ØNSKER DU OSCAR BILUDLEJNING SOM SPONSOR?

I Oscar Biludlejning har vi altid haft en lyst til at gøre en forskel for mennesker og organisationer. Vi har derfor skabt et erhvervssponsorat til attraktive projekter og foreninger. I Danmark har vi over 120 lokale afdelinger, så derfor kender vi til vigtigheden af lokal opbakning. Vi vil derfor gerne støtte op om afdelingernes lokale hold, en frivillig organisation eller en støtte til et projekt, der er til gavn for andre. Vi tager derfor gerne imod dit foreslag til, hvad vores næste sponsorat skal være.

Hvem sponsorerer vi?

Oscar Biludlejning er stolt sponsor i mere end 50 sportsklubber over hele landet. Vi tror på, at det lokale foreningsliv er bedst fungerende med lokal opbakning fra erhvervslivet, og dette vil vi gerne være en del af. Hos Oscar Biludlejning håber vi, at vores støtte bidrager til bedre forhold for klubberne, så de kan realisere deres mål, som der til sidst kommer hele byen til gavn.

Sportsklubber

Herunder ser du et udvalg af de sportsklubber, som vi sponsorerer:

Oscar Sponsorater

Organisationer og projekter

Vi støtter følgende organisationer:

Oscar Støtter

Ønsker du Oscar Biludlejning som sponsor?

Har du lyst til at have Oscar Biludlejning som din erhvervssponsor, så tøv ikke med at tage kontakt til os på [email protected].