Lej Et Lig bliver en del af Oscar Biludlejning

Indhold

I mere end 15 år har Lej Et Lig været en fast aktør på markedet i Danmark. 
Lej Et Lig har altid stræbt efter at gøre biludlejning så sjovt og billigt som muligt. Lej Et Lig har hjulpet tusindvis af danskere med at flytte, transportere musik- og filmudstyr, køre med tonsvis af haveaffald og slide Danmarks veje tynde. Ofte med en kvik bemærkning på siden af bilen og faste lave priser. Men tiderne har ændret sig og det er tid til et nyt kapitel i Lej Et Lig.

Ved Oscar Biludlejning er vi glade for at byde Lej Et Ligs kunder velkommen. Vi lover at tilbyde samme høje service og lave priser, som du er vant til fra Lej Et Lig. Dog med en vigtig ændring: Vi vil ikke beholde Lej Et Ligs gamle bilflåde. I stedet vil vi tilbyde nyere og bedre biler til konkurrencedygtige priser.

Hvad betyder det for dig som Lej Et Lig kunde?

Vi forstår, at du muligvis har spørgsmål om denne ændring, og vi står klar til at hjælpe dig. Alle aktive bookinger forbliver aktive, og du kan stadig kontakte Lej-Et-Ligs supportteam for hjælp vedrørende tidligere bookinger hos Lej Et Lig.

Lej-Et-Lig Email Support: [email protected]
Lej-Et-Lig Telefon Support: 70254525

Vi beder dog om forståelse for, at der her i overdragelseperioden kan forekomme længere svartider end normalt.

Som biludlejningsplatform med over 120 selvstændige franchise-afdelinger i Danmark, ser vi frem til at fortsætte med at tilbyde billig biludlejning med et smil på læben – præcis som Lej Et Lig altid har gjordt det.

Lej Et Lig København

Lej Et Lig’s biludlejning i København og region Hovedstaden kører fortsat i bedste velgående – blot under Oscar Biludlejning.

Vi har mere end 15 afdelinger i og omkring København, hvor vi tilbyder et stort udvalg af små og store biler, varevogne i alle størrelser, flyttebiler med og uden lift, samt minibusser med op til 9 sæder. Præcis som Lej Et Lig i København havde skarpe priser på alle bilkategorier, tilbyder Oscar Biludlejning samme lave priser – blot med en opdateret flåde af nyere og mere velholdte køretøjer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i én af vores afdelinger i København!

Lej Et Lig Amager

Vi har 2 afdelinger på Amager, en på det nordøstlige Amager og en i Sundbyvester, hvor vi ligeledes tilbyder et stort udvalg af små og store biler, varevogne, flyttebiler med lift, samt minibusser med 7-9 sæder og autotrailere. 

Disse 2 afdelinger ligger blot 5 kilometers kørsel fra indgangen til Kastrup Lufthavn. Står du derfor og mangler bil, flyttebil, minibus eller noget helt fjerde tæt på Københavns Lufthavn, så hjælper Oscar Biludlejning Amager dig med det samme!

Lej Et Lig Århus

Lej Et Lig i Århus kører ligeledes videre under Oscar Biludlejning.

Vi har en række af afdelinger i Århus, der dækker både centrum, Storcenter Nord og Århus omegn. Vores afdelinger i Århus har et exceptionelt udvalg af udlejningsbiler af alle kategorier. Vi har altid køretøj klar til dig!

Lej Et Lig Østerbro

Let Et Lig på Østerbro kører videre på samme adresse, Rovsingsgade 68, under Oscar Biludlejning.

Vores afdeling på Østerbro har et utroligt udvalg af personbiler i alle størrelser og klasser, kassebiler, flyttebiler og minibusser. De har åbent alle dage og afdelingen tilbyder nøgleboks, hvilket betyder, at man kan afhente og aflevere udlejningsbiler uden for åbningstid.

Lej Et Lig Odense

Let Et Lig i Odense kører videre under vores 2 afdelinger i henholdsvis Odense C og Odense S.

Begge afdelinger tilbyder et stort udvalg af udlejningskøretøjer og har åbent alle dage. Begge afdelinger tilbyder også nøglebokse, hvilket gør det muligt at afhente og aflevere udlejningsbiler uden for deres åbningstider.

Lej Et Lig Rødovre

Let Et Lig-afdelingen i Rødovre er ligeledes blevet til Oscar Biludlejning.

Vores afdeling i Rødovre tilbyder et stort udvalg af nye lejebiler – herunder bybiler, varevogne, flyttebiler med lift og minibusser med plads til hele familien.

Lej Et Lig Aalborg

Let Et Lig i Aalborg er nu i en forbedret udgave, der dækker hele 3 afdelinger fra Oscar Biludlejning. Vi har afdelinger i både Aalborg centrum, Aalborg SV og Nørresundby.

Oscar i Aalborg tilbyder et stort udvalg af nyere udlejningsbiler og har alt fra små personbiler til store kasse- og flyttebiler.