Bilabonnement hos Oscar Biludlejning

  • Lej en bil uden udbetaling
  • Inkl. forsikring, service og ejerafgift
  • Overskuelig booking og månedlig betaling

Oscar Biludlejning tilbyder personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på bilabonnement. Det betyder, at når du lejer en bil +28 dage, så modtager du bilen til en helt særlig pris, men stadig under Oscars fordele - inkl. forsikring, ingen udbetaling, overskuelig booking og betaling.

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Udvalg af biler

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Apple CarPlay, USB

Køge

Peugeot 208

3.720,00 kr. / md. 124,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
33 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition

Køge

Peugeot 208

3.720,00 kr. / md. 124,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
33 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, GPS, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, USB, Isofix, Helårsdæk

Køge

Renault Clio

3.870,00 kr. / md. 129,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
31 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
2000 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, GPS, Parkeringssensorer

Køge

BMW X3

8.070,00 kr. / md. 269,00 kr. pr. dag
Luksusbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Automatisk
19,2 km/l
Med trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,5 m
Udvendig højde
2,5 m
Udvendig længde
6 m
Indvendig bredde
1,8 m
Indvendig højde
1,9 m
Indvendig længde
3,7 m
Indvendig størrelse
12,65 m³
Trækkrog må laste
2500 kg
Lastevne
1500 kg

Udstyr:
Fartpilot, Bakkamera, Parkeringssensorer, Aircondition, Bluetooth, GPS, USB

Køge

Renault Master

11.070,00 kr. / md. 369,00 kr. pr. dag
Stor varevogn
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12,6 km/l
Med trækkrog
Mere information
Udvendig højde
2 m

Udstyr:
Aircondition, Bakkamera, Parkeringssensorer, Fartpilot, Bluetooth, Isofix, USB

Køge

Fiat Talento

11.970,00 kr. / md. 399,00 kr. pr. dag
Minibus
5 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
17,9 km/l
Med trækkrog
Mere information

Trin for trin - book et bilabonnement hos Oscar

Step 01

Udfyld dine ønsker i forhold til biltype, afhentningssted og lejeperiode. Derefter viser vi dig en liste over ledige biler, der matcher dine behov.

Step 02

Når du har fundet det rette køretøj, får du muligheden for at tilføje ekstra kilometer og tilbehør, hvis dette er nødvendigt for dig.

Step 03

Når du har lavet din booking, vil du modtage en bekræftigelse på mail og SMS.

Hvad får jeg ved et bilabonnement hos Oscar?

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på bilabonnement. Det betyder, at du som kunde kan modtage ekstra skarpe priser, når du lejer en bil hos os i 28 dage eller mere. Derudover står vi for alt forsikring, derfor skal du kun bekymre dig om at tanke din bil op i din lejeperiode - resten klarer vi.

Du er helt forsikret ved bilabonnement

Vi ønsker, at du som kunde føler dig tryg ved at køre i vores biler. Derfor sørger vi for, at du skal tage stilling til mindst muligt, når du booker hos Oscar. Derfor dækker langtidsleje ved os både forsikring, vejhjælp, service og grøn ejerafgift. Så skal du ikke bekymre dig om andet end at nyde turen med din lejebil.

Du bestemmer lejeperioden ved et bilabonnement

Som kunde bestemmer du længden af din lejeperiode. Vores bilabonnement starter som sagt fra +28 dage, men herefter er det helt op til dig, om du vil leje i 30 eller 300 dage.

Hos Oscar er vi meget fleksible, så derfor tilbyder vi ubegrænset leje på alle Oscar biler. Vi ønsker at vores bilabonnement skal være nemt og ligetil, derfor lejer du til en fast dagspris.

Derudover tilbyder vi en fast og billig kilometerpris, hvis du skal bruge yderligere end de 40 km, der er inkluderet per dag.

Stort udvalg af biler på abonnement

Oscar Biludlejning er din ideelle samarbejdspartner, når det kommer til at leje en bil på bilabonnement i Danmark. Vi tilbyder et omfattende udvalg af køretøjer, der passer til enhver tænkelig situation, uanset om du har brug for en mikrobil til at komme rundt i byen, en minibus til familieudflugten eller en varebil til at holde forretningen kørende.

Vi har også elbiler på abonnement, som giver dig mulighed for at køre miljøvenligt og spare penge på brændstofomkostninger. Og hvis du ønsker at køre i stil, har vi også et stort udvalg af luksusbiler, hvor komforten virkelig er i højsædet.

Vores bilabonnement er designet til at være fleksibelt og imødekomme dine specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder skræddersyede abonnementer, der passer til dit budget og behov for køretøjer.

Med Oscar Biludlejning får du ikke kun adgang til et bredt udvalg af køretøjer, men også en pålidelig og professionel service, der garanterer, at din oplevelse med os er så problemfri og behagelig som muligt.

Hvad er fordelene ved bilabonnement i forhold til almindelig biludlejning?

Oscar Biludlejning tilbyder en række fordele ved at vælge bilabonnement frem for traditionel biludlejning. Ved at vælge vores bilabonnementer får du adgang til et bredt udvalg af biler i hele Danmark, så du altid kan finde den bil, der passer bedst til dine behov.

Spar penge med Oscar Bilabonnement

En af de største fordele ved et bilabonnement hos Oscar er de attraktive priser, du kan opnå, hvis du lejer en bil i mere end 28 dage. Dette kan være en fordel, hvis du har brug for en lejebil i en længere periode, da du vil kunne spare penge i forhold til traditionel biludlejning.

Alt inkluderet - du står kun for brændstof

Vores bilabonnementer inkluderer også service og vedligeholdelse, så du ikke behøver at bekymre dig om ekstra omkostninger eller besværet med at få bilen til service. Derudover er vores bilabonnementer designet til at være fleksible, så du kan ændre din bil eller aftale, hvis dine behov ændrer sig over tid.

Bil på abonnement - skift bil efter behov

Når du vælger et bilabonnement fra Oscar Biludlejning, kan du også prøve forskellige biler og skifte bil efter behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af mærker og modeller, så du kan finde den bil, der passer bedst til dine præferencer og livsstil.

Alt i alt tilbyder vores bilabonnement en attraktiv og fleksibel løsning, der kan være en fordel, hvis du har brug for en bil i en længere periode. Og med vores konkurrencedygtige priser og brede udvalg af biler, kan du være sikker på at finde den rette bil til dit behov og budget.

Har du spørgsmål til Oscar Bilabonnement?

Vi er kun en mail eller et opkald væk. Hvis du er interesseret i vores bilabonnement og har spørgsmål hertil, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker i høj grad at vores kunder føler sig i gode hænder, så vi er klar til at hjælpe dig fra start til slut. Kontakt os på [email protected] eller telefon 42909048.

Ofte stillede spørgsmål om vores bilabonnement

Både som fast og ny kunde kan man have mange spørgsmål til vores langtidsleje. Derfor har vi lavet denne “ofte stillede spørgsmål” til dig, der er interesseret i vores bilabonnement. Hvis du stadig mangler svar, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvor lang kan min leje være?

Din billeje er bilabonnement, når du lejer +28 dage. Derefter er det helt op til dig, hvor lang den skal være, da vores udlejning er ubegrænset.

Hvad er inkluderet i mit bilabonnement?

Vi tilbyder et bilabonnement, der indeholder ansvars- og kaskoforsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp, 40 km per dag og service. Det betyder, at du som kunde, kun skal stå for brændstof.

Skal jeg betale depositum for et bilabonnement?

Depositummet afhænger af afdelingen og tilkøb af selvrisikoforsikringen. Du kan læse mere omkring vores vejledende depositum her.

Bliver jeg opkrævet en forudbetaling?

Du bliver opkrævet enten 25% af din første måneds leje eller den første måneds leje på én gang, alt efter hvor lang tid før, du bestiller din bil.

Hvordan foregår afhentning af lejebilen?

Når du har booket din bil modtager du en mail med adresse og oplysninger om den enkelte afdeling. Der skal du afhente bilen og medbringe gyldig legitimation.

Kan jeg tegne et bilabonnement, hvis jeg er under 25 år?

Ja, det er også muligt at leje på bilabonnement, når du er under 25 år. Du skal blot være opmærksom på, at der kan være aldersbegrænsning på enkelte biler, og at der kan forekomme et højere depositum.

Hvem er Oscar?

Oscar er Danmarks nye bilabonnementsplatform med en kæde af selvstændige franchiseafdelinger. Vores mål er at udleje billige biler med et smil, samt levere en service og en kvalitet, der giver os et smil tilbage fra kunden.

Vi ønsker os altid tilfredse kunder, og bestræber os på at være Danmarks foretrukne valg inden for biludlejning og langtidsleje.

Vi er også anmeldt af bilabonnementer.dk som en af de bedste udbydere af bilabonnement og langtidsleje i Danmark. Bilabonnementer.dk sammenligner alle de største udbydere af bilabonnementer i Danmark på tværs af alle parametre.

Velkommen til Oscar Biludlejning

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Oscar Bilabonnement
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C
DK
2.970 kr. til 11.070 kr. pr. måned+45 42 90 90 4808:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 2400 anmeldelser.