Bilabonnement hos Oscar Biludlejning

  • Lej en bil uden udbetaling
  • Inkl. forsikring, service og ejerafgift
  • Overskuelig booking og månedlig betaling

Oscar Biludlejning tilbyder personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på bilabonnement. Det betyder, at når du lejer en bil i minimum 3 måneder, så modtager du bilen til en helt særlig pris, som stadig er under Oscars kendte fordele - inkl. forsikring, 0 kr. i udbetaling, overskuelig booking og betaling. Derudover får man med vores bilabonnement også 1500 kilometer inkluderet pr. måned, gratis udlandsforsikring, samt 3 ekstra chauffører med i prisen.

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Udvalg af biler

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Apple CarPlay, USB

Køge

Peugeot 208

3.720,00 kr. / md. 124,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
33 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
GPS, Isofix, Vinterdæk

Glostrup C

VW Up!

4.170,00 kr. / md. 139,00 kr. pr. dag
Mikrobil
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Isofix, Sædevarme, USB, Vinterdæk

Glostrup C

VW Up!

4.770,00 kr. / md. 159,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Indvendig bredde
1,35 m
Indvendig højde
1,35 m
Indvendig længde
2,6 m
Indvendig størrelse
4,74 m³
Trækkrog må laste
1650 kg
Lastevne
1000 kg

Udstyr:
Fartpilot, Sædevarme, Bakkamera, Parkeringssensorer, GPS, Aircondition, Bluetooth, USB

Køge

Renault Trafic

8.970,00 kr. / md. 299,00 kr. pr. dag
Mellem varevogn
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Automatisk
18 km/l
Med trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,5 m
Udvendig højde
2,5 m
Udvendig længde
6 m
Indvendig bredde
1,8 m
Indvendig højde
1,9 m
Indvendig længde
3,7 m
Indvendig størrelse
12,65 m³
Trækkrog må laste
2500 kg
Lastevne
1500 kg

Udstyr:
Fartpilot, Bakkamera, Parkeringssensorer, Aircondition, Bluetooth, GPS, USB

Køge

Renault Master

11.070,00 kr. / md. 369,00 kr. pr. dag
Stor varevogn
5 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12,6 km/l
Med trækkrog
Mere information
Udvendig højde
2 m

Udstyr:
Aircondition, Bakkamera, Parkeringssensorer, Fartpilot, Bluetooth, Isofix, USB, Vinterdæk

Køge

Fiat Talento

11.970,00 kr. / md. 399,00 kr. pr. dag
Minibus
5 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
17,9 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Trin for trin - book et bilabonnement hos Oscar

Trin 01

Udfyld dine ønsker i forhold til biltype, afhentningssted og bindingsperiode. Derefter viser vi dig en liste over ledige biler, der matcher dine behov.

Trin 02

Når du har fundet det rette køretøj, får du muligheden for at tilføje ekstra kilometer og tilbehør, hvis dette er nødvendigt for dig.

Trin 03

Når du har lavet din booking, vil du modtage en bekræftigelse på mail og SMS.

Hvad får jeg ved et bilabonnement hos Oscar?

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på bilabonnement. Det betyder, at du som kunde kan modtage ekstra skarpe priser, når du lejer en bil hos os i minimum 3 måneder. Derudover står vi for alt forsikring, derfor skal du kun bekymre dig om at tanke din bil op i din lejeperiode - resten klarer vi.

Fordele ved Oscar Bilabonnement

  • Fast månedligt beløb
  • Stort udvalg af modeller og skift bil efter behov
  • Alt inkluderet: Grøn ejerafgift, service og forsikring
  • Øjeblikkelig tilgængelighed med online booking
  • Lav bindingsperiode på blot 90 dage

Du er helt forsikret med et bilabonnement hos Oscar

Vi ønsker, at du som kunde føler dig tryg ved at køre i vores biler. Derfor sørger vi for, at du skal tage stilling til mindst muligt, når du booker hos Oscar. Derfor dækker bilabonnement ved os både forsikring, vejhjælp, service og grøn ejerafgift. Så skal du ikke bekymre dig om andet end at nyde turen med din lejebil. Derudover inkluderer vores bilabonnement også udlandsforsikring, så man med ro i sindet også kan køre uden for landets grænser.

Fast bindingsperiode på 3, 6 eller 12 måneder

Når du lejer bil på abonnement hos Oscar, har du stor fleksibilitet med en minimumsperiode på blot 90 dage, hvorefter du frit kan skifte til en anden bil eller aflevere bilen tilbage og afslutte dit abonnement. Når du opsætter dit bilabonnement, skal du blot vælge bil, afhentningsdato og bindingsperiode, og så klarer vi resten. Prisen på bilabonnement bliver billigere jo længere en bindingsperiode man vælger.

Stort udvalg af biler på abonnement

Oscar Biludlejning er din ideelle samarbejdspartner, når det kommer til at leje biler på bilabonnement i Danmark. Vi tilbyder et omfattende udvalg af køretøjer, der passer til enhver tænkelig situation, uanset om du har brug for en mikrobil til at komme rundt i byen, en minibus til familieudflugten eller en varebil til at holde forretningen kørende.

Vi har også elbiler på abonnement, som giver dig mulighed for at køre miljøvenligt og spare penge på brændstofomkostninger. Og hvis du ønsker at køre i stil, har vi også et stort udvalg af luksusbiler, hvor komforten virkelig er i højsædet.

Vores bilabonnement er designet til at være fleksibelt og imødekomme dine specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder skræddersyede abonnementer, der passer til dit budget og behov for køretøjer.

Med Oscar Biludlejning får du ikke kun adgang til et bredt udvalg af biler, men også en pålidelig og professionel service, der garanterer, at din oplevelse med os er så problemfri og behagelig som muligt.

Hvad er fordelene ved bilabonnement i forhold til almindelig biludlejning?

Oscar Biludlejning tilbyder en række fordele ved at vælge bilabonnement frem for traditionel biludlejning. Ved at vælge vores bilabonnementer får du adgang til et bredt udvalg af biler i hele Danmark, så du altid kan finde den bil, der passer bedst til dine behov. Der er ingen udbetaling og du kan frit skifte bil efter 90 dage, eller helt afslutte dit bilabonnement.

Spar penge med Oscar Bilabonnement

En af de største fordele ved et bilabonnement hos Oscar er de attraktive priser, du kan opnå, hvis du lejer en bil i minimum 90 dage. Dette kan være en fordel, hvis du har brug for en lejebil i en længere periode, da du vil kunne spare penge i forhold til traditionel biludlejning.

Alt inkluderet - du står kun for brændstof

Med et Oscar Bilabonnement er alt inkluderet, med 1500 kilometer pr. måned, udlandsforsikring, og 3 ekstra chauffører for fuld fleksibilitet. Vores bilabonnementer inkluderer også service og vedligeholdelse, så du ikke behøver at bekymre dig om ekstra omkostninger eller besværet med at få bilen til service. Vores bilabonnement er designet til at være fleksibelt, så du kan ændre din bil eller aftale, hvis dine behov ændrer sig over tid.

Bil på abonnement - skift bil efter behov

Når du vælger et bilabonnement fra Oscar Biludlejning, kan du også prøve forskellige biler og skifte bil efter behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af mærker og modeller, så du kan finde den bil, der passer bedst til dine præferencer og livsstil.

Alt i alt tilbyder vores bilabonnement en attraktiv og fleksibel løsning, der kan være en fordel, hvis du har brug for en bil i en længere periode. Og med vores konkurrencedygtige priser og brede udvalg af biler, kan du være sikker på at finde den rette bil til dit behov og budget.

Har du spørgsmål til Oscar Bilabonnement?

Vi er kun en mail eller et opkald væk. Hvis du er interesseret i vores bilabonnement og har spørgsmål hertil, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker i høj grad at vores kunder føler sig i gode hænder, så vi er klar til at hjælpe dig fra start til slut. Kontakt os på [email protected] eller telefon 42909048.

Alternativer til bil på abonnement

Hvis du ikke ønsker at drage fordel af vores bilabonnement, tilbyder vi, udover vores traditionelle biludlejning, også langtidsleje af biler. Priserne for langtidsleje er ikke nær så billige som vores abonnementsløsning, men dagsprisen for langtidsleje er stadig billigere end korttidsleje, og har ingen binding.

Ofte stillede spørgsmål om vores bilabonnement

Både som fast og ny kunde kan man have mange spørgsmål til vores langtidsleje. Derfor har vi lavet denne “ofte stillede spørgsmål” til dig, der er interesseret i vores bilabonnement. Hvis du stadig mangler svar, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvor lang kan min leje være?

Ved et bilabonnement er minimumsperioden 3 måneder. Derefter er det helt op til dig, hvor lang den skal være, da vores abonnementsløsning er ubegrænset.

Hvad er inkluderet i mit bilabonnement?

Vi tilbyder et bilabonnement, der indeholder ansvars- og kaskoforsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp, 1500 kilometer pr. måned, udlandsforsikring, 3 ekstra chauffører og fuld service. Det betyder, at du som kunde, kun skal stå for brændstof.

Skal jeg betale depositum for et bilabonnement?

Depositummet afhænger af afdelingen og tilkøb af selvrisikoforsikringen. Du kan læse mere omkring vores vejledende depositum her.

Bliver jeg opkrævet en forudbetaling?

Med Oscar Bilabonnement betaler du blot første måneds leje forud - altså på det tidspunkt, at du opretter bilabonnementet.

Hvordan foregår afhentning af lejebilen?

Når du har booket din bil modtager du en mail med adresse og oplysninger om den enkelte afdeling. Der skal du afhente bilen og medbringe gyldig legitimation.

Kan jeg tegne et bilabonnement, hvis jeg er under 25 år?

Ja, det er også muligt at leje på bilabonnement, når du er under 25 år. Du skal blot være opmærksom på, at der kan være aldersbegrænsning på enkelte biler, og at der kan forekomme et højere depositum.

Hvem er Oscar?

Oscar er Danmarks nye bilabonnementsplatform med en kæde af selvstændige franchiseafdelinger. Vores mål er at udleje billige biler med et smil, samt levere en service og en kvalitet, der giver os et smil tilbage fra kunden.

Vi ønsker os altid tilfredse kunder, og bestræber os på at være Danmarks foretrukne valg inden for biludlejning og langtidsleje.

Vi er også anmeldt af bilabonnementer.dk som en af de bedste udbydere af bilabonnement og langtidsleje i Danmark. Bilabonnementer.dk sammenligner alle de største udbydere af bilabonnementer i Danmark på tværs af alle parametre.

Velkommen til Oscar Biludlejning

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Oscar Bilabonnement
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C
DK
2.970 kr. til 11.070 kr. pr. måned+45 42 90 90 4808:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.