Generelt om vores forsikringer

Vi ved, at mange er i tvivl om, hvordan og hvor godt man er forsikret i forbindelse med billeje. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt at forsikre sig fra top til tå med vores tilkøbsforsikringer.

Der følger en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring med alle vores udlejningsbiler i tilfælde af, at uheldet skulle være ude. Selvrisikoen kan dog stadig være meget høj på bilen, derfor anbefaler vi kraftigt, at man tilføjer vores selvrisikoforsikring, som er en selvrisiko-nedsættende forsikring.

Herunder kan du læse mere om vores tilkøbsforsikringer, som vi tilbyder ved alle udlejninger via Oscar. 

Vi tilbyder følgende løsninger

Selvrisikoforsikring

Vores selvrisikoforsikring nedsætter din selvrisiko markant, hvis bilen på den ene eller anden vis bliver skadet, eller hvis du bliver udsat for et tyveri. Selvrisikoen er et beløb, som du selv betaler, hvis uheldet er ude. 

Passagerskadeforsikring

Med denne forsikring kan du få kompensation, hvis en eller flere passagerer bliver invalide eller omkommer i forbindelse med et trafikuheld eller lignende i lejebilen.

Trækkrog (Ansvar)

Med denne forsikring sikrer du dig, at blive dækket hvis der sker skade grundet anhængertrækket. 

Udlandskørsel

Skal du uden for landets grænser, er denne forsikring en nødvendighed for, at vores ansvarsforsikring, kaskoforsikring og vejhjælp dækker dig. 

Afbestillingstryghed

Denne forsikring dækker dig , hvis du af uforudsigelige årsager bliver forhindret i at kunne gøre brug af din booking. For blot 19 kr. pr dag kan du tilkøbe denne forsikring, og dermed garantere dig en refundering på 75% af bookingens samlede beløb, hvis du bliver forhindret. Dette skal meddeles senest 24 timer inden lejeperiodens start, ellers skal der kunne fremvises en lægeerklæring.  

Sikkerheden først

Har du brug for yderligere info omkring vores forsikringer, eller vil du vide hvad din bilforsikring-pris bliver, når du lejer en bil hos os, så kan du læse forsikringsbetingelserne her. Vi ønsker dig en god og tryg tur på vejene, men uheldet kan være ude når som helst, derfor anbefaler vi altid vores tilkøbsforsikringer. 

Vi henviser desuden til vores: