Oscar Biludlejning Logo 319,00 kr. til 1.258,00 kr. 865

Oscar Biludlejning Brøndby

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Cphbiludlejning ApS

Modtager ikke biler udenfor åbningstid

Adresse

Oscar Biludlejning Brøndby Tjørnevangen 6
2660 Brøndby Strand
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB

Renault Clio

fra 319,00 kr. pr. dag
2019 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
21,6 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Isofix, Aircondition, Bluetooth

VW Up!

fra 344,00 kr. pr. dag
2016 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
1500 kg
VW Touran

VW Touran

fra 449,00 kr. pr. dag
2014 Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Automatisk
19,2 km/l
Med trækkrog
Mere information
Det er ikke kun noget vi siger…

Velkommen hos Oscar Brøndby

Hos os står vi altid klar til at hjælpe dig bedst muligt ud på vejen!

Hos Oscar har vi et kæmpe udvalg af forskellige udlejningsbiler, så hvis du har brug for at leje en personbil, varevogn, flyttebil, minibus eller trailer, så er du kommet til det helt rette sted. Prisen for leje af vores mange forskellige biler starter fra kun 249 kr. per dag og inkluderer 100 kilometer. Vi har et kæmpe udvalg af nyere og velholdte udlejningsbiler, som du kan leje fra blot 249 kr. per dag.

Hjælp os med at blive bedre - Bedøm Oscar Brøndby

For at se alle vores afdelinger, som tilbyder billeje i København, kan du klikke her.

Fordele ved Oscar i Brøndby:

  • Der er 100 km inkluderet per udlejningsdøgn
  • Forsikring, vejhjælp og service er inkluderet i lejen
  • Altid billigt og lokalt
  • Enkel og nem booking
  • Lokal biludlejning

Fordelene ved at vælge Oscar biludlejning er mange. Blandt andet at alle vores biler må køre med et almindeligt B-kørekort, samt at vi også tilbyder ungudlejning tll personer under 24 år mod et depositum, hvilket selvfølgelig tilbagebetales efter lejens afslutning - prisen for billejen er stadig til samme lave pris. Hvis du skal køre længere end de inkluderede kilometer, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer billigt inden lejeperiodens start.

Flyttebil eller varevogn, lej den hos os!

Hvis du står og skal flytte, eller blot skal bruge noget ekstra plads, så hjælper vi også med dette. Hos Oscar har vi også et stort udvalg af varevogne og flyttebiler, som kan hjælpe dig med at transportere dine ting fra a-b - stort som småt! Vores store flyttebiler rummer helt op til 20m3, og vores varevogne rummer alt mellem 3m3 til 10m3. Langt størstedelen af vores flyttebiler er udstyret med en lift, så den tunge last let og ubesværet kan blive flyttet.

Mangler du sæder i bilen? Lej en minibus hos Oscar!

Når man er mere end 5 personer er det er ikke altid nemt at transportere hele familien eller alle vennerne samlet, derfor kan en minibus være behjælpelig og den ideelle løsning på problemet, da du kan have helt op til 9 personer med. Vores minibusser er nyere og velholdte biler klar til udlejning, som rummer både dig og dine venner eller familie, samt jeres bagage. Uanset hvilken tur I skal på, er vi sikre på, at vores minibusser kan hjælpe jer godt og sikkert afsted!

Oscar Bilabonnement Brøndby

Hvis du har brug for at leje en bil i en længere periode har vi også løsningen herpå, nemlig vores bilabonnement, som er billeje i en måned eller mere - Oscar Bilabonnement. I vores bilabonnementer er alt inkluderet i prisen - kilometer, ejerafgift, vejhjælp, værkstedsbesøg og forsikringer - det eneste du skal foretage dig er at tanke bilen! Du lejer bilen på månedsbasis, frem for lange bindingsperioder, som du kender det fra traditionel leasing. Læs mere om vores bilabonnement her.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 1700 anmeldelser.

Andre kunder i Brøndby spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Brøndby:

Hvor meget koster det at leje en bil i Brøndby?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 299,00 kr. pr. dag i Brøndby.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Brøndby ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Brøndby, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Brøndby herigennem.