(Opdateret d. 27. marts 2020 kl. 09:11)

Information om coronavirus (Covid-19)

 

Kære kunde

I forbindelse med spredningen af coronavirussen i Danmark er det vores højeste prioritet at sikre vores kunders, vores afdelingers og vores ansattes sikkerhed og helbred.

Derfor følger vi de krav og anbefalinger, som der er blevet fremlagt af den danske regering, og vi beder vores kunder om at gøre det samme.

Alle vores afdelinger er fortsat åbne som sædvanligt, og du vil stadig modtage den samme gode service, som du kender.

Vi henviser til vores generelle forretningsbetingelser for spørgsmål vedrørende ændring eller annullering af din bestilling, som du kan finde her.

Har du ellers nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 42909048 eller email [email protected]

Med venlig hilsen

Oscar Biludlejning

Afbestilling og ændring af bookinger

Det er muligt at afbestille bilen op til en time før ved tilkøbet af afbestillingstryghed, og kun betale 25% af lejeprisen og afbestillingstrygheden.

Ved afbestilling uden afbestillingstryghed og afbestillingen sker indenfor 7 døgn før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 7 døgn inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen.

Vi flytter gerne din booking til en anden dato uden ekstra omkostninger for dig. Kontakt venligst vores kundeservice på 42 90 90 48 eller email [email protected].