Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 408 Facaden af Oscar Biludlejning Ishøj

Oscar Biludlejning Ishøj

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Ishøj Auto & Lakering APS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Ishøj Industrivangen 24
2635 Ishøj
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Der er desværre ingen køretøjer af denne type ledige i den valgte afdeling.

Det er ikke kun noget vi siger…

Biludlejning i Ishøj

Ishøj Auto & Lakering APS ønsker dig den bedste køreoplevelse. Gennem vores samarbejde med Oscar Biludlejning, har vi gjort det muligt at give kvalitets biludlejning til lave priser. Vi har flere års erfaring med biludlejning, og vi lejer altid ud med et smil. Du skal blot tanke bilen - vi klarer resten!

Vi tilbyder varevogne og personbiler. Har du brug for hjælp til din booking, eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice på tlf. 42909048.

Her er blot nogle af vores fordele 

  • 100 km. inkluderet pr. lejedag
  • Altid lokal billigst 
  • Nem og hurtig booking
  • Billig selvrisikoforsikring
  • Ingen skjulte gebyrer!

Lej en billig personbil allerede i dag!

Vi tilbyder meget billige personbiler. Du kan leje en bil for kun 269,- pr. dag. Vores leje er altid inkluderet 100 km. samt forsikringer og service. Du kan leje en bil så længe du vil. Vi har familiebiler med 5 sæder, så du kan tage hele familien med på tur. 

Giv os din bedømmelse af Oscar Biludlejning Ishøj

Har du lejet hos Oscar Biludlejning i Ishøj, så ser vi meget gerne at du giver din bedømmelse af os. Har du haft en god oplevelse, så fortæl gerne din familie og omgangskreds om det. Vi sætter pris på alt feedback – både ris og ros.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Ishøj

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Ishøj:

Hvad koster biludlejning i Ishøj?

Du kan leje en bil fra kun 399,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Ishøj. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Ishøj må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Ishøj til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Ishøj, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING