GUG Boldklub

Indhold

Oscar Biludlejning er sponsor for Gug Boldklub. Gug Boldklub er en vigtig klub i lokalområdet, og det er et samlingspunkt for mange mennesker i byen. Klubben har forskellige hold, herunder seniorpigerne, der deltager i forskellige turneringer og kampe. Ved at sponsere seniorpigeholdet viser vi vores støtte til både kvindesport og lokalsamfundet som helhed.

En af de primære grunde til, at Oscar Biludlejning valgte at sponsere Gug Boldklub, er vores ønske om at vise lokal støtte. Virksomheden ønsker at være mere end bare en kommerciel enhed i byen. De ønsker at være en integreret del af det lokale fællesskab og bidrage til dets udvikling og succes. Ved at sponsere Gug Boldklub har vi mulighed for at vise deres engagement over for lokalsamfundet og skabe en meningsfuld forbindelse til byens borgere.

Vi ønsker at skabe et meningsfuldt partnerskab med Gug Boldklub og bidrage til klubbens vækst og succes. Vi har valgt at sponsorere seniordamernes to hold, og håber vores hjælp kan være med til at realisere holdets mål.

Du kan læse mere om Oscar Biludlejnings sponsorater på https://sponsor.hejoscar.dk/