Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 482

Oscar Biludlejning Hasselager

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Sydbyens Biler

Modtager ikke biler udenfor åbningstid

Adresse

Oscar Biludlejning Hasselager Bøgekildevej 10E
8361 Hasselager
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Citroen C1

249,00 kr. pr. dag
2014 Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog

Peugeot 107

299,00 kr. pr. dag
2007 Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22 km/l
Uden trækkrog

Det er ikke kun noget vi siger…

Billeje i Hasselager

Oscar samarbejder med Sydbyens Biler i Hasselager om biludlejning. I afdelingen udlejes forskellige biler til konkurrencedygtige priser. Sydbyens Biler har fleksible afhentnings- og afleveringstidspunkter, hvilket giver dig mulighed for at hente og aflevere bilen, når det passer dig bedst. Vi håber, at vi får mulighed for at tage imod dig i vores Oscar afdeling i Hasselager.

Hvorfor vælge Oscar?

  • Altid 100 km. inkluderet i prisen pr. dagsleje.
  • De lovpligtige ansvars- og kaskoforsikringer samt national vejhjælp er inkluderet.
  • Vi tager os af de administrative opgaver, så du kan komme ud på landevejene.
  • Mulighed for forlængelse af lejeperiode.
  • Tilkøb af ekstra kilometer samt yderligere forsikringer er muligt.

Dette får du ved at benytte Oscar

Mottoet hos Oscar er: lokalt - enkelt - billigt. Med mere end 70 afdelinger fordelt rundt omkring i det danske land, kan du altid være sikker på, at der er en Oscar afdeling nær dig. Desuden har vi gjort booking processen så enkel som mulig, så du kan få udnyttet din lejeperiode til fulde. Skulle du sidde med problemer i forbindelse med booking på hejoscar.dk, er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores kundeservice på [email protected] eller tlf. 42909048. 

Vi bestræber os på at have konkurrencedygtige priser – faktisk starter vores priser fra blot 249 kr. pr. dag. og hertil får du 100 km. inkl. i prisen samt mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forskud og derved opnå rabat. Hvis du kører mere end de kilometer, du har til rådighed, kan du se de vejledende priser på overkørte kilometer.

Yderligere informationer

I nogle tilfælde kan du blive bedt om at skulle aflægge et depositum. Dette er oftest, hvis du betaler med et debetkort. Du kan se mere om de vejledende priser på depositum her. Dette vil naturligvis blive tilbageført til din konto, hvis alt under lejeperioden har fungeret, som planmæssigt. 

Del din oplevelse af Oscar Hasselager

Vi håber, at du vil dele din oplevelse efter at have lejet hos Sydbyens Biler i Hasselager, som er en afdeling under Oscar.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Hasselager

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Hasselager:

Hvad koster biludlejning i Hasselager?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Hasselager. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Hasselager må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Hasselager til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Hasselager, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING