Biludlejning Skanderborg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Lej en bil i Skanderborg - oplev den naturskønne perle og dens omgivelser med fuld fleksibilitet

Skanderborg er en charmerende by beliggende i det centrale Jylland, omgivet af smukke søer og skove. Området omkring Skanderborg byder på fantastiske naturoplevelser og kulturelle seværdigheder, der er værd at udforske.

Når du lejer en bil i området, får du friheden til at udforske al denne skønhed på egen hånd. Du kan besøge de imponerende ruiner af Skanderborg Slot, der stammer tilbage fra middelalderen, eller tage på en naturskøn køretur langs søerne og gennem skovene. En bil giver dig også mulighed for at besøge andre spændende byer som Aarhus og Silkeborg, der begge ligger indenfor kort køreafstand fra Skanderborg. Samtidig slipper du for at skulle bekymre dig om offentlig transport og kan nyde din ferie med fuld fleksibilitet.

Billeje i Skanderborg centrum og omegn

Skanderborg

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Thomas Helsteds Vej 1, 8660 Skanderborg
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Skanderborg N

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Danmarksvej 32F, 8660 Skanderborg
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Malling

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Holmskovtoften 3, 8340 Malling
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Odder S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Gosmervej 32, 8300 Odder
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Priser på billeje i Skanderborg

Priserne i tabellen nedenunder viser de anbefalede priser i Skanderborg i lavsæsonen på en ugedag. De endelige priser fastsættes af de enkelte afdelinger, baseret på deres udbud og kan variere afhængigt af ugedag og årstid.

Biltype 1 dag fra kr. Ekstra km fra kr.
Mikrobil 249,- 2,00
Lille personbil 299,- 2,25
Mellemklassebil 349,- 2,25
Stor personbil 449,- 2,50
Luksusbil 599,- 3,00
Lille varevogn 399,- 3,00
Mellem varevogn 499,- 3,50
Stor varevogn 549,- 3,50
Flyttebil m/lift 749,- 4,00
Minibus 899,- 4,00

* Alle priser er inkl. kasko-/ansvarsforsikring, moms og 100 km. pr. dag.

Få en stressfri ferie med lejebil i Skanderborg

Med en lejebil fra en af vores afdelinger i Skanderborg har du fuld kontrol over din transport. Du kan selv bestemme, hvor du vil køre hen, hvornår du vil tage pauser og hvor mange seværdigheder, du vil besøge på din ferie. Ved at leje en bil i Skanderborg sparer du tid på transporten og får mere tid til at udforske byen og dens omgivelser.

For inspiration til Skanderborgs mange seværdigheder har vi inkluderet en liste over de mest populære steder nedenfor. Med en lejebil fra Oscar i Skanderborg kan du endda nå dem alle på én dag!

Få frihed til at planlægge din egen ferie med en lejebil i Skanderborg. Vi tilbyder billig udlejning af forskellige biltyper, så du kan vælge den bil, der passer bedst til dine behov.

Vores billeje i Skanderborg tilbyder mange fordele

Det kan være grænseoverskridende at skulle leje en bil. Hvad hvis jeg kører galt, er prisen nu dyr, og hvordan betaler jeg for benzin? Spørgsmålene er mange, men det er i vores bestræbelser at give dig de bedste vilkår. Lad os kigge nærmere på vores fordele herunder.

Hvordan gør jeg med brændstof og kilometer, når jeg har lejet en bil ved Oscar i Skanderborg?

I prisen får du 100 kilometer inkl. pr. udlejningsdøgn, kun brændstof, du selv skal betale for. Har du brug for ekstra kilometer, kan de tilkøbes, når du booker bilen.

Det betyder, at hvis du kører under 100 kilometer, skal du blot betale for det brændstof, som du forbruger i perioden. De 100 km dækker for slid på bilen mm. Hvis du allerede på forhånd ved, at du kommer til at køre længere end de 100 kilometer, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forskud. På den måde opnår du en billigere pris, end hvis du betaler en kilometerpris pr. ekstra overkørt kilometer over de 100 kilometer.

Biludlejningspriser fra 249 kroner pr. dag i Skanderborg

Mandag til og med torsdag tilbyder vi i Skanderborg biludlejning fra blot 249 kr. pr. dag. Vi henvender os derfor til folk, som har brug for en billig bil i en kortere periode. Hvis du ønsker at leje i minimum 28 sammenhængende dage i Skanderborg, tilbyder vi faktisk abonnementspriser fra blot 99 kr. pr. dag.

Vi har et bredt udvalg af biler i Skanderborg

Vores sortiment i Skanderborg inkluderer alt fra mindre personbiler og flyttebiler til minibusser. Så om I er få eller mange personer, skal der nok være en løsning til jer.

Ingen skjulte gebyrer for kunder i Oscar

Om du booker bilen via hjemmesiden, kundeservice eller i den fysiske afdeling i Skanderborg, skjuler vi ingen gebyrer for dig. Den administrative proces er endvidere nem og enkel, og derfor kan du hurtigt komme ud at opleve Skanderborg.

Ovenstående var blot udvalgte fordele hos Oscar. Skulle dette have ledt til yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til en af Skanderborg afdelingerne eller vores kundeservice.

Har du brug for en flyttebil til et flytteprojekt i Skanderborg?

Vi tilbyder også mindre og større varevogne samt flyttebiler med og uden lift. Med en flyttebil fra Oscar kan du selv strukturere din flytning. Her skal flyttemænd heller ikke involveres, hvorfor en sådan løsning er smart og billig. Uanset hvor mange flyttekasser du skal transportere, så har Oscar den rigtige flyttebil eller kassevogn til opgaven.

Leje af minibus i Skanderborg

Giver en større begivenhed anledning til mere plads i bilen, tilbyder vi også minibusser i Skanderborg.

Skal du med vennerne på tur, eller kræver familiearrangementet ekstra plads i bilen, så tilbyder vi hos Oscar også minibusser. Dette er en god og billig løsning, hvis ikke alle kan være i samme personbil. Desuden er det nemt at komme rundt i hele Jylland med vores minibusser.

Biludlejning på abonnement uden udbetaling i Skanderborg

Oscar Biludlejning Skanderborg har et stort udvalg af biler, du kan vælge imellem, så du altid kan finde den helt rette lejebil. Vi tilbyder biludlejning fra dag til dag, men du kan også lave din biludlejning til en langtidsleje via vores fantastiske bilabonnement.

Vores bilabonnement giver dig endnu mere glæde i hverdagen. Via vores bilabonnement i Skanderborg tilbyder vi dig en lejebil uden udbetaling og til en markant lavere dagspris. Når du søger efter en bil hos Oscar Biludlejning i Skanderborg, skal du vælge min. 28 dage for at få adgang til bilabonnement.

Du vælger selv hvor lang tid din billeje skal være, vi opkræver blot en fast lav pris hver måned, så du ikke skal tænke på andet end at nyde din bil.

Lejebiler til firmaer i Skanderborg

Oscar Biludlejning tilbyder en række forskellige biludlejningstjenester til erhvervskunder i Skanderborg og omegn. Vi har et bredt udvalg af biler, herunder personbiler, varevogne og minibusser, der kan lejes til konkurrencedygtige priser.

Når du lejer en bil til erhvervsmæssig brug hos Oscar Biludlejning i Skanderborg, får du en pålidelig og fleksibel transportløsning, der kan tilpasses dine behov. Du kan leje en bil i kortere eller længere tid alt efter behov, og der er mulighed for at få en fast månedlig pris ved længerevarende lejeperioder.

Vi tilbyder også mulighed for at leje specialbiler som flyttebiler og varevogne, der er perfekte til transport af større varer og udstyr.

Du kan nemt booke en bil til erhvervsmæssig brug her eller kontakte vores kundeservice for at få mere information om vores biludlejningstilbud til erhverv.

Top seværdigheder i Skanderborg og omegn

  • Skanderborg Slot: Besøg ruinerne af den imponerende middelalderborg, der engang herskede over byen.
  • Himmelbjerget: Tag på en naturskøn vandretur op til toppen af Himmelbjergets udsigtstårn og nyd den fantastiske udsigt over søen og det omkringliggende landskab.
  • Ry Mølle: Oplev en af Danmarks bedst bevarede vandmøller fra 1843 og se, hvordan korn blev malet i gamle dage.
  • Silkeborg: Besøg byen Silkeborg, der ligger kun 20 minutters kørsel fra Skanderborg. Her kan du opleve det imponerende kunstmuseum ARoS Aarhus Kunstmuseum og tage på en tur med en af verdens ældste hjuldamper skibe, Hjejlen.
  • Aqua Akvarium & Dyrepark: Tag på en familievenlig dagstur til Aqua Akvarium & Dyrepark, hvor du kan opleve et bredt udvalg af dyreliv og vandaktiviteter.
  • Aarhus: Kør en kort tur til Aarhus, hvor du kan besøge nogle af Danmarks bedste museer, gå på shopping i midtbyen eller tage på en tur langs havnen.

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Skanderborg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Skanderborg:

Hvad koster det at leje en bil i Skanderborg?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Skanderborg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i Skanderborg til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,4 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil i Skanderborg til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr, når man lejer bil i Skanderborg?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Billeje Skanderborg
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.