Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 436 Facaden af Oscar Biludlejning Frederiksberg

Oscar Biludlejning Frederiksberg

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Valby Auto Service

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Frederiksberg Bernhard Bangs Alle 27
2000 Frederiksberg
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Der er desværre ingen køretøjer af denne type ledige i den valgte afdeling.

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Frederiksberg

Dette er en af vores mange afdelinger i København. Her har vi nemlig et stort udvalg af afdelinger, der tilbyder biludlejning af mange forskellige køretøjer. På den måde er du aldrig langt væk fra den nærmeste afdeling fra Oscar Biludlejning i hovedstadsområdet.

Her på Frederiksberg udlejer Oscar lejebiler i samarbejde med Valby Autoservice. Vi vil sørge for at give dig den bedst mulige billeje med vores overkommelige priser, og vi bestræber os på at være din foretrukne biludlejer.

Lej en bil på Frederiksberg hos Oscar Biludlejning og opdag vores store udvalg af biler. Hos os kan du nemlig leje netop den bil du har brug for - uanset hvad dit behov er. På den måde er det altid nemt at finde billig biludlejning på Frederiksberg.

Lej hvilken som helst bil på Frederiksberg

Hos vores afdeling på Frederiksberg har du mulighed for at vælge din foretrukne bil blandt et stort udvalg. Vi har både små personbiler og mikrobiler, hvis pladsbehovet ikke er så stort. Her har vi f.eks. mikrobiler helt ned til 249 kr. pr. dag. Hvis der er brug for mere plads til familien, tilbyder vi også mellemklassebiler, større personbiler og stationcars. Disse er meget populære blandt vores kunder, da der er plads til hele familien, barnevognen eller vennerne.

Skal du på sightseeing med dine venner eller familie i hovedstaden eller på tur i Danmark, vil en af vores minibusser eller rummelige personbiler helt klart være at foretrække. Med en lejebil fra Oscar Biludlejning Frederiksberg kan du nemt komme ud til en af de mange populære attraktioner og nærliggende områder.

Lej en flyttebil eller varevogn på Frederiksberg

Gider du ikke dyre flyttefirmaer og flyttemænd? Slip for bøvlet og lad Oscar Biludlejning hjælpe dig med flytte det du har brug for.

Vi tilbyder et billigt alternativ til flyttefirmaet, hvor du selv får muligheden for at flytte og transportere dine ting. Vi har nemlig både små og store varevogne samt flyttebiler, der kan klare alt fra a til z.

Her vil selv den største flyttebil med lift kunne køres på almindeligt kørekort (B-kategori). Hvis du er i tvivl, om den valgte lejebil har plads til de ting, du skal transportere, kan du klikke på "Mere information" under vores varevogne og flyttebiler for at se deres udvendige og indvendige mål.

Få flere fordele ved at leje hos Oscar

  • Lokal dansk biludlejning på Frederiksberg
  • Priser fra kun 249 kr.
  • Nem og enkel online bookingproces
  • Vælg mellem et stort udvalg af køretøjer
  • Vi tilbyder ungudlejning uden ekstra gebyr

Når du lejer bil hos Oscar får du altid en masse fordele. Vi bestræber os nemlig på at være Danmarks, og ikke mindst din, foretrukne biludlejer. Vi er den mest talrige biludlejningskæde i Danmark med over 100 afdelinger, der alle tilbyder billig billeje.

Det er altid nemt at booke bil hos Oscar

Step 1:

Find den bil der passer til dig, din ønskede lejeperiode og den afdeling, der passer dig bedst.

Step 2:

Her har du mulighed for at tilrette din booking efter dine ønsker. Du kan tilkøbe ekstra km, udstyr og forsikringer til din billeje.

Step 3:

Udfyld informationer om chaufføren, der skal køre bilen. Herefter skal du endeligt booke den valgte bil, hvorefter du modtager en bookingbekræftelse.

Praktisk Information

Vi ser frem til at du kommer og henter din lejebil hos Oscar Biludlejning Frederiksberg. Her skal du huske at medbringe dit kørekort, sygesikring og betalingskort. Hos vores Frederiksberg afdeling har vi også en nøgleboks, hvor du har mulighed for at aflevere lejebilen udenfor afdelingens åbningstider.

Vi gør dig også opmærksom på, at der kan blive opkrævet et depositum i afdelingen ved afhentning af bilen. Dette beløb kan både afhænge af chaufførens alder, type af betalingskort og hvilken bil, der skal lejes. Derfor kan beløbet variere. Du får selvfølgelig beløbet frigivet efter bilen er afleveret, så længen bilen er i samme stand, som den blev modtaget i.

Vær opmærksom på at du, som lejer, er den eneste, der må køre samt afhente køretøjet. Du står nemlig som ansvarlig for lejen. Du kan dog tilkøbe en ekstra fører for 40 kr. pr. dag, så en ekstra person også må køre bilen. For mere information kan du læse mere under Oscar Kundeservice FAQ her på vores hjemmeside.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om biludlejning hos Oscar, har du mulighed for at skrive en e mail til os på [email protected] eller ringe til os på tlf.: 42909048. Her på vores hjemmeside kan du også chatte med vores kundeservice online. Her sidder vi klar til at hjælpe dig og kan endda skræddersy et tilbud, der passer netop til dig og dine behov.

Du er også velkommen til at komme ned i vores afdeling. Her har du bl.a. mulighed for at få et indblik i de biler, som vi tilbyder. Du kan se vores åbningstider længere oppe på siden.

Udlandskørsel

Lej en bil billigt hos Oscar Biludlejning Frederiksberg og få også muligheden for at kunne køre til udlandet. Skal du til udlandet i løbet af din lejeperiode, er dette selvfølgelig muligt, du skal dog tilkøbe en udlandsforsikring. Oscar Biludlejning tilbyder en ekstra forsikring, Udlandsforsikring, der skal tilkøbes, hvis du planlægger at køre udenfor Danmarks grænser. På den måde er du forsikret og dækket når du kører i udlandet.

Lej bil på Frederiksberg

Oscar Biludlejning Frederiksberg kan findes på adressen Bernhard Bangs Alle 27, 2000 Frederiksberg. Oscar Biludlejning tilbyder en af Danmarks billigste billejer med dagspriser fra kun 249 kr., og du er altid garanteret nem, sikker og enkel billeje. Vi ser frem til at tage imod dig i vores afdeling.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning på Frederiksberg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder på Frederiksberg:

Hvad koster biludlejning på Frederiksberg?

Du kan leje en bil fra kun 749,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning på Frederiksberg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne på Frederiksberg må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning på Frederiksberg til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris på Frederiksberg, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING