Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 976,00 kr. 995 Oscar Biludlejning ApS Slagelse S

Oscar Biludlejning Slagelse S

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

GB Auto Holbæk ApS (Slagelse S)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Slagelse S Merkurvej 4
4200 Slagelse
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme, Isofix, Apple CarPlay, Helårsdæk

Nissan Primastar

fra 799,00 kr. pr. dag
Minibus
3 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
13,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
750 kg
Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito

fra 799,00 kr. pr. dag
Minibus
3 Døre
8 Sæder
Diesel
Manuel
11,5 km/l
Med trækkrog
Mere information
Indvendig bredde
1,25 m
Indvendig længde
2,85 m

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, USB, Helårsdæk

Toyota Proace Verso

fra 849,00 kr. pr. dag
Minibus
3 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
22,8 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Klik her for at se alle vores afdelinger i Slagelse.

Lej bil i Slagelse S

Hos Oscar Biludlejning i Slagelse S, drives vi af vores passion for at give dig den bedste biludlejningsservice. Af den grund har vi meldt os sammen med GB Auto Holbæk ApS, en lokal og uafhængig bilforhandler, som bringer en masse lokale viden og et eminent service niveau med sig til bordet.

Det er en af fordelene ved vores forretningsmodel - at arbejde sammen med lokale bilforhandlere. Det sikrer ikke kun, at du får høj kvalitet service, men også at du får en personlig oplevelse hver gang du lejer en bil. Disse lokale partnere værdsætter deres lokale omdømme og går derfor den ekstra mil for at sikre, at du er tilfreds med din biludlejning.

Vores bilflåde i Slagelse S

Vi har mere end 20 biler til rådighed, spænder fra standard biler til større køretøjer og varevogne. Uanset om du skal på en lang tur, en weekendtur, eller har brug for en flyttebil, har vi noget for dig. Vores bilflåde er bred og tilbyder alle muligheder, uanset behov og ønsker.

Lej varevogn i Slagelse S

Om du har brug for at flytte nogle store møbler, har en stor forsendelse eller bare har brug for ekstra plads i bagagerummet – vores varevogne er perfekte til opgaven. At leje en varevogn fra Oscar Biludlejning i Slagelse S er både nemt og praktisk. Så uanset hvilken opgave du har foran dig, har vi en varevogn, der passer til dine behov.

Lej minibus i Slagelse S

Har du brug for at transportere en gruppe mennesker? Vores minibusser er ideelle til sikre og komfortable gruppe rejser. Lej en minibus hos GB Auto Holbæk ApS og gør din gruppetur mere mindeværdig og problemfri. Med Oscar Biludlejning i Slagelse S, er du garanteret en behagelig og sikker tur i vores velholdte minibusser.

Lej flyttebil i Slagelse S

Planlægger du at flytte lige nu? Så kunne du have brug for en betroet lejevirksomhed, der kunne levere den flyttebil, du har brug for. Vi tilbyder robuste og rummelige flyttebiler, der vil gøre din flyttedag mere bekvem og mindre stressende. Hvis du lejer din flyttebil hos Oscar Biludlejning i Slagelse S, kan du være sikker på at få en driftsikker og sikker bil der vil bringe dig og dine ejendele sikkert frem.

Vi glæder os til at være din pålidelige partner inden for biludlejning i Slagelse S.

Fleksibilitet og service med Oscar Biludlejnings langtidsleje og bilabonnement i Slagelse S

Langtidsleje hos Oscar Biludlejning i Slagelse S

Hos Oscar Biludlejning, tilbyder vi dig muligheden for langtidsleje af biler i Slagelse S. Med langtidsleje fra +28 dage, har du den højeste form for fleksibilitet, da du selv beslutter afhentnings- og afleveringsdatoen. Dette inkluderer 40 km om dagen. På trods af, at det er en dyrere løsning end vores bilabonnement, er det et fremragende valg til dem, der ønsker at bevare fleksibiliteten, uden at være bundet til en fast engagement periode.

Bilabonnement fra Oscar Biludlejning i Slagelse S

Oscar Biludlejning tilbyder også bilabonnementer i Slagelse S. Dette er en fast forpligtelsesperiode på 3, 6 eller 12 måneder, hvor kunden bare vælger en afhentningsdato og en forpligtelsesperiode. Med bilabonnementet er du låst til en periode, men jo længere perioden er, jo billigere bliver prisen per måned. Dette inkluderer 1500 km per måned og op til 3 ekstra chauffører, samt international forsikring inkluderet i prisen. Og det bedste af det hele? Der er ingen udbetaling nødvendig. Med Oscar Biludlejning i Slagelse S får du den fleksibilitet og frihed, du har brug for.

Velkommen til Oscar Biludlejning i Slagelse S!

Vi er glade for at du har valgt at leje en bil hos os. Med en bil fra Oscar Biludlejning får du adgang til at udforske alle de fantastiske steder og attraktioner i og omkring Slagelse S. Her er vores personlige top picks der er let at tilgå med din lejebil:

1. Trelleborg Vikingefort

En af de mest interessante historiske steder i Slagelse er Trelleborg Vikingefort. Det er et slående eksempel på en cirkulær vikingeborg, og her kan du lære om vikingernes liv og kultur. Der er også et museum på stedet, der er gratis at besøge.

2. Gerlev Legepark

Hvis du rejser med børn, er et besøg på Gerlev Legepark et must. Denne legepark tilbyder en række aktiviteter for børn i alle aldre. Med sin beliggenhed midt i naturen er det en perfekt udflugtsdag for hele familien.

3. Bisserup Havn

For en mere afslappende dag, kan vi anbefale et besøg på Bisserup Havn. Det er en charmerende lille fiskerby med fin sandstrand og hyggelige cafeer. På en solrig dag er det perfekt til en gåtur langs havnen og en is.

4. Mullerup Havn og Strand

Gå ikke glip af det naturskønne område omkring Mullerup Havn og Strand. Nyd en afslappende dag på stranden, tag på picnic, eller gå en tur i det omkringliggende naturområde. Denne attraktion er perfekt til en rolig dag i naturen.

5. Slagelse Museum

For at udforske historien om Slagelse og omegnsområdet, bør du besøge Slagelse Museum. Med udstillinger, der dækker perioder fra stenalderen til moderne tid, er der noget for alle historieinteresserede.

Udforsk disse fantastiske steder i din egen takt med din praktiske og pålidelige lejebil fra Oscar Biludlejning. God fornøjelse!

Biludlejning til Erhverv i Slagelse S

Hos Oscar Biludlejning har vi et stort udvalg af forskellige biltyper, der er færdige til biludlejning til erhverv i Slagelse S. Vi forstår, at behovene for virksomheder kan variere meget, og derfor spænder vores sortiment bredt fra små økonomiske bybiler til luksuriøse sedaner og robuste varevogne. Vi tilbyder skræddersyede biludlejningsløsninger der passer til din virksomheds unikke behov og budget. Og ja, vi prioriterer altid vedligeholdelse og rengøring af vores biler, så du kan være sikker på en behagelig rejse hver gang du lejer hos os. Biludlejning til erhverv i Slagelse S har aldrig været nemmere og mere bekvemt takket være Oscar Biludlejning.

Andre kunder i Slagelse S spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Slagelse S:

Hvor meget koster det at leje en bil i Slagelse S?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249 kr. pr. dag i Slagelse S.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Slagelse S ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Slagelse S, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Slagelse S herigennem.