Oscar Biludlejning Logo 299,00 kr. til 1.086,00 kr. 479 Oscar Biludlejning ApS Harlev

Oscar Biludlejning Harlev

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

PF Biler ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Harlev Lilleringvej 16A
8462 Harlev
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Der er desværre ingen køretøjer af denne type ledige i den valgte afdeling.

Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Harlev

Står du i Harlev og mangler en bil, så er det godt, at Oscar Biludlejning Harlev har flere forskellige køretøjer til rådighed. Du kan finde Oscar Biludlejning Harlev på Lilleringvej 16a, 8462 Harlev. Her har vi alt fra små personbiler til flyttebiler med lift, så der er noget til rådighed i alle størrelser.

Kom ind og oplev Aarhus

Find dit foretrukne køretøj i Harlev i hjertet af midtjylland. Med en lejebil fra Oscar er der masser af frihed, og mulighed for at bruge den til hvad end, jeres behov er. På denne måde skal I ikke være afhængig af offentlig transport og stramme tidsplaner. Vi ser frem til at kunne hjælpe jer med billeje i Harlev. Vi er nemlig sikre på, at vi kan hjælpe jer godt på vej.

Fordele ved at leje hos Oscar Biludlejning Harlev

Når du lejer hos os, får du altid:

  • Lokal billeje i hele landet
  • 100 km inkluderet pr. dag
  • Stort udvalg af nye og flotte udlejningsbiler
  • Moms, ansvars- og kaskoforsikring inkluderet
  • Ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder

Skal du bruge et køretøj til din flytning?

Lej en varevogn hos Oscar Biludlejning Harlev og få 100 km pr lejedag. Vi har et stort udvalg af forskellige størrelser og typer varevogne, så du kan finde den, der passer bedst til din næste flytning. Spar flyttestresset og de dyre flyttemænd væk og gør det selv i stedet for.

Er en varevogn ikke stor nok? Hvis I har brug for ekstra plads, har Oscar i Harlev også flyttebil med lift, som kan hjælpe med flyttelæsset. Hos Oscar er det også muligt at tilkøbe ekstra km, hvis de 100 ikke er tilstrækkeligt. Her kan du spare op til 40% på ekstra km ved at bestille dem på forhånd.

Kontakt os

Oscar Biludlejning har over 120 afdelinger i hele Danmark, hvoraf en del ligger her i Aarhus området. Lej f.eks. din næste lejebil fra Oscar i Harlev på Lilleringvej 16a, 8462 Harlev. Vores personale sidder klar i afdelingen til at give den bedste service mulig og udlevere din foretrukne bil, som passer lige til dit behov. Husk at medbringe kørekort, sygesikring og betalingskort, når du skal hente din lejebil.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Harlev?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Harlev:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Harlev?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 299 kr. pr. dag i Harlev, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Harlev.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Harlev, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Harlev og opnå en besparelse på din booking.