Generelt om vores forsikringer

Vi ved, at mange er i tvivl om, hvordan og hvor godt man er forsikret i forbindelse med billeje. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt at forsikre sig fra top til tå med vores tilkøbsforsikringer.

Der følger en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring med alle vores udlejningsbiler i tilfælde af, at uheldet skulle være ude. Selvrisikoen kan dog stadig være høj på bilen, og derfor anbefaler vi kraftigt, at man tilføjer vores selvrisikoforsikring, som er en selvrisiko-nedsættende forsikring.

Herunder kan du læse mere om vores tilkøbsforsikringer, som vi tilbyder ved alle udlejninger via Oscar.

Vi tilbyder følgende løsninger

Selvrisikoforsikring

Vores selvrisikoforsikring nedsætter din selvrisiko markant, hvis bilen på den ene eller anden vis bliver skadet, eller hvis du bliver udsat for et tyveri. Selvrisikoen er et beløb, som du selv betaler, hvis uheldet er ude.

Trækkrogsforsikring

Med denne forsikring udvider du forsikringen, til at omfatte trækkrogen og evt. påhæng.

Udlandsforsikring

Skal du uden for landets grænser, er denne forsikring en nødvendighed for, at vores ansvarsforsikring, kaskoforsikring og vejhjælp dækker dig.

Sikkerheden først

Har du brug for yderligere info omkring vores forsikringer, eller vil du vide hvad din bilforsikring-pris bliver, når du lejer en bil hos os, så kan du læse vores vilkår og betingelserne her. Vi ønsker dig en god og tryg tur på vejene, men uheldet kan være ude når som helst, derfor anbefaler vi altid vores tilkøbsforsikringer.

Vi henviser desuden til vores vilkår og betingelser.