Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 599,00 kr. 497 Facaden af Oscar Biludlejning Holsted

Oscar Biludlejning Holsted

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Schultz Automobiler Holsted ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Holsted Storegade 49
6670 Holsted
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Indvendig bredde
1,64 m
Indvendig højde
1,34 m
Indvendig længde
2,92 m
Indvendig størrelse
6,42 m³
Trækkrog må laste
2000 kg
Lastevne
3010 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Bakkamera, GPS, USB

Renault Trafic

fra 499,00 kr. pr. dag
2016 Mellem varevogn
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
16,9 km/l
Med trækkrog
Mere information
Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Holsted

Schultz Automobiler Holsted ApS lejer nu også biler ud gennem Oscar Biludlejning. Vi har gjort det nemt for dig at leje bil på en enkel og overskuelig måde. Lej f.eks. en mikrobil fra kun 249 pr. dag. Oscar Biludlejning er Danmarks mest talrige biludlejningskæde, og vi tilbyder billig, lokal biludlejning i hele Danmark.

Book din lejebil nu

Hos Oscar Biludlejning er det altid nemt at finde en billig bil at leje. Book din helt egen bil på to minutter - mere skal der ikke til, og så er du kørende! Følg de nedenstående steps og book din lejebil på nemmeste vis:

Step 01:

Vælg hvilken type bil du skal bruge, indtast dit ønskede afhentningssted og hvornår lejeperioden skal ligge.

Step 02:

Når du har fundet den bil, der opfylder netop dine behov, kan du derefter tilføje ekstra kilometer og tilbehør, hvis det er noget, du får brug for.

Step 03:

Til sidst udfylder du dine informationer og betaler. Så modtager du en beskæftigelse på mail og SMS, hvor du derefter kan hente din bil.

Find en billig bil hos Oscar Holsted

Lej bil hos din lokale partner og find den bil, der passer bedst til dig og dine behov. Vi tilbyder biler for kun 249 pr, dag. Hvis du skal bruge en bil et andet sted i Danmark, tilbyder vi som førnævnt billig billeje i hele landet.

Når du skal afhente din lejebil, beder vi dig venligst medbringe dit gule sygesikringsbevis og kørekort. For at kunne køre i en lejebil har du kun brug for lille kørekort (B-kørekort). Dette gælder ved alle vores lejebiler - alt fra personbiler til flyttebiler.

Kontakt os

Du finder os på Storegade 49 i Holsted. Og med en central placering lige ved siden af Holsted banegård, kan det ikke blive bedre. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Oscar kundeservice på telefon 42909048, chat på hjemmesiden eller via mail [email protected]. Du har også mulighed for at komme ned til en snak i afdelingen. Lej nemt en bil hos Oscar Biludlejning Holsted.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 1700 anmeldelser.

Andre kunder i Holsted spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Holsted:

Hvor meget koster det at leje en bil i Holsted?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249,00 kr. pr. dag i Holsted.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Holsted ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Holsted, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Holsted herigennem.