Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.169,00 kr. 914 Oscar Biludlejning ApS Hvidovre

Oscar Biludlejning Hvidovre

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Nordsjællands Bilhus A/S (Hvidovre)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Hvidovre Arnold Nielsens Boulevard 62 A
2650 Hvidovre
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, GPS, Parkeringssensorer, USB, Vinterdæk

Renault Trafic

fra 899,00 kr. pr. dag
Minibus
6 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
17,5 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, USB, Vinterdæk

Ford Tourneo Custom

fra 899,00 kr. pr. dag
Minibus
5 Døre
8 Sæder
Diesel
Manuel
15,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Parkeringssensorer, USB, Vinterdæk

VW Multivan

fra 899,00 kr. pr. dag
Minibus
5 Døre
7 Sæder
Diesel
Automatisk
13,1 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Biludlejning Hvidovre

Velkommen til Oscar Biludlejning Hvidovre. Skal du leje bil i hovedstadsområdet, har vi i Hvidovre den bil, du skal bruge. Vi går op i, at vores kunder kører væk med et smil i deres lejebiler, samt at de vender tilbage med en god oplevelse her hos Oscar.

Oscar Biludlejning er en af de bedste biludlejningssteder i Danmark, hvor vi lægger stor fokus på vores service og kundetilfredshed.

Oscar Biludlejning Hvidovre er én af mere end 120 enkelte franchise afdelinger i hele Danmark. Med så mange selvstændige landsdækkende afdelinger, har vi altid en afdeling nær dig, så vi kan garantere dig en nem, enkel og tilfredsstillende billeje, der vil opfylde dine ønsker og behov.

Vi vil se frem til at hjælpe dig videre med en lejebil, der kan hjælpe dig med at fuldføre dine praktiske mål og opfylde dine behov.

Nemt - Enkelt - Billigt

Billeje i Hvidovre er nemt og hurtigt gennem Oscar Biludlejning, hvor du kan booke og derved reservere din lejebil enkelt online. Der er mange gode grunde til at vælge Oscar, når du skal leje bil.

Når du booker bil hos Oscar Biludlejning er der altid 100 km pr. dag inkluderet i lejeprisen. Hvis du på forhånd ved, at du får brug for flere km, har du mulighed for at købe ekstra km på forhånd. Her kan du spare helt op til 40%, hvis du køber det i bookingprocessen.

Vores køretøjer i Hvidovre

Hos Oscar Biludlejning Hvidovre specialiserer vi os særligt i flyttebiler og varevogne. Hos vores Hvidovre afdeling har vi flere flyttebiler med lift, som kan klare din flytning eller den store transport. Dette vil gøre det nemmere og billigere end f.eks. at skulle betale for flyttemænd. Her kan I selv bestemme tempoet og gøre flytningen nemmere efter jeres behov. Og hvis en flyttebil bliver for stor, så har vi også flere rummelige varevogne, der også kan tilfredsstille dit behov.

Med en bil fra Oscar i Hvidovre kan du få transporteret og/eller flyttet dit flyttelæs med en af vores varevogne eller flyttebiler. Når du lejer bil hos Oscar Biludlejning, har du kun brug for at have et lille kørekort (B-kørekort) for at kunne føre vores lejebiler. Dette gælder også de største køretøjer som flyttebiler med lift.

Søg under vores ledige biler og find den bil, der passer til dig.

Klik på linket her for at se alle vores afdelinger, der tilbyder lejebiler i Københavnsområdet.

Oscar Bilabonnement i Hvidovre

Hos Oscar Biludlejning Hvidovre tilbyder vi også langtidsleje af vores lejebiler. Dette kalder vi for Oscar Bilabonnement. På denne måde behøver du ikke at skulle lease eller købe en bil, hvis du har brug for en bil over en længere periode.

Du kan booke et Bilabonnement, hvis du lejer bilen i mere end 28 dage. Her bliver den normale billeje til et Bilabonnement, hvor der er mange fordele og fordelagtige priser, som gør det lettere og billigere for dig. Dagsprisen bliver blandt andet billigere, og der er 40 km inkluderet pr. lejedøgn.

Vælg Oscar Bilabonnement hvis du har brug for en nem og overskuelig langtidsleje af en af vores biler.

Bilabonnement inkluderer:

 • Langtidsleje med mange fordele og bedre priser
 • Mulighed for at tilkøbe billige ekstra km
 • Ingen udbetaling
 • Nem og overskuelig booking
 • Service og ejerafgift
 • Månedlig betaling
 • Forsikring - ansvars- og kaskoforsikring inkluderet

Skal du uden for Danmarks grænser?

Hos Oscar Biludlejning kan vi også være behjælpelige, hvis du skal til udlandet i løbet af din lejeperiode. Vi har nemlig en udlandsforsikring, som vi tilbyder. På denne måde er din lejebil forsikret, når du kører i udlandet.

Denne forsikring er obligatorisk at tilkøbe, når du skal uden for landets grænser, så du får en sikker tur. Hvis du skal på en længere tur i lejeperioden, så har vi også gode rabatter, hvor du kan spare en del ved at tilkøbe ekstra km i bookingprocessen.

Hvis du foretrækker det, kan du også vente med at betale prisen for de ekstra km til efter, at du har afleveret bilen til den originale pris. Jo flere km du køber ved booking, desto mere sparer du:

Køb ekstra km på forskud og spar penge

 • 100 km - Spar 10%
 • 200 km - Spar 20%
 • 300 km - Spar 30%
 • 400 km - Spar 40%

Du finder Oscar Biludlejning Hvidovre under Arnold Nielsens Boulevard. I Hvidovre afdelingen modtager vi også biler udenfor vores åbningstider. Her kan du lægge nøglerne i vores nøgleboks, når du afleverer bilen. På denne måde kan du aflevere bilen, når det passer til din tidsplan.

Åbningstiderne i Hvidovre afdelingen kan du finde øverst på siden. Vi bestræber os altid på at gøre dig tilfreds og give dig en succesfuld biludlejning i Hvidovre, når du lejer en af vores biler. Vælg derfor Oscar Hvidovre, når du har brug for biludlejning skræddersyet til dit behov.

Når du henter din bil, skal du huske dit kørekort, sygesikring og kreditkort. Dette skal du bruge for at verificere dig selv og dermed kunne afhente din bil. Vær også opmærksom på, at der i nogle tilfælde vil blive reserveret et depositum. Dette er meget forskelligt, men det afhænger ofte af lejerens alder, chaufførens type af kreditkort og bilen.

Vi vil gerne høre om din oplevelse her hos Oscar Hvidovre

Vi elsker at gøre vores kunder tilfredse og have de biler til rådighed, som vores kunder efterspørger. Vores anmeldelser på Google og Trustpilot fra tidligere kunder betyder derfor meget for os. Gennem disse anmeldelser ved vi, hvad vores kunder synes, at vi gør godt, men også hvad vi kan forbedre.

Giv os stjerner alt efter din personlige oplevelse på Google eller Trustpilot.

Vi hjælper dig på vej

Du er altid velkommen til at komme ned på besøg hos Oscar Biludlejning Hvidovre på adressen Arnold Nielsens Boulevard 62A, 2650 Hvidovre. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål via chat på vores hjemmeside, telefon 42909048 og mail på [email protected]. Vi ser frem til at se dig køre afsted i din lejebil.

Vi vil altid være klar til at hjælpe dig videre med en bil fra Oscar Biludlejning Hvidovre.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Hvidovre

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Hvidovre:

Hvad koster biludlejning i Hvidovre?

Du kan leje en bil fra kun 249 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Hvidovre. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Hvidovre må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Hvidovre, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Hvidovre, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.