Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.169,00 kr. 498 Oscar Biludlejning ApS Frederikssund

Oscar Biludlejning Frederikssund

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

TJ Auto Service (Frederikssund)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Frederikssund Roskildevej 152
3600 Frederikssund
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Apple CarPlay, USB

Toyota Aygo

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
21,94 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Isofix, Apple CarPlay, USB

Citroën C1

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
29,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
900 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Parkeringssensorer, USB

Nissan Note

fra 249,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
23,8 km/l
Med trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, GPS, Apple CarPlay, USB

Toyota Aygo X

fra 275,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
25 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Isofix

Peugeot 206

fra 280,00 kr. pr. dag
Lille personbil
4 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
24 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Apple CarPlay, USB

Citroën C3

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
22 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Billeje i Frederikssund

TJ Auto Service tilbyder biludlejning i samarbejde med Oscar i Frederikssund og omegn. Afdelingen har et bredt udvalg, der inkluderer personbiler i forskellige størrelser, varevogne samt flyttebiler med elektronisk lift. Ved at bruge søgefunktionen ovenfor, kan du se, hvad der er ledigt i afdelingen på de ønskede datoer.

Med Oscar får du blandt andet følgende fordele

  • Priser startende fra kun 249,- pr. dag.
  • Nem og enkel bookingproces.
  • Ansvars- og kaskoforsikring samt national vejhjælp er på vores regning.
  • Mulighed for at forlænge bookingperioden og tilkøb af ekstra kilometer.

Lej bil fra et bredt udvalg af personbiler i Frederikssund

TJ Auto Service i Frederikssund har et stort sortiment af personbiler. Det inkluderer både mikrobiler med priser fra 249 kr. pr. dag, mindre personbiler samt større personbiler såsom stationcars.

Leje af varevogne og flyttebiler i Frederikssund

Hvis personbilen ikke er rummelig nok, tilbyder vi også varevogne samt flyttebiler med elektronisk lift. Vores varevogne rummer op til omkring 10 m3 i indvendig størrelse, mens de største af vores flyttebiler kan rumme op til 20 m3 og er udstyret med elektronisk lift for nem på- og aflæsning.

Lej minibus i Frederikssund

Er du på udkig efter en troværdig udlejning af minibusser i Frederikssund eller det nærliggende område? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsminibusser med plads til op til 9 personer lige her i Frederikssund.

Planlægger du en gruppeudflugt, en familieudflugt eller skal du ud på forretningsrejse, kan vi tilbyde den ideelle minibus for din situation. Vi sætter en ære i at levere en ubesværet udlejningsproces, og alle vores minibusser er holdt i topstand for at sikre din sikkerhed og komfort på vejen.

Når behovet opstår for at leje en minibus i Frederikssund, står vi klar som din troværdige leverandør med et udvalg, der møder dine forventninger. Vælg os for din næste minibusleje i Frederikssund, og nyd den lette og sikre vej til din destination.

Fleksibel langtidsleje af bil i Frederikssund

Hos Oscar Biludlejning anerkender vi, at vores mange forskellige kunder kan have forskellige behov med hensyn til varighed af billeje i Frederikssund. Derfor er vi glade for at kunne introducere vores langtidsleje og bilabonnementer i Frederikssund.

For dem, der har brug for en bil i en længere periode, er vores fleksible langtidsleje tilgængelig for varigheder over 28 dage. Du skal blot vælge den afhentnings- og afleveringsdato, der passer til din tidsplan, og så er du klar. Selvom langtidsleje muligvis er en anelse dyrere end bilabonnement, giver den en uovertruffen fleksibilitet, så du kan have et køretøj til rådighed, så længe du har brug for det.

Bilabonnement i Frederikssund

Hvis du har brug for en bil i en længere, fast periode, bør du måske overveje vores bilabonnement. Med bindingsperioder på blot 3, 6 eller 12 måneder, inkluderer vores bilabonnementer international forsikring og op til 3 ekstra chauffører, alt sammen inkluderet i prisen. Du skal blot vælge din afhentningsdato og bindingsperiode, så klarer vi resten.

Denne service tilbyder stærkt reducerede priser pr. måned, jo længere din valgte abonnementsperiode er. Bemærk, at vi i begge tilfælde tilbyder 0 kr. i udbetaling. Hos Oscar Biludlejning er det din bekvemmelighed og tilfredshed, der styrer alle vores beslutninger.

Biludlejning til erhverv i Frederikssund

Leder jeres virksomhed efter en troværdig og komfortabel erhvervsbiludlejning i Frederikssund? Vi står klar til at opfylde jeres køretøjskrav. Med vores erhvervstilpassede biludlejning kan virksomheder enkelt anskaffe sig firmabiler i Frederikssund, med et stort udvalg af køretøjstyper, der matcher enhver specifik nødvendighed.

Lige fra brændstofeffektive biler til daglig brug til større varevogne til omfattende opgaver, finder I den ideelle lejebil hos os.

Vores ambition er at tilbyde en let og effektiv firmabilleje, så jeres fokus kan være på forretningsdriften. Vælg os for jeres biludlejning til erhverv i Frederikssund, og vi sikrer jer en løsning med mangfoldige muligheder, der imødekommer jeres krav.

Tag skridtet med os for at leje en firmabil i Frederikssund, og nyd godt af den frihed og pålidelighed, der understøtter jeres virksomheds behov.

Yderligere information omkring billeje i Frederikssund

Som en af de eneste udbydere i branchen tilbyder vi også biludlejning til unge under 25 år uden at forlange en merpris. Dog kan depositummet være større, hvilket du kan læse mere her.

Hvis du stadig har ubesvarede spørgsmål eller andet, så er du som altid velkommen til at kontakte kundeservice på [email protected] eller tlf. 42909048.

Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil meget gerne, at du fortæller om din oplevelse ved Oscar i Frederikssund til os og andre.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Frederikssund?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Frederikssund:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Frederikssund?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 249 kr. pr. dag i Frederikssund, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil i Frederikssund?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Frederikssund.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Frederikssund, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Frederikssund og opnå en besparelse på din booking.