Biludlejning Padborg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Biludlejning i Padborg

Er du på udkig efter en billig bil i Padborg? Hos Oscar tilbyder vi billig biludlejning i hele Danmark. Vi har specialiseret os i at udleje biler online, så prøv vores enkle booking proces og oplev hvor nemt det er at leje en billig bil!

Vi har desværre ikke nogle afdelinger i Padborg, men vi har flere afdelinger i Sønderjylland i nærheden af den dansk-tyske grænse tæt på Padborg. De nærmeste afdelinger, som vi har, ligger i Tønder, Sønderborg og Aabenraa.

Du kan bruge søgebaren herover for at se, hvilken lejebiler i nærheden af Padborg, der passer dig bedst. Når du indtaster din by/postnummer foreslår hjemmesiden dig helt automatisk det afhentningssted, der er nærmest dig.

Aabenraa

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Kathale 36, 6200 Aabenraa
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Sønderborg

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Grundtvigs Allé 178, 6400 Sønderborg
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Tønder

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Kærgårdsvej 8, 6270 Tønder
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Fordele ved at vælge Oscar

  • Ansvars- og kaskoforsikring samt vejhjælp er inkluderet
  • De første 100 km pr. dag medfølger altid gratis
  • Kundeservice i topkvalitet
  • Nem og enkel bookingproces

Stort udvalg af biler og varevogne

Vi har et bredt udvalg af biler - så hvad enten du skal bruge en flyttebil, varevogn, minibus eller personbil, har vi en udlejningsbil nær Padborg, som passer til netop dit behov. Alle vores udlejningsbiler kan desuden køres med et helt almindeligt kategori-B kørekort, så det behøver du ikke bekymre dig om.

Priserne starter fra blot 249 kr. pr. dag hos os, hvis du vil leje en personbil. Prisen på varevogne starter fra 399 kr. pr. dag og leder du efter en flyttebil, kan den lejes fra 699 kr. pr. dag.

Med i prisen medfølger altid 100 km pr. dag. Du får desuden ansvars- og kaskoforsikring samt gratis vejhjælp med i prisen.

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Dansk biludlejning

Der findes mange biludlejningsselskaber i Danmark. I alt for lang tid har markedet været domineret af store internationale spillere. Oscar tilbyder dansk biludlejning i hele landet med kundeservice og lave priser i højsædet. Book en bil på under fem minutter og prøv selv det bedste sted at leje bil i Danmark!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp kan du fange vore kundeservice på telefon 42 90 90 48, mail [email protected] eller chatten her på hjemmesiden. Du kan læse mere under kontakt os.

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Padborg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil i Padborg?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning. Vi har desværre ingen afdelinger i Padborg, men du kan finde lejebiler i byer nær Padborg hos Oscar. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i nærheden af Padborg til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Biludlejning Padborg
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.