Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Oscar Biludlejning
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
DK-8000 Aarhus C
dk
Fra 249 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på ud 4,3 af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser

Biludlejning i hele Danmark

Lej en bil hos Oscar fra blot 249 kr. pr. dag

Personbil Personbil
  • Personbil Personbil
  • Varevogn Varevogn
  • Flyttebil Flyttebil
  • Minibus Minibus
  • Trailer Trailer
  • Autocamper Autocamper
  • Autotransporter Autotransporter
  • Kølebil Kølebil

Vi har en bil til ethvert behov

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi lokal biludlejning i hele Danmark hos vores mere end 120 afdelinger. Vi udlejer personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler. Du får altid 100 km. pr. udlejningsdøgn samt kaskoforsikring, når du lejer hos os. Herunder har vi samlet et udvalg af vores mest populære lejebiler

Vores hurtige og nemme bookingproces

find car

Find en bil

Udfyld dine ønsker i forhold til biltype, afhentningssted og abonnementsperiode. Derefter viser vi dig en liste over ledige biler, der matcher dine behov.

add ons

Tilvalg

Når du har fundet det rette køretøj, får du muligheden for at tilføje ekstra kilometer og tilbehør, hvis dette er nødvendigt for dig.

pay

Nem betaling

Det er nemt og sikkert at betale for din booking hos Oscar. Udfyld informationerne fra dit betalingskort og afslut din booking.

booking

Booking

Når du har lavet din booking, vil du modtage en bekræftigelse på mail og SMS.

drive

Kør

Nu til den sjove del! Afhent din lejebil og nyd køreturen.

Læs hvad vores kunder siger

Utroligt nemt at leje gennem Oscar biludlejning. Alt gik som aftalt og servicen var god.

MarkHørsholm

Virkelig god betjening, der hjalp fra start til slut. Stor anbefaling

Christine HansenAmager

Rigtig gode priser og meget venlig personale

Henriette LundAalborg SV

Aldrig har det været så let at flytte, når man lige kan leje en flyttebil hos Oscar Biludlejning med få klik.

Leo D.Korsør

Oscar Biludlejning er nævnt i

Biludlejning fra Oscar

Hos Oscar Biludlejning mener vi, at biludlejning skal være en god oplevelse, lokalt tilgængeligt for alle og til en overkommelig pris. Dette mål stræber vi efter at opnå hver eneste dag. Vi har over 120 afdelinger i Danmark og mere end 2200 udlejningskøretøjer.

Biludlejningsindustrien har alt for længe været domineret af få store udlejningsvirksomheder. Det mener vi, at skal ændres. Med vores lokale biludlejningskoncept sætter vi kunden først, og går det ekstra skridt for at gøre vores kunder glade. Det er også grunden til, at vi scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot med mere end 3400 anmeldelser.

Du vil ikke kun finde personbiler i alle størrelser i vores udlejningsflåde, men også varevogne, flyttebiler og minibusser. Vores udlejning er dag-til-dag udlejning. Du kan leje en bil fra en dag og op til en måned. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du har brug for at leje en bil i endnu længere tid. Vi tilbyder nemlig specielle priser for langtidsudlejning. Du er måske endda interesseret i alternativet til vores langtidsudlejning - Oscar Bilabonnement. Her kan du abonnere på en bil fra en måned og op til så mange måneder, som du måtte ønske.

Sidder du inde med nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Måske kan du allerede finde svar på dit spørgsmål ved at tjekke vores FAQ herunder.

Hyppigt stillede spørgsmål om vores biludlejning

Oscar er Danmarks nye biludlejningsplatform med over 120 selvstændige franchise afdelinger. Vores mål er at tilbyde billig biludlejning og dermed udleje billige biler med et smil, samt levere en service og en kvalitet, der giver os et smil tilbage fra kunden. Vi bestræber os på altid at yde en 100% transparent service inden for biludlejning, hvor kundesupport er i højsædet. Hos Oscar Biludlejning kan du altid forvente at finde billige lejebiler uden skjulte gebyrer. Det mener vi, er biludlejning som det burde være.

Der er som udgangspunkt ikke aldersbegrænsning eller krav til, hvor længe du har haft kørekort, når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning. I nogle tilfælde kan der dog være en aldersbegrænsning ved leje af varevogne, flyttebiler, autotransportere eller luksusbiler. Når du har klikket på den ønskede bil, vil det stå på siden, hvis der er aldersbegrænsning på den valgte udlejningsbil.

Ved afbestilling inden for 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar Biludlejning ret til at opkræve hele beløbet.

Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af bookingen.

Ved afbestilling eller spørgsmål herom, kontakt os på tlf. 42 90 90 48.

Vores lejeperiode er som udgangspunkt fra morgen til morgen, men afhentnings- og afleveringstidspunktet kan variere fra afdeling til afdeling.

Afhentningen kan i mange tilfælde ske senere, dog skal det være inden for afdelingens åbningstid.

Nogle afdelinger har en nøgleboks, og dermed kan bilen afleveres uden for åbningstiderne; dog skal det ske inden for lejeperioden.

Ja, du må gerne køre i udlandet med vores udlejningsbiler, du skal blot betale et gebyr, så forsikringen også er gyldig i udlandet. Gebyret kan tilkøbes under bookingprocessen, og prisen kan variere fra afdeling til afdeling.

POPULæRE BYER I OSCAR BILUDLEJNING