Biludlejning i Aalborg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Oplev Nordjylland på skønneste vis med biludlejning i Aalborg

Aalborg og omegn har mange turistattraktioner og oplevelser, som du ikke må gå glip af, hvis du ikke er fra området. Hos Oscar biludlejning Aalborg er der en række fordele, som gør det hele muligt og er derfor et oplagt valg. Vi udlejer billige biler i alle størrelser, med skræddersyet billeje, så du kan få dit behov opfyldt.

Flere afdelinger i Aalborg og omegnen

I Aalborg har vi tre afdelinger fordelt i henholdsvis Nørresundby, Aalborg Centrum og Aalborg SV. Dermed har du ikke langt til nærmeste biludlejning i Aalborg. Vi bestræber os på at det skal være nemt at leje vores biler. Derfor vil vi gøre alt for at den administrative proces i afdelingen er hurtig og nem, så du kan komme afsted og opleve Aalborg i din lejebil.

Aalborg C

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Hjulmagervej 38 (man-fre) og Hjulmagervej 34d (weekend), 9000 Aalborg
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Aalborg SV

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Hobrovej 325, 9200 Aalborg SV
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Nørresundby

Modtager ikke biler udenfor åbningstid
Sundsholmen 37, 9400 Nørresundby
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Leje af minibus i Aalborg

Hvis I er en større familie eller gruppe som skal på tur i Danmark, er traditionel biludlejning måske ikke det rette valg for jer, hvorimod vil det være smart at leje en af vores minibusser. Med den er det muligt at samle familien og hygge jer sammen på vejen, og besøge hele Danmark, udland eller hvor jeres tur måtte tage jer hen. Med denne løsning kan køretiden komme til at føltes kortere.

Du kan leje en minibus fra kun 1.099 kr. kroner per dag. Der er selvfølgelig 100 kilometer inklusiv per dag, og mulighed for at købe flere.

Lej varevogn i Aalborg hos Oscar

Vi tilbyder også et stort udvalg af varevogne til udlejning i Aalborg. Vores varevognsudlejning i Aalborg tilbyder et bredt udvalg af varevognsmodeller, herunder Renault Trafic, Ford Transit Custom og mange andre. Uanset om du har brug for at transportere varer til din virksomhed, flytte møbler til din nye lejlighed eller have ekstra plads til en større gruppe, har vi den perfekte varevogn til dig.

Alle vores varevogne er velholdte, pålidelige og klar til at håndtere opgaven. Så når du søger efter en varevogn til leje i Aalborg, kan du stole på os for kvalitet, service og et bredt udvalg af varevogne, der passer til dine behov. Lej din varevogn i Aalborg hos os og få det ekstra rum, du har brug for til enhver opgave.

Lej en flyttebil i Aalborg

Når du står over for en flytning i Aalborg, er vores udlejning af flyttebiler lige netop det, du står og mangler. Vi tilbyder et omfattende udvalg af flyttebiler i Aalborg, herunder Citroën Jumper, Ford Transit, Iveco Daily og Renault Master, blandt mange andre. Alle vores flyttebiler er udstyret med lifte, der gør det nemt at læsse og aflæsse dine ejendele.

Uanset om du flytter til en ny lejlighed, et hus eller har brug for professionel transport, har vi den perfekte flyttebil til dig. Hos os sætter vi en ære i at gøre din flytteproces så problemfri og bekvem som muligt. Så når du leder efter en pålidelig leje af flyttebil i Aalborg, kan du stole på os for kvalitet, service og et stort udvalg af flyttebiler, der passer til dine behov.

Lej din flyttebil i Aalborg hos Oscar, og få plads til det hele.

Langtidsleje af bil i Aalborg

I Aalborg tilbyder Oscar Bilabonnement en fleksibel og bekvem løsning til alle dine transportbehov. Vores bilabonnementsservice giver dig mulighed for at nyde godt af en bil uden besværet med at eje en.

Med Oscar Bilabonnement får du en altomfattende pakke, der inkluderer forsikring, service og ejerafgift - alt sammen uden nogen form for udbetaling. Det bedste ved vores bilabonnement er, at det er fuldstændig fleksibelt, og du kan annullere den måned til måned, så du aldrig føler dig bundet.

Hvis du ønsker en langvarig løsning, men uden et decideret bilabonnement, tilbyder vi også langtidsleje af biler i Aalborg. Uanset om du har brug for en bil i kort tid eller ønsker en langsigtet løsning, har Oscar Bilabonnement den perfekte løsning til dig.

Leje af firmabiler i Aalborg

Vores B2B-program er skræddersyet til leje af firmabiler. Hvis I har brug for pålidelig og bekvem biludlejning til erhverv i Aalborg, er vi her for at imødekomme jeres behov. Vores erhvervsløsning gør det nemt for virksomheder at leje firmabiler i Aalborg og få adgang til en bred vifte af biltyper, der passer til jeres specifikke krav.

Uanset om I har brug for en økonomisk bil til daglige opgaver eller en rummelig varevogn til større projekter, har vi netop lejebilen til jer.

Vores mål er at gøre processen med at leje en firmabil problemfri, så I kan fokusere på jeres virksomheds succes. Så hvis I søger efter pålidelig biludlejning til erhverv i Aalborg, er vi jeres pålidelige partner med en bred vifte af valgmuligheder, der passer til jeres behov.

Lej firmabil i Aalborg med os, og få adgang til den fleksibilitet og pålidelighed, jeres virksomhed fortjener.

Biludlejning priser i Aalborg

Priserne i tabellen nedenfor viser de anbefalede priser i lavsæson på en ugedag. De endelige priser fastsættes af de enkelte afdelinger i Aalborg, baseret på deres udbud og kan variere afhængigt af ugedag og årstid.

Biltype 1 dag fra kr. Ekstra km fra kr.
Mikrobil 249,- 2,00
Lille personbil 299,- 2,25
Mellemklassebil 349,- 2,25
Stor personbil 449,- 2,50
Luksusbil 599,- 3,00
Lille varevogn 399,- 3,00
Mellem varevogn 499,- 3,50
Stor varevogn 549,- 3,50
Flyttebil m/lift 749,- 4,00
Minibus 899,- 4,00

* Alle priser er inkl. kasko-/ansvarsforsikring, moms og 100 km. pr. dag.

Mindst mulig transporttid med lejebil i Aalborg

Hvis I er på rundtur i Aalborg, eller hvis I er draget længere nordpå, er biludlejning en fordel. I har næppe drømt om transport på jeres besøg. Derfor er Oscar billeje Aalborg det oplagte valg, da I på denne måde mindsker transporttiden. Det gør også, at der er mere tid til attraktioner og nyde hinandens samvær. I vores flåde har vi biler, som kan opfylde ethvert behov - små mikrobiler såvel som stationcars og minibusser.

Fordelene ved billeje i Aalborg hos Oscar

Hos Oscar Biludlejning Aalborg tilbyder vi et bredt udvalg af lejebiler - udover personbiler kan du altid leje en varevogn, en minibus eller en flyttebil. Mulighederne hos Oscar er mange. Dermed har vi både biler til kæresteparret og børnefamilien. Dette er kun nogle af fordelene ved leje af bil i Aalborg gennem Oscar:

  • Du får 100 km gratis per udlejningsdøgn. Dermed kan du uden problemer komme til Fårup Sommerland og tilbage, uden at betale for ekstra km.
  • Vi har flere afdelinger i og omkring Aalborg, på begge sider af Limfjorden. Dermed er der aldrig langt til den nærmeste udlejer.
  • Lej en bil i Aalborg fra blot 249,- pr. dag.
  • Vi har ingen skjulte gebyrer, når du booker hos os.

Ved eventuelle spørgsmål til vores biludlejning er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail [email protected] eller telefon 42909048.

Lejebiler til alle hos Oscar i Aalborg

Lej bil i Aalborg hos Oscar Biludlejning. Vi har biler til alle. Er I en gruppe, som skal på tur, tilbyder vi udlejning af minibusser i Aalborg. Hvis det er kæresteparret på tur, har vi små personbiler. Mens hvis det er børnefamilien på tur, så har vi også stationcars. Sidst men ikke mindst kan du også leje en flyttebil i Aalborg, hvis du står overfor den helt store flytning. Dermed har vi, uanset hvilket scenarie du står overfor, en bil som kan dække netop dit behov.

Køb ekstra kilometer på forskud

Vi giver altid 100 kilometer per udlejningsdøgn inklusiv i lejeprisen hos Oscar billeje Aalborg, men ved du på forhånd, at du skal køre mere, så kan du købe dem på forskud. Især i Aalborg er dette smart, da kilometer-antallet hurtigt kommer op på 100, hvis du f.eks. skal til Skagen eller Vesterhavet. Der er både attraktioner nord og syd for Aalborg, hvilket er med til at man kan komme til at køre en del. Når du køber kilometer på forskud, sparer du penge, dermed er det økonomisk fornuftigt.

Med leje af bil i Aalborg får du den tid, du skal bruge

I Aalborg kan man bruge alt fra et par dage til flere uger. Derfor er det muligt at leje en bil i den periode du skal bruge den. Om det så er en dag eller tre uger. Det som betyder noget for os er, at I har en god oplevelse i Aalborg.

Hvis du ønsker at leje en bil i mere end fire uger, kan man leje en bil på bilabonnement. Med billeje på bilabonnement har vi et særligt godt tilbud. Dermed er det en økonomisk god løsning for dig og dine nærmeste, med et bilabonnement på over fire uger. Denne type af biludlejning skiller sig ud fra traditionel leasing, da du slipper for en flerårig bindingsperiode, og du kan i stedet leje en bil på månedsbasis. Vores priser starter på 99 kr. pr. dag, og du bestemmer selv, om du vil have bilen i én eller flere måneder.

Praktisk information omkring vores biludlejning i Aalborg

Søger du yderligere information om vores biludlejning, uanset om det så er et spørgsmål til en given lejebil, pris eller en særlig forespørgsel, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservices på email, i chatten eller på telefon.

Den enkelte afdelings åbningstider kan ses ved at klikke på en af vores afdelinger i listen ovenfor.

Ved afhentning af din lejebil, så beder vi dig venligst om at medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevise. Alle vores biler - også vores flyttebiler, varevogne og minibusser - må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Topattraktioner med en billig lejebil i Aalborg

Med en lejebil er det nemt at komme rundt og se alt det, som man skal - uanset om det er i Nordjylland eller hele Danmark. Cirka 35 km fra Aalborg ligger Fårup Sommerland, som er en af Nordeuropas sjoveste og flotteste forlystelsesparker. Hvis man alligevel er draget nordpå, er Fårup Sommerland et must. Netop til denne attraktion er det en fordel at have bil, så I selv kan medbringe mad og lignende, samt selv bestemmer jeres tid i parken.

Besøger I Aalborg om sommeren er et besøg ved Vesterhavet også et must. Her er bilen også fordelagtig, da det er tidsbesparende, praktisk og hyggeligere end offentlige transportmidler. Vi vil gerne være med til at I oplever det nordjyske på den bedst mulige måde, ved at hjælpe jer godt på vejen med en lejebil i Aalborg.

Vi tilbyder selvfølgelig biludlejning til alle slags ture - vi har prisvenlige mikrobiler til den korte tur, og lækre, rummelige stationcars til den store familie.

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Aalborg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil i Aalborg?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Aalborg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i Aalborg til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Biludlejning Aalborg
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.