Oscar Biludlejning Logo 246,00 kr. til 1.086,00 kr. 90 Oscar Biludlejning ApS Holstebro

Oscar Biludlejning Holstebro

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

PC Biler ApS (Holstebro)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Holstebro Nybo Høje 2
7500 Holstebro
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Indvendig bredde
1,45 m
Indvendig højde
1,4 m
Indvendig længde
2,1 m
Indvendig størrelse
4,26 m³
Trækkrog må laste
2000 kg

Udstyr:
Aircondition, Vinterdæk

Toyota Proace

fra 399,00 kr. pr. dag
Mellem varevogn
4 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
15 km/l
Med trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,07 m
Udvendig højde
2,5 m
Udvendig længde
6,2 m
Indvendig bredde
1,88 m
Indvendig højde
1,93 m
Indvendig længde
3,7 m
Indvendig størrelse
13,43 m³
Trækkrog må laste
2500 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme, USB, Vinterdæk

Opel Movano

fra 549,00 kr. pr. dag
Stor varevogn
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
13,9 km/l
Med trækkrog
Mere information
Indvendig bredde
1,7 m
Indvendig højde
1,78 m
Indvendig længde
3,4 m
Indvendig størrelse
10,29 m³
Trækkrog må laste
2800 kg
Lastevne
1200 kg

Udstyr:
Bluetooth, Aircondition, Fartpilot, Vinterdæk

Ford Transit

fra 549,00 kr. pr. dag
Stor varevogn
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12,2 km/l
Med trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Billig billeje i Holstebro

I samarbejde med PC Biler Aps i Holstebro tilbyder vi billig billeje og giver altid den bedste pris. Vi har et stort udvalg af biler. Dette indebærer udlejning af personbiler, minibusser, flyttebiler og varevogne.

Biludlejning og værksted hos PC Biler

Faktisk er PC biler ikke kun biludlejer. Afdelingen i 7500 Holstebro har nemlig også et værksted, hvor du kan få lavet service på din bil. Når din egen bil så er til service på PCs værksted, har du mulighed for at benytte dig af vores biludlejning imens. Her kan du leje en af vores biler fra kun 249 kr pr. dag.

Ønsker du senere hen at forlænge din igangværende booking, kan du gøre det ved at ringe til kundeservice på tlf. 42 90 90 48. Dette er uanset om du ønsker at forlænge bookingen med en dag eller uge. Det kræver blot, at bilen er ledig.

Klik på Mere information ud for den bil, du ønsker at leje, for at kunne se information og specifikationer om lige netop den bil. Indtast derefter blot ønsket lejeperiode, for at se om din ønskede bil er ledig og for at booke den.

Holstebro afdelingen accepterer desuden aflevering af biler uden for åbningstid, eftersom der er en nøgleboks. Dette gælder alle ugens dage inklusive lørdag og søndag.

Vi ser frem til at møde dig i vores Holstebro afdeling og håber på at kunne hjælpe dig godt på vej! Vores adresse er Nybo Høje 2, 7500 Holstebro.

Fordele ved billeje hos Oscar biludlejning Holstebro

  • Fra kun 249,- pr. dag kan du leje en bil
  • De nødvendige forsikringer er inkluderet i prisen og du får 100 km pr. dag.
  • Dag til dag biludlejning
  • Højt service niveau
  • Vi accepterer både debetkort og kreditkort
  • Åbent for biludlejning alle ugens dage - også lørdag og søndag
  • Samme pris på udlejning uanset alder
  • Vi accepterer aflevering af biler uden for åbningstid, da der er en nøgleboks.

Ved Oscar bliver det ikke en dyr fornøjelse at leje bil, og vi stræber efter, at det skal forblive sådan. Derfor får du gratis 100 km pr. dag, samtidig med at de lovpligtige forsikringer er med i prisen.

Hvis de inkluderede kilometer ikke dækker dine behov, kan du altid tilkøbe ekstra kilometer til den bedste pris. Brug slideren i toppen af siden, når du har valgt den ønskede bil, hvor du så har mulighed for at tilføje ekstra kilometer ved at trække i slideren. Endvidere er det muligt at tjekke online, hvilke tilbehør afdelingen har.

Langtidsleje og bilabonnement i Holstebro

Vi tilbyder en endnu skarpere pris med vores bilabonnement. Med et Oscar Bilabonnement er det muligt at leje i mere end 28 dage og få en af vores biler til den bedste pris. Det fungerer, som navnet antyder, at du lejer en bil på abonnement fra måned til måned. Priserne for denne type udlejning starter fra kun 99 kr. pr. dag.

Bilabonnement er en meget fleksibel måde at leje bil på. Du har en bil på månedsbasis, og det er ikke som leasing, hvor du ofte binder dig i flere år. Her betaler du blot for hver måned og med i prisen er 40 km pr dag, forsikringer, service, vejhjælp, grøn ejerafgift osv. Du skal kun stå for brændstof!

Faktisk har du mulighed for både at betale manuelt hver måned eller få Oscar til at trække det månedlige beløb automatisk. Hvis du ønsker automatisk trækning, kan du kontakte vores kundeservice på tlf 42 90 90 48. Kundeservice hjælper dig også gerne på bedste vis med at lave et tilbud på langtidsleje, som opfylder netop dine behov for en biludlejning.

Læs mere om Oscar Bilabonnement og bestil online her.

Ønsker du at leje en kassevogn i Holstebro?

Hos os kan du også leje andet end personbiler. Du kan leje varevogne og flyttebiler til en meget skarp pris. Dermed kan vi altid være behjælpelige uanset om det er din varevogn, som er på værksted, eller om du skal flytte et par møbler eller inventaret fra en lejlighed. Det er muligt at leje en varevogn i en dag, uge eller flere måneder. Vi laver gerne et tilbud, der matcher dine behov. Du er velkommen til at ringe på tlf 42 90 90 48 for forespørgsler eller spørgsmål om biludlejning.

Vores varevogne har forskellige størrelser og forskellige lasteevner. Dette kan du se i beskrivelsen til den enkelte bil. Med de forskellige varevogne, er vi sikre på at vi har en bil, der passer dine behov.

Du kan også leje en flyttebil for at gøre din flytning lidt lettere. Vores flyttebiler er op til 20m3, så du kan spare nogle ture frem og tilbage, da der er plads til det meste. Med en elektrisk lift på vores flyttebiler, bliver det nemt at få store og tunge møbler ind i bilen. Du kan opnå en stor besparelse ved at leje en flyttebil frem for at bestille en flyttemand.

Alle vores biler må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig

Brænder du inde med spørgsmål, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig i hverdagene fra 8:00-18:00 og 8:00-13:00 lørdag og søndag samt helligdage. Du er velkommen til at ringe på tlf. 42 90 90 48, sende en mail på [email protected] eller skrive til vores online live chat på vores hjemmeside, så kan vi skræddersy det bedste tilbud til dig efter dine behov. Kundeservice kan også hjælpe dig, hvis du fx. ønsker at tilkøbe tilbehør eller forlænge en igangværende biludlejning.

Hvordan var din oplevelse ved Oscar Holstebro?

Vi gør alt for at blive bedre! Vi og andre vil gerne høre om din oplevelse hos vores Oscar biludlejning afdeling i Holstebro. Brug derfor gerne et par minutter på at skrive en anmeldelse på Google, hvor du kan fortælle om vores service, biler eller bare biludlejning i Holstebro generelt.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Andre kunder i Holstebro spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Holstebro:

Hvor meget koster det at leje en bil i Holstebro?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 259 kr. pr. dag i Holstebro.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil i Holstebro?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Holstebro ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Holstebro, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil i Holstebro?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Holstebro herigennem.