Oscar Biludlejning Logo 199,00 kr. til 624,00 kr. 1111 Oscar Biludlejning ApS Brovst

Oscar Biludlejning Brovst

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Weiss Leasing

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Brovst Agertoften 2
9460 Brovst
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Indvendig bredde
1,4 m
Indvendig højde
1,5 m
Indvendig længde
2,4 m
Indvendig størrelse
5,04 m³
Lastevne
920 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, USB

Peugeot Expert

fra 425,00 kr. pr. dag
Mellem varevogn
-5 Døre
-3 Sæder
Diesel
Manuel
19,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,05 m
Udvendig højde
2,52 m
Udvendig længde
5,41 m
Indvendig bredde
1,8 m
Indvendig højde
2 m
Indvendig længde
3,4 m
Indvendig størrelse
12,24 m³
Trækkrog må laste
2500 kg
Lastevne
1300 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Parkeringssensorer, Bakkamera, GPS

Peugeot Boxer

fra 499,00 kr. pr. dag
Stor varevogn
4 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
13,5 km/l
Med trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Brovst

Oscar Biludlejning tilbyder billig biludlejning i hele Danmark. I den forbindelse har vi fundet det bedste sted at leje biler i Brovst. Derfor har vi teamet op med vores danske lokale partner Weiss Leasing. I fællesskab har vi sørget for nem og billig biludlejning i Brovst. Her kan du hurtigt og sikkert leje biler online.

Find en billig bil i Brovst

Hos vores afdeling i Brovst kan du booke en billig bil på to minutter fra kun 245 kr. pr. dag. Du får desuden altid 100 gratis kilometer med i prisen ved almindelig dagsleje. Så hvis du er på udkig efter en billig bil, er du kommet til det helt rette sted.

Vi tilbyder både personbiler, varevogne og minibusser. Hvis det lyder interessant, så tag et kig på vores hjemmeside og undersøg mulighederne allerede i dag.

Tag på tur med familien

Tag familien eller vennerne med på tur. I Brovst tilbyder vi minibusser til lave priser. Med en minibus kan du tage venner eller familie ud i det danske land.

I kan også køre udenlandsk i vores minibusser. Så om ønsket er at køre syd på eller at besøge vores nordiske naboer, så er det hele en mulighed hos Oscar Biludlejning. Det eneste du skal gøre, hvis du ønsker at leje en minibus til kørsel i udlandet, er at tilføje en udlandsforsikring i bookingprocessen.

Hvem er vi?

Oscar Biludlejning er et af de hurtigst voksende danske biludlejningsselskaber, og det er der flere grunde til. Vi tilbyder billig biludlejning i hele Danmark, og vi stræber efter at gøre dansk biludlejning så nemt og bekvemt som muligt.

Du kan finde os på Agertoften 2 i Brovst. Derudover kan du også kontakte vores kundeservice på telefon 42909048, chat på hjemmesiden eller på mail [email protected]. Inden du kontakter os kan du med fordel læse de hyppigst stillede spørgsmål nedenfor.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Brovst

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Brovst:

Hvad koster biludlejning i Brovst?

Du kan leje en bil fra kun 245 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Brovst. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Brovst må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Brovst, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Brovst, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.