Lej en Minibus

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Mangler du minibus til næste udflugt?

Oplev den ultimative frihed! Lej en minibus hos Oscar Biludlejning og tag på ferie, weekendtur eller forretningstur uden besvær. Minibussen befrier dig for de klassiske problemer i forhold til at skulle koordinere kørsel i to til tre biler og skåner miljøet på samme tid. Samtidig giver en minibus en bedre mulighed for en mere hyggelig og social tur til og fra jeres destination. 

Hos Oscar Biludlejning kan du leje en masse forskellige typer minibusser til hver en type af aktivitet. Læs med herunder og opdag fordelene ved at leje hos Oscar Biludlejning.

Minibus udlejning i hele Danmark

Vi har mange afdelinger fordelt rundt omkring i Danmark. Dette har vi gjort i vores bestræbelse på, at du aldrig skal have langt til din nærmeste Oscar afdeling. Mange af vores afdelinger har udlejning af minibus af forskellige størrelser, og derfor er der altid mulighed for at gøre din endagstur, ferie eller dit weekendophold lidt bedre.

Vi har gjort det så simpelt som muligt at leje minibus ved hjælp af søgefunktionen øverst på siden. Indtast din by, eksempelvis København, i søgefeltet, og vælg herefter hvornår din leje af minibus ved at indtaste dine ønskede datoer. Du vil nu få vist de ledige busser, som vi har i dit område.

Lej minibus til skiferie

Planlæg din perfekte skiferie med nem og bekvem minibusudlejning. Hos os kan du leje en rummelig minibus, der passer perfekt til grupperejser eller familieudflugter til de sneklædte bjerge. Vores minibuser er fuldt udstyrede med alt nødvendigt udstyr til en sikker og komfortabel rejse, så du kan nyde turen til skisportsstederne uden bekymringer.

Med vores fleksible lejeaftaler og konkurrencedygtige priser er det nemmere end nogensinde at organisere transporten for din næste skiferie. Lej en minibus hos os i dag, og gør din skiferie til en uforglemmelig oplevelse for alle.

Minibusser op til 9 personer

Vores minibus leje er tilgængelig i forskellige størrelser. Vi tilbyder både udlejning af større og mindre minibusser med sæder til alt mellem 6-9 personer. Et eksempel på en lille bus kunne være en VW Touran eller en Ford S-Max, som begge er kvalitetsbiler med høj sikkerhed. Lej minibus af mindre størrelse fra kun 899,00 kr. 

Ønsker du plads til flere personer, kan vi tilbyde en større minibus, som eksempelvis en Ford Transit Tourneo, en VW Caravelle eller en Fiat Ducato, som kan rumme helt op til 9 personer, og som kan køres af en chauffør med almindeligt kørekort. Lej en minibus fra kun 999,00 kr. pr. dag.

Begge typer har masser af plads, så skulle I have bagage med, kan det også sagtens transporteres med i bilen. Inkluderet i dagsprisen er 100 kilometer pr. udlejningsdøgn, og skulle de inkluderede km ikke være nok, så er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer til en god pris og mængderabat.

Til alle lejemål er der både ansvars- og kaskoforsikring inkluderet i prisen.

Priser på leje af minibus

Priserne i tabellen nedenfor viser de anbefalede priser på vores minibusser. De endelige priser fastsættes af de enkelte afdelinger hos Oscar, baseret på deres udbud og kan variere afhængigt af ugedag og årstid.

Priser pr. dag fra kr. Lavsæson Højsæson
Mandag - Torsdag 899,- 989,-
Fredag - Søndag 989,- 1.079,-
Ferie 989,- 1.079,-

* Alle priser er inkl. kasko-/ansvarsforsikring, moms og 100 km. pr. dag.

En hurtig proces på kontoret

Vores minibus leje foregår nemt og simpelt med fokus på effektivitet og bekvemmelighed uden for meget brug af papirarbejde og bureaukrati. Vi er klar over, at du gerne vil så hurtigt på farten som muligt, og det ønske imødekommer vi selvfølgelig. Ved at bruge vores søgefunktion øverst på siden, kan du hurtigt få et overblik over hvilke biler vi har ledig i nærheden af dig og booke med det samme på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores kundeservice på 42 90 90 48.

Unge mellem 18-24 år har selvfølgelig også mulighed for at leje en af vores biler mod en højere selvrisiko og et højere depositum, som bestemmes af den enkelte afdeling. Vores minibusser kan derfor også være en fin mulighed for jer, der ønsker en hyggelig sommerhustur eller et weekendophold, men mangler ekstra sæder i bilen.

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Praktisk information omkring leje af minibusser

Hvis du har eventuelle spørgsmål til vores leje af minibus, kan du altid kontakte os på telefon 42 90 90 48 eller mail til [email protected]. Vi imødekommer alle spørgsmål med stort engagement, og vi vil gerne hjælpe dig med alle dine problemstillinger og spørgsmål på bedste vis.

Ved afhentning bedes du medbringe dit gule sygesikringskort og dit kørekort. Alle vores minibusser må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Skal du bruge bilen til at køre til udlandet skal der gøres opmærksom på dette ved afhentning.

Leje af bus, med plads til 9 personer

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi busser med plads med plads op til 9 personer. Disse køretøjer er perfekte til jer som skal afsted, men ikke har plads til alle personer i bilen. Vores minibusser er tilladte til at køre i udlandet, det er dog et krav at der tilkøbes udenlandsforsikring hvis bilen forlader Danmark. Lyder det som noget i kunne få brug for?

Lej en bus, med plads op til 9 personer hos Oscar Biludlejning. Læs prisen her

Hyppigt stillede spørgsmål om vores minibusser

Herunder kan du se nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Kræver det et særligt kørekort for at leje en minibus?

Nej, du må føre vores minibusser med et almindeligt kørekort (B-kørekort). Et B-kørekort tillader, at du må føre en bil med op til 9 seler, og vores minibusser har maksimalt plads til 9 personer og derved 9 seler.

Hvad koster det at leje en minibus?

Priserne varierer fra afdeling til afdeling, men du kan leje en minibus fra 899,00,- pr. dag hos Oscar Biludlejning. Det er dog ikke muligt at leje en minibus med fri km. Du kan læse om vores kilometer her.

Hvor mange personer kan der være i en minibus?

Vi udlejer minibusser med plads op til 9 personer. Du vil også finde minibusser i vores flåde, som kun kan have 7 eller 8 personer. Hvis du søger efter minibusser på vores hjemmeside, så fremgår antallet af personer, som den pågældende minibus kan rumme. Derudover har alle vores minibusser fint med plads til jeres bagage oveni, så er en 9 personers bil det i søger, så har massere at byde på.

Kan jeg få rabat på min leje af minibus?

Vi giver ikke direkte rabat på lejeprisen, men du kan optjene rabat på andre måder. Mange af vores afdelinger tilbyder en lavere lejepris, hvis du booker en 9 personers bus mandag til torsdag.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en minibus til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte minibusser.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Lej en Minibus
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C
DK
899,00 kr. til 999,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.