Biludlejning Odense

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Udforsk det eventyrlige Odense med en fleksibel lejebil fra Oscar

Fyns centrale mødested er utvivlsomt Odense. Byen nævnes ofte i forbindelse med H.C. Andersen, da det som bekendt var her, forfatteren blev født og siden voksede op. Byen er Danmarks tredjestørste, og byder på et væld af seværdigheder.

Til at se alle seværdighederne kunne du passende booke en bil hos Oscar. Her sikrer du dig en billig og nem billeje i Odense. Vi har et bredt udvalg af forskellige biltyper, og derfor formentlig også en bil, du er tilfreds med.

Se vores afdelinger i Odense herunder, og brug søgebaren øverst på siden til at finde din ønskede lejebil. Vi glæder os til at se dig hos Oscar Biludlejning i Odense.

Billeje i Odense centrum

Odense C

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Østerbro 2, 5000 Odense C
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Nyd en dejlig ferie uden stress med en lejebil i Odense

Med en lejebil fra én af vores afdelinger i Odense har du sikret dig det transportmiddel, som du selv kan bestemme over. Det er altså dig, der afgør, hvor der køres hen, hvornår og hvor mange seværdigheder, der skal ses på ferien. Ved at leje bil i Odense sparer du transportiden, og får ovenikøbet mere tid til oplevelserne.

For at få inspiration til Odenses mange oplevelser og seværdigheder, har vi nedenfor inkluderet en liste over de mest populære seværdigheder i Odense. Med en lejebil fra Oscar i Odense kan du endda nå dem alle på én dag!

Under ens ferie er frihed altafgørende. Derfor skal I ikke tænke på, at nå en stram tidsplan grundet offentlig transport. Bilens frihed gør derfor, at I kan tilrettelægge ferien i det tempo, som I ønsker. Vi tilbyder derfor billig udlejning i Odense af enhver slags biler.

Slip dine bekymringer - vores billeje i Odense har mange fordele

Det kan være grænseoverskridende at skulle leje en bil. Hvad hvis jeg kører galt, er prisen nu dyr, og hvordan betaler jeg for benzin? Spørgsmålene er mange, men det er i vores bestræbelser at give dig de bedste vilkår. Lad os kigge nærmere på vores fordele herunder ved brug af lejebil i Odense.

Hvordan gør jeg med brændstof og kilometer, når jeg har lejet en bil ved Oscar i Odense?

I prisen får du 100 kilometer inkl. pr. udlejningsdøgn, kun brændstof, du selv skal betale for. Har du brug for ekstra km, kan de tilkøbes, når du booker bilen.

Det betyder, at hvis du kører under 100 kilometer, skal du blot betale for det brændstof, som du forbruger i perioden. De 100 km dækker for slid på bilen mm. Hvis du allerede på forhånd ved, at du kommer til at køre længere end de 100 kilometer, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forskud. På den måde opnår du en billigere pris, end hvis du betaler en kilometer pris pr. ekstra overkørt kilometer over de 100 kilometer.

Hvor meget koster biludlejning i Odense?

I tabellen herunder ser du priserne for 3 dages billeje på alle vores personbilkategorier i Odense. Priserne er vejledende og kan ikke garanteres, da de afhænger af den enkelte bil og den enkelte afdeling, som ejer bilen.

Biltype Kilometer inkluderet Pris for 3 dage*
Mikrobil 300 km
800 km
738 - 812 kr.
1.738 - 1.812 kr.
Lille personbil 300 km
800 km
852 - 937 kr.
1.977 - 2.062 kr.
Mellemklassebil 300 km
800 km
994 - 1.094 kr.
2.119 - 2.219 kr.
Stor personbil 300 km
800 km
1.279 - 1.407 kr.
2.529 - 2.657 kr.
Luksusbil 300 km
800 km
1.707 - 1.878 kr.
3.207 - 3.378 kr.

Priser helt ned fra 249 kroner pr. dag

Mandag til og med torsdag tilbyder vi i Odense biludlejning fra blot 249 kr. pr. dag. Vi henvender os derfor til folk, som har brug for en billig bil i en kortere periode. Hvis du ønsker at leje i minimum 28 sammenhængende dage, tilbyder vi faktisk abonnementspriser fra blot 99 kr. pr. dag.

Vi har et bredt udvalg af biler i Odense

Lej en bil i Odense, vores flåde inkluderer alt fra mindre personbiler og flyttebiler til minibusser. Så om I er få eller mange personer, skal der nok være en løsning til jer.

Vi skjuler ingen gebyrer for vores kunder

Om du booker bilen via hjemmesiden, kundeservice eller i den fysiske afdeling i Odense, skjuler vi ingen gebyrer for dig. Den administrative proces er endvidere nem og enkel, og derfor kan du hurtigt komme ud at opleve Odense.

Ovenstående var blot udvalgte fordele hos Oscar. Skulle dette have ledt til yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til en af Odense afdelingerne eller vores kundeservice.

Har du brug for en lejebil i forbindelse med flytning i større eller mindre grad på Fyn?

Vi tilbyder også mindre og større varevogne samt flyttebiler med og uden lift. Med en flyttebil fra Oscar kan du selv strukturere din flytning. Her skal flyttemænd heller ikke involveres, hvorfor en sådan løsning er smart og billig. Uanset hvor mange flyttekasser du skal transportere, så har Oscar den rigtige flyttebil eller kassevogn til opgaven.

Leje af minibus i Odense

Giver en større begivenhed anledning til mere plads i bilen, tilbyder vi også minibusser i Odense.

Skal du med vennerne på tur, eller kræver familiearrangementet ekstra plads i bilen, så tilbyder vi hos Oscar også minibusser. Dette er en god og billig løsning, hvis ikke alle kan være i samme personbil. Desuden er det nemt at komme rundt på hele fyn i vores minibusser.

Bilabonnement og langtidsleje af bil i Odense

I Odense præsenterer Oscar Bilabonnement en fleksibel og komfortabel mulighed for alle dine kørselsbehov. Med vores bilabonnementstjeneste kan du have fordelene ved en bil uden de komplikationer, der følger med at eje en.

Gennem Oscar Bilabonnement modtager du en komplet pakke, som dækker forsikring, vedligeholdelse og ejerafgift - alt dette uden behov for forudbetaling. Det fantastiske ved vores bilabonnement er dets totale fleksibilitet, hvor du kan opsige det fra måned til måned, så du aldrig føler dig låst fast.

For dem, der søger en mere vedvarende løsning uden ligeledes at binde sig til et langvarigt abonnement, tilbyder vi også langtidsleje af biler i Odense. Uanset om du har brug for en bil i en kort periode eller søger en mere permanent løsning, har Oscar Bilabonnement den ideelle mulighed for dig.

Biludlejning til erhverv i Odense

Oscar Biludlejning Odense tilbyder en række forskellige biludlejningstjenester til erhvervskunder i Odense og omegn. Vi har et bredt udvalg af biler, herunder personbiler, varevogne og minibusser, der kan lejes til konkurrencedygtige priser.

Når du lejer en bil til erhvervsmæssig brug hos Oscar Biludlejning i Odense, får du en pålidelig og fleksibel transportløsning, der kan tilpasses dine behov. Du kan leje en bil i kortere eller længere tid alt efter behov, og der er mulighed for at få en fast månedlig pris ved længerevarende lejeperioder.

Vi tilbyder også mulighed for at leje specialbiler som flyttebiler og varevogne, der er perfekte til transport af større varer og udstyr.

Du kan nemt booke en bil til erhvervsmæssig brug her eller kontakte vores kundeservice for at få mere information om vores biludlejningstilbud til erhverv.

Foruden Odense bør I også opleve det resterende Fyn

Selvom Odense er et af Fyns centrale samlingspunkter, er der også andre dele af øen, der bestemt er besøgelsesværdig. Det kan eksempelvis anbefales at udforske Egeskov Slot, Naturama i Svendborg eller byerne i det sydlige Fyn, hvor havnemiljøet er unikt.

Populære seværdigheder med og uden lejebil i Odense

Odense er Danmarks tredje største by og er kendt for at være fødestedet for den verdensberømte forfatter Hans Christian Andersen. Her er nogle af de mest populære seværdigheder:

H.C. Andersens Hus

Dette museum ligger i Odense centrum og er dedikeret til liv og værker af den berømte danske forfatter. Museet inkluderer mange originale genstande og personlige ejendele fra H.C. Andersen, samt mere moderne, interaktive udstillinger og aktiviteter.

Den Fynske Landsby

Dette er et frilandsmuseum, der viser livet i en typisk fynsk landsby i 1800-tallet. Museet er et levende museum, hvor du kan gå rundt i gaderne og opleve, hvordan livet var for beboerne i gamle dage. En utrolig oplevelse for hele familien!

Odense Domkirke

Dette er en imponerende katedral, der stammer tilbage fra det 13. århundrede. Kirken er kendt for sin smukke arkitektur og rige historie.

Brandts Klædefabrik i Odense

Dette er et kulturcenter, der ligger i en tidligere klædefabrik i Odense. Centeret inkluderer flere museer og udstillinger om kunst, design, kulturhistorie og meget mere.

Odense Zoo

Dette er en af de største og mest populære zoologiske haver i Danmark. Zoo har mere end 2.000 dyr fra hele verden og er en sjov og spændende oplevelse for både børn og voksne.

Odense Bys Museer

Dette er en samling af flere museer i Odense, herunder Møntergården, Carl Nielsen Museet og Bunker Museum. Museerne dækker en bred vifte af emner og tilbyder masser af spændende og informative udstillinger og aktiviteter.

Egeskov Slot

Dette smukke renæssanceslot ligger 30 minutters kørsel syd for Odense og er kendt for sine imponerende haver og parker. Slottet er åbent for offentligheden og tilbyder også masser af aktiviteter og oplevelser for besøgende.

Disse er blot nogle af de mange seværdigheder, der venter på dig i Odense. Byen er fyldt med historie, kultur og sjove oplevelser, og der er bestemt meget mere at udforske og opleve. Oscar Biludlejning i Odense tilbyder altid stort udvalg af både biler og minibusser, så der er plads til alle, når Odense, eller Fyn generelt, skal udforskes.

Flere Oscar-afdelinger på Fyn

Foruden afdelingen i Odense C har vi også afdelinger andre steder på Fyn. Det drejer sig blandt andre om Ringe, Svendborg og Middelfart. Med andre ord er der altid en lokalafdeling i området nær dig.

Hvis du under lejeperioden finder ud af, at du har brug for bilen i flere dage, fordi du ikke nåede alle seværdighederne på Fyn, er det naturligvis muligt at forlænge lejeperioden på bilen, såfremt den er ledig. Hvis ikke, står vi klar til at finde en anden bil til dig. Hvis lejemålet er længere end 28 dage, kan du med fordel benytte dig af vores bilabonnement. For at høre mere om det, kontakt da en af vores afdelinger, eller henvend dig til kundeservice.

Gældende færdselsregler med lejebil på Fyn

Nedenstående regler er ikke blot gældende på Fyn, men er generelle færdselsregler i hele Danmark, og kan specielt være til gavn for turister i Danmark.

Generelle færdselsregler i Danmark

 • Brug af mobiltelefoner under kørsel er kun tilladt med brug af headset eller håndfri enhed
 • I byområder må hornet kun anvendes i nødsituationer for at undgå unødvendig støj
 • Biler og motorcykler skal have kørelys tændt i dagtimerne som en sikkerhedsforanstaltning
 • Vær opmærksom på højresvingsreglen og giv plads til trafik fra højre
 • Cyklister har altid forkørselsret i forhold til køretøjer
 • Dansk motorveje anvender ikke betalingsanlæg, men for at krydse Øresundsbroen og Storebæltsbroen kræves en afgift

Hastighedsbegrænsninger i Danmark

Alle hastigheder er angivet i km/t

Bil uden trailer:

 • Byområder: 50 km/t
 • Landeveje: 80 km/t
 • Motortrafikveje: 80 km/t (kan være 90 km/t nogle steder)
 • Motorveje: 110 km/t eller 130 km/t

Bil med trailer:

 • Byområder: 50 km/t
 • Landeveje: 80 km/t
 • Motorveje: 80 km/t
 • Tempo 100-godkendt trailer: 100 km/t (80 km/t på lande- eller motortrafikvej)

Regler om sikkerhedssele

 • Det er lov, at både føreren og alle passagerer i en bil skal anvende sikkerhedssele
 • Børn under 3 år skal sikres i et børnesæde, der er egnet til deres størrelse
 • Børn, der måler under 135 cm i højden, skal fastspændes i et passende børnesæde, der er proportionelt til deres størrelse

Det er vigtigt at bemærke, at det er forældres/værgers ansvar eller ejerens ansvar at sørge for korrekt fastspænding af barnesædet.

Vær opmærksom på, at denne information om trafikregler er kun en generel vejledning. Selvom vi bestræber os på at opretholde nøjagtighed og opdatering af vejledningen, er det dit eget ansvar at følge de gældende regler.

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Odense

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil i Odense?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Odense. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i Odense til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil i Odense til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Biludlejning Odense
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser. Se alle vores anmeldelser ved at klikke på Trustpilot-logoet her nedenfor.