med en lejebil fra Oscar Biludlejning

Hos Oscar Biludlejning vil vi meget gerne hjælpe dig med at få det bedste ud af din rejse til Knebel. Vi har derfor samlet en liste over nogle få attraktioner i og omkring Knebel, som er nemme at nå i en af vores lejebiler. Her er 10 steder, du kan overveje at besøge på din tur:

Mols Bjerge Nationalpark

Dette fascinerende naturoplevelsessted er perfekt for vandreture, cykling og picnic. Parkens bakkede landskaber og frodige grønne skove er en skøn indstilling til en afslappende dag i naturen.

Begtrup Vig

Denne smukke bugt er et yndet sted for både fastboende og turister. Bugten er ideel til en dag på stranden, sejlads, fiskeri eller blot en afslappende picnic med udsigt over vandet.

Kalø Slot

Dette middelalderlige slot ligger på en lille ø ved Kalø Vig. Slottet ligger i smukke grønne omgivelser og er en skøn destination for en dagstur. En kilometer lang forbindelse forbinder slottet med fastlandet.

Poskær Stenhus

Danmarks største runddysse kan findes her. Denne forhistoriske lokation vil tage dig på en rejse tilbage i tid og giver en unik mulighed for at forstå mere om Danmarks tidlige historie.

Ree Park Safari

Dette er en fantastisk mulighed for en dag ud for hele familien, hvor du kan opleve dyr fra hele verden i store åbne områder, der simulerer deres naturlige levesteder.

Djurs Sommerland

Tag en tur til Danmarks største sommerland og nyd en bred vifte af forlystelser og seværdigheder, der sikrer en sjov og spændende dag for både store og små.

Med den frihed en lejebil fra Oscar Biludlejning giver, bliver det let at udforske alle disse seværdigheder, og mange flere, i dit eget tempo.

Biludlejning til Erhverv i Knebel hos Oscar Biludlejning

Hos Oscar Biludlejning forstår vi, hvor vigtigt det er at have en pålidelig og effektiv transportløsning for din virksomhed. Vores biludlejning til erhverv i Knebel tilbyder en bred vifte af bilmodeller, der passer til enhver virksomheds behov. Vi har alt fra komfortable sedans til rummelige varevogne, der er ideelle til alle slags transportbehov. Så uanset om du har brug for en bil til et kortvarigt forretningsmøde eller til længerevarende projekter, har vi den perfekte bilmodel til dig. Vores høje serviceniveau sikrer, at du får en problemfri oplevelse fra booking til aflevering. Hos Oscar Biludlejning får du altid en omkostningseffektiv løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os for at finde den bedste løsning til din virksomhed i Knebel.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Knebel?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Knebel:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Knebel?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 349 kr. pr. dag i Knebel, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Knebel.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Knebel, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Knebel og opnå en besparelse på din booking.