Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 530 Facaden af Oscar Biludlejning Aalborg C

Oscar Biludlejning Aalborg C

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Ketner A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Aalborg C Hjulmagervej 34d
9000 Aalborg
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Funktioner:
Bluetooth, Isofix, Sædevarme, El-ruder, Lang, El-sidespejle, Indst. ratsøjle, Fjernbetj Centrallås, Navigation, Anhængertræk, Fuldautomatisk klima, Håndfri, Alm kørekort, Ikke RKI/Debitkort/Kontanter, Fartpilot, Med reklamer

VW T6 Caravelle 150 HK lille kørekort

899,00 kr. pr. dag
2018 Minibus
5 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
17 km/l
Med trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Billeje i Aalborg C

I centrum af Aalborg på Hjulmagervej tilbyder vi i samarbejde med Ketner A/S biludlejning til Danmarks skarpeste priser. Vores sortimentet inkluderer eksempelvis personbiler i forskellige størrelser samt varevogne. Alle afdelingens personbiler er af nyere årgang, og varevognene rummer fra 3 m3 og op til 10 m3 i indvendig størrelse. Besøg Oscar Biludlejning i Aalborg og bliv godt kørende i dag!

Grunde til at vælge Oscar

  • Lavpris-udlejning med priser startende fra kun 249,- pr. dag
  • Altid 100 km. inkl. i lejeprisen dagligt
  • De lovpligtige ansvars- og kaskoforsikringer samt national vejhjælp er inkluderet
  • Nem og enkel bookingproces

Hos Oscar bestræber vi os på at udleje vores køretøjer til særdeles konkurrencedygtige priser, samtidig med at levere en service, der gør din oplevelse fuldt ud tilfredsstillende. For vores mål er: At udleje billige biler med et smil, samt levere en service og en kvalitet, der giver os et smil tilbage fra kunden.

Bilabonnement

Det er muligt at langtidsleje en bil hos Oscar. Det skal blot være i mindst 28 dage, og kan være så lang tid du ønsker det. Vores priser starter fra kun 99 kr. pr. dag og er altid med 40 km. inkl. dagligt. Hvis de 40 inkluderede km ikke dækker dit behov, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forhånd til en reduceret pris. Ved at leje på bilabonnement betales der månedligt. Du binder dig desuden ikke i flerårig periode!

Yderligere informationer

Som en af de eneste virksomheder i branchen udlejer vi også biler til unge under 25 år uden at forlange en merpris. Ved nogle afdelinger kan der dog forekomme et højere depositum, hvis du er under 25 år. De vejledende depositum priser kan du se her.

Hvordan var din oplevelse hos Oscar Aalborg C?

Vi håber, at du vil dele din oplevelse med os og andre. Bedøm os på Google her.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Aalborg C

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Aalborg C:

Hvad koster biludlejning i Aalborg C?

Du kan leje en bil fra kun 279,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Aalborg C. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Aalborg C må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Aalborg C, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Aalborg C, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.