Oscar Biludlejning Logo 449,00 kr. til 989,00 kr. 546 Oscar Biludlejning ApS Slangerup

Oscar Biludlejning Slangerup

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Cars2rent ApS C/O Automester Slangerup

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Slangerup Fabriksvangen 23
3550 Slangerup
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Der er desværre ingen køretøjer af denne type ledige i den valgte afdeling.

Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Slangerup

Har du brug for en bil til at komme ud og opleve Slangerup og omegn, så står Oscar Biludlejning Slangerup klar til at hjælpe dig. I samarbejde med Cars2rent ApS C/O Bilteam i Slangerup har vi en flåde af udlejningsbiler med en startpris fra kun 449 kr. for én dag.

Vores udvalg i Slangerup

Vi har alt fra personbiler til minibusser. Hvis du ser en af vores biler på hjemmesiden, som du er interesseret i, modtager vi dig med åbne arme og sørger for at du får en fremragende leje. Vores store varevogne og minibusser er oftest meget eftertragtede, så det er derfor en god idé at være ude i god tid.

Hvis du skal en tur til hovedstaden eller køre Danmark tyndt, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, hvis de inkluderede km ikke er tilstrækkeligt. Har du brug for at leje en bil i weekenden? Det er ikke noget problem hos Oscar Biludlejning Slangerup, da vi lejer biler ud fra mandag til søndag.

Danmarks bedste biludlejer

Siden Oscar Biludlejning gik fra idé til virkelighed, har det vigtigste altid været at give den bedste service og have biler klar til dig uanset, hvor du befinder dig i Danmark.

Du lejer altid lokalt, når du lejer hos Oscar Biludlejning. Vi samarbejder nemlig med over 120 forskellige danske lokale partnere. Vi er dermed også Danmarks mest talrige biludlejningskæde og arbejder hver dag hårdt for at yde den bedste service og skabe muligheder for biludlejning.

Book og bestil din næste

Du har mulighed for at bestille en bil hos Oscar Biludlejning Slangerup online på vores hjemmeside eller gennem vores app, denne kan du hente på to minutter og lige så hurtigt booke en bil derfra. Der opretter du en bruger med din e-mail og adgangskode. Igennem vores app får du ekstra tilbud og fordele.

Hvis du har spørgsmål, sidder vores kundeservice klar til at besvare på telefonnummeret 42909048, hvis det passer bedre, sidder de også klar på chat og mail. Telefon er åben fra 8-18 i hverdagene og 8-13 i weekender, chatten bliver besvaret 8-20 alle dage. Vores mail hedder [email protected].

Vi vil gerne have din mening

Som nævnt går vi meget op i at vi leverer den bedste service og biludleje mulig. Derfor vil vi sætte pris på at høre om netop din oplevelse hos Oscar Biludlejning Slangerup, evt. på Google eller Trustpilot.

Vi værdsætter vores kunders meget pæne ord om os, dog er vi også åbne overfor konstruktiv kritik og hvad vi kan forbedre for, at du får den perfekte oplevelse. Vi går meget op i at gøre vores kunder tilfredse, og dette har vi også kunne se på deres anmeldeler. De har nemlig givet os en samlet score på 4,4 på trustpilot og over 3100 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Slangerup

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Slangerup:

Hvad koster biludlejning i Slangerup?

Du kan leje en bil fra kun 449 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Slangerup. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Slangerup må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Slangerup, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.