Lej en Foodtruck

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Vil du give dine gæster en ny oplevelse?

Som noget helt nyt kan Oscar nu præsentere udlejning af Foodtruck. Befinder du dig foran en begivenhed eller events som sommerfest, firmafest, studenterfest, konfirmation, konference, produktlancering eller privatfest, og du har lyst til at være nytænkende og give dine gæster, medarbejdere eller kunder en ny oplevelse. Så lej en Foodtruck ved Oscar Biludlejning i Hvidovre, Lyngby eller Farum.

Styr din egen foodtruck

Den ultimative frihed til selv bestemme, her er det kun Foodtrucken du lejer – du er selv kokken og chefen. Mulighederne er mange, du kan lave lige den mad, som du ønsker. Bilen indeholder alt det udstyr, du har brug for til at forbedrede og lave mad. Få hjælp af din familie, nabo, ven/veninde eller kollega, valget er kun dit. Lej en Foodtruck – kun fantasien sætter grænser!

Den største tilladte Foodtruck, man kan få i Danmark, finder du ved Oscar i Hvidovre, Lyngby eller Farum. Vognen er 240 cm bred og her kan nemt arbejde 3 kokke. Bilen er godkendt af Fødevarestyrelsen. Vægge og gavl er beklædt med rustfrit stål fra gulv til loft, ligeledes bordpladen samt serveringslugen. Praktisk indretning af kølebord og saladette som er indbygget under den store stålbordplade foran serveringslugen. Der er god opbevaringsplads på hylder under bordpladen.

Hvidovre

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Arnold Nielsens Boulevard 62 A, 2650 Hvidovre
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Farum

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Hvedemarken 18, 3520 Farum
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Lyngby

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Firskovvej 6, 2800 Kongens Lyngby
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du nøglefri udlejninger, rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Lej en Foodtruck

Vigtigt – Køleprocessen brydes ikke

Alt køl kan kobles over inventar til bilen, så køleprocessen ikke brydes ved tranport og bilen har ekstern indgang til ”landstrøm” – kan drives af én stor generator eller 2 mindre. Trykvandssystem med Parmax 4 pumpe, yder et tryk på 4 bar, det er rigeligt til at spule gulv mm. fra egen forsyning.

Foodtrucken indeholder følgende udstyr

 • Stor Flamma Panini klapgrill – el /230 v
 • Roller Rotisseri til 12/15 kyllinger med tre roterende grillspyd og belysning – gas
 • 60 cm Werry fladsteger med 2 zoner – gas
 • 15 liter ôsti friture – gas
 • 40 cm Werry lavastens grill med justerbar grillrist og justerbar varme – gas
 • 2 x 4,5 KW Smegg gasblus indbygget i stålpladen – tilhørende wokring – gas
 • Vibocold kølebord med 2 låger – el/230
 • Viocold Saladette med 2 låger – el/230
 • Indbygnings/varmluftovn med Prolyse – el/230
 • Gastrocool køleskab 400 L med glaslåge – indvendigt gastomål – el/230
 • Dobbelt håndvask med 30 liter vanspumper og blandingsbatteri – el/230
 • 2 store skråtstillede udsugninger – begge med justering og lys – el/230

Foodtruck udstyr

Behov for mere plads?

Har du behov for mere plads, har vi lavet en speciel trailer, Brenderup foodtruck trailer, som du kan leje hos os. Det er en lukket trailer med indbygget reoler til emballage, drikkevarer mm. Den kan udstyres med 4 ekstra gaflasker som supplement til de 2, som er fast seriebundet i foodtrucken. Traileren indeholder også en stor kummefryser til lager af fødevarer, som naturligvis er på el/230.

Vi har hele pakken

Vi har alt hvad du skal bruge til dit næste arrangement. Vi har store udstyrspakker, herunder borde/stole til udendørsservering, ekstra gastrobakker, professionelle skærebræt i flere farver, dobbelte slush-ice maskiner, Bonamat Bravilor dobbelt kaffemaskine og meget mere. Du er meget velkommen til ringe på 20114131 for yderlige info eller spørgsmål.

Prisen for at leje Foodtrucken starter fra 1.999,- pr. dag og prisen for Brenderup foodtruck trailer er 349 pr. dag.

Fordele hos Oscar

Der er en række fordele ved at leje gennem Oscar. Vi har nogle af de skarpeste priser i Danmark, fleksible løsninger og gode kundefordele. 

Du skal blot have det lille kørekort for at kunne køre alle vores biler. Ligeledes kan unge mellem 18 og 24 år leje biler ved Oscar uden merpris. Der vil dog være en højere selvrisiko og/eller et højere depositum. Du har med din billeje inkluderet 100 km, og vi tilbyder billigt tilkøb af ekstra kilometer. Ydermere er både ansvars- og kaskoforsikring inkluderet i prisen.

Har du yderligere brug for hjælp til din biludlejning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 42909048 eller mail [email protected].