Biludlejning Ringsted

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Opdag Ringsted på fire hjul - lej en bil og oplev alt det skønne i området

Leje af en bil i Ringsted kan give dig friheden til at udforske denne smukke by og dens omgivelser på din egen måde. Ringsted er en historisk by med rødder helt tilbage til vikingetiden, og den byder på en unik blanding af gamle og nye attraktioner.

Med en lejebil kan du tage på en spændende dagstur til Ringsted Kloster, hvor du kan beundre det smukke kloster og dets imponerende kirke, eller du kan køre ud til den fantastiske natur i Haraldsted Skov.

Hvis du er mere interesseret i shopping og gastronomi, så kan du tage bilen og køre til Ringsted Outlet, hvor du kan finde lækkert tøj til nedsatte priser eller smage på lækre lokale specialiteter i byens mange restauranter.

Uanset hvad du er til, så vil en lejebil i Ringsted gøre det nemmere for dig at udforske alt det, som byen og området har at byde på. Så lad eventyret begynde og tag på en uforglemmelig rejse i din helt egen lejebil.

Billeje i Ringsted centrum og omegn

Ringsted N

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Roskildevej 416, 4100 Ringsted
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Ringsted S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Sleipnersvej 5, 4100 Ringsted
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: Lukket

Sorø

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Pedersborg Torv 9, 4180 Sorø
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Haslev

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Lysholm allè 88 (ved UnoX), 4690 Haslev
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Lejre

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Hovedvejen 158, Osted, 4320 Lejre
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Priser på billeje i Ringsted

Priserne i tabellen nedenunder viser de anbefalede priser i Ringsted i lavsæsonen på en ugedag. De endelige priser fastsættes af de enkelte afdelinger, baseret på deres udbud og kan variere afhængigt af ugedag og årstid.

Biltype 1 dag fra kr. Ekstra km fra kr.
Mikrobil 249,- 2,00
Lille personbil 299,- 2,25
Mellemklassebil 349,- 2,25
Stor personbil 449,- 2,50
Luksusbil 599,- 3,00
Lille varevogn 399,- 3,00
Mellem varevogn 499,- 3,50
Stor varevogn 549,- 3,50
Flyttebil m/lift 749,- 4,00
Minibus 899,- 4,00

* Alle priser er inkl. kasko-/ansvarsforsikring, moms og 100 km. pr. dag.

Nyd en stressfri ferie med en lejebil i Ringsted

Med en lejebil fra én af vores afdelinger i Ringsted har du sikret dig det transportmiddel, som du selv kan bestemme over. Det er altså dig, der afgør, hvor der køres hen, hvornår og hvor mange seværdigheder, der skal ses på ferien. Ved at leje bil i Ringsted sparer du tid på transport, og får ovenikøbet mere tid til oplevelserne.

For at få inspiration til Ringsteds mange oplevelser og seværdigheder, har vi nedenfor inkluderet en liste over de mest populære seværdigheder i Ringsted. Med en lejebil fra Oscar i Ringsted kan du endda nå dem alle på én dag.

Under ens ferie er frihed altafgørende. Derfor skal I ikke tænke på, at nå en stram tidsplan grundet offentlig transport. Bilens frihed gør derfor, at I kan tilrettelægge ferien i det tempo, som I ønsker. Vi tilbyder derfor billig udlejning i Ringsted af alle slags biler.

Billeje med Oscar i Ringsted har mange fordele

Det kan være grænseoverskridende at skulle leje en bil. Hvad hvis jeg kører galt, er prisen nu dyr, og hvordan betaler jeg for benzin? Spørgsmålene er mange, men det er i vores bestræbelser at give dig de bedste vilkår. Lad os kigge nærmere på vores fordele herunder.

Hvordan gør jeg med brændstof og kilometer, når jeg har lejet en bil ved Oscar i Ringsted?

I prisen får du 100 kilometer inkl. pr. udlejningsdøgn, kun brændstof, du selv skal betale for. Har du brug for ekstra kilometer, kan de tilkøbes, når du booker bilen i Ringsted.

Det betyder, at hvis du kører under 100 kilometer, skal du blot betale for det brændstof, som du forbruger i perioden. De 100 km dækker for slid på bilen mm. Hvis du allerede på forhånd ved, at du kommer til at køre længere end de 100 kilometer, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forskud. På den måde opnår du en billigere pris, end hvis du betaler en kilometerpris pr. ekstra overkørt kilometer over de 100 kilometer.

Priser på billeje i Ringsted fra 249 kroner pr. dag

Mandag til og med torsdag tilbyder vi i Ringsted billeje fra blot 249 kr. pr. dag. Vi henvender os derfor til folk, som har brug for en billig bil i en kortere periode. Hvis du ønsker at leje i minimum 28 sammenhængende dage, tilbyder vi faktisk abonnementspriser fra blot 99 kr. pr. dag.

Vi har et bredt udvalg af køretøjer i Ringsted

Vores bilsortiment i Ringsted inkluderer alt fra mindre personbiler og flyttebiler til minibusser. Så om I er få eller mange personer, skal der nok være en løsning til jer.

Ingen skjulte gebyrer, når du lejer bil hos Oscar

Om du booker bilen via hjemmesiden, kundeservice eller i én af de fysiske afdelinger i Ringsted, skjuler vi ingen gebyrer for dig. Den administrative proces er endvidere nem og enkel, og derfor kan du hurtigt komme ud at opleve Ringsted.

Ovenstående var blot udvalgte fordele hos Oscar. Skulle dette have ledt til yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til én af Ringsted afdelingerne eller vores kundeservice.

Brug for en flyttebil i Ringsted?

Vi tilbyder også mindre og større varevogne samt flyttebiler med og uden lift. Med en flyttebil fra Oscar kan du selv strukturere din flytning. Her skal flyttemænd heller ikke involveres, hvorfor en sådan løsning er smart og billig. Uanset hvor mange flyttekasser du skal transportere, så har Oscar den rigtige flyttebil eller kassevogn til opgaven.

Leje af minibus i Ringsted

Hvis du står og mangler plads i bilen, tilbyder vi også minibusser i Ringsted.

Skal du med vennerne på tur, eller kræver familiearrangementet ekstra plads i bilen, så tilbyder vi hos Oscar også minibusser. Dette er en god og billig løsning, hvis ikke alle kan være i samme personbil.

Lej bil på abonnement uden udbetaling i Ringsted

Oscar Biludlejning Ringsted har et stort udvalg af biler, du kan vælge imellem, så du altid kan finde den helt rette lejebil på abonnement. Vi tilbyder biludlejning fra dag til dag, men du kan også lave din biludlejning til en langtidsleje via vores fantastiske bilabonnement.

Vores bilabonnement giver dig endnu mere glæde i hverdagen. Via vores bilabonnement i Ringsted tilbyder vi dig en lejebil uden udbetaling og til en markant lavere dagspris. Når du søger efter en bil hos Oscar Biludlejning i Ringsted, skal du vælge min. 28 dage for at få adgang til bilabonnement.

Du vælger selv hvor lang tid din billeje i Ringsted skal være, vi opkræver blot en fast lav pris hver måned, så du ikke skal tænke på andet end at nyde din bil.

Biludlejning til erhverv i Ringsted

Oscar Biludlejning tilbyder en række forskellige biludlejningstjenester til erhvervskunder i Ringsted og på hele Sjælland. Vi har et bredt udvalg af biler, herunder personbiler, varevogne og minibusser, der kan lejes til konkurrencedygtige priser.

Når du lejer en bil til erhvervsmæssig brug hos Oscar Biludlejning i Ringsted, får du en pålidelig og fleksibel transportløsning, der kan tilpasses dine behov. Du kan leje en bil i kortere eller længere tid alt efter behov, og der er mulighed for at få en fast månedlig pris ved længerevarende lejeperioder.

Vi tilbyder også mulighed for at leje specialbiler som flyttebiler og varevogne, der er perfekte til transport af større varer og udstyr.

Du kan nemt booke en bil til erhvervsmæssig brug her eller kontakte vores kundeservice for at få mere information om vores biludlejningstilbud til erhverv.

De mest populære seværdigheder i Ringsted og omegn

  • Sct. Bendts Kirke - en stor og smuk kirke med en unik arkitektur og en interessant historie.
  • Ringsted Museum - et museum, der fokuserer på Ringsteds kulturhistorie og udvikling fra middelalderen til i dag.
  • Ringsted Outlet - et shoppingcenter med mange forskellige butikker og mærkevarer til gode priser..
  • Sorø Klosterkirke - en smuk kirke med en lang historie og smukke malerier, beliggende i den idylliske by Sorø.
  • BonBon-Land - et forlystelsespark fyldt med sjove og spændende forlystelser.
  • Skjoldungernes Land National Park - en nationalpark med en vidunderlig natur og mange vandrestier og aktiviteter.
  • Gyrstinge Skov - en skov med en dejlig natur og mulighed for at tage lange gåture og nyde udendørsaktiviteter.

Oscar Biludlejning i Ringsted tilbyder altid stort udvalg af både biler og minibusser, så der er plads til alle, når Ringsted-området skal udforskes.

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Ringsted

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Ringsted og omegn:

Hvad koster det at leje en bil i Ringsted?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Ringsted. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i Ringsted til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil i Ringsted til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr, når man lejer bil i Ringsted?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Billeje Ringsted
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.