Biludlejning Sakskøbing

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Biludlejning i Sakskøbing

Søger du en billig bil til leje i Sakskøbing? Uanset om du er på besøg for forretning eller fornøjelse, kan Oscar Biludlejning hjælpe dig med at finde den perfekte lejebil i nærheden.

Vi har desværre ingen afdeling i Sakskøbing. Til gengæld har vi to andre afdelinger på Lolland. Henholdsvis i Maribo og Nykøbing Falster ikke så langt derfra.

Maribo

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Europavej 127, 4930 Maribo
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Vores afdelinger på Lolland tilbyder et bredt udvalg af biler at vælge imellem. Om du leder efter en flyttebil, varevogn, minibus eller blot en helt almindelig personbil, så kan vi hjælpe dig! Vi er mestre i at leje biler online og med vores praktiske online-reservationssystem, er det nemt at bestille en lejebil med få klik.

Så hvorfor vente? Start din søgning efter den perfekte lejebil i dag!

Hvis du har brug for personlig hjælp og rådgivning så tøv heller ikke med at kontakte vores kundeservice.

Du kan kontakte os på tlf. 42 90 90 48, mail [email protected] eller chatten her på hjemmesiden.

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Hvem er vi?

Oscar Biludlejning er et dansk biludlejningsfirma. I alt for lang tid har dansk biludlejning været domineret af store internationale spillere med høje priser. Vi tilbyder billig biludlejning landet over, og med mere end 120 afdelinger i Danmark er vi den biludlejningsvirksomhed med flest lokationer i landet. Derfor tillader vi os også at sige, at vi altid er i nærheden af dig!

Fordele ved at vælge Oscar

  • Ansvars- og kaskoforsikring samt vejhjælp er inkluderet
  • De første 100 km pr. dag medfølger altid gratis
  • Kundeservice i topkvalitet
  • Nem og enkel bookingproces

Har du brug for at leje en bil i længere tid?

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi også langtidsleje af bil. Det kalder vi et Bilabonnement.

Med et Bilabonnement kan du opnå ekstra favorable priser. På Lolland starter priserne fra blot 3.570 kr. om måneden. Med i prisen følger 1.200 km pr. måned. Du kan oprette et Bilabonnement hvis du lejer i 28 dage eller mere. Du kan læse meget mere om vores Bilabonnement her.

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Sakskøbing

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil i Sakskøbing?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning. Vi har desværre ingen afdelinger i Sakskøbing, men du kan finde lejebiler i byer nær Sakskøbing hos Oscar. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i nærheden af Sakskøbing til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,4 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Biludlejning Sakskøbing
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.