Oscar Biludlejning Logo 899,00 kr. til 1.199,00 kr. 503 Facaden af Oscar Biludlejning Viby N

Oscar Biludlejning Viby N

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Jysk-Biludlejning ApS (Viby)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Viby N Holme Ringvej 139
8260 Viby J
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Der er desværre ingen køretøjer af denne type ledige i den valgte afdeling.

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Viby N

På Holme Ringvej 139 i Viby N tilbyder Oscar Biludlejning i samarbejde med din lokale biludlejer, Jysk Biludlejning, billig og enkel billeje. Vi udlejer kun biler af nyere dato, så du kan føle dig sikker på vejen og komme godt afsted.

Oscar Biludlejning er en biludlejningskæde med over 120 selvstændige afdelinger i hele Danmark. På denne måde har vi altid en afdeling nær dig, så du kan få dit behov opfyldt.

Vores udvalg af biler

Oscar har mere end 120 afdelinger i hele Danmark, hvilket gør os til landets mest talrige biludlejningskæde. Hos vores udlejer i Viby N har de et meget stort udvalg af køretøjer. På den måde er der altid noget til dit behov og formål. Du kan leje alt fra små og store personbiler og varevogne til store flyttebiler med lift, som kan tage hele dit flyttelæs.

På denne måde vil transporten af godset ikke være noget problem, og vi har forskellige størrelses flyttebiler og varevogne - så uanset hvad dit behov er, så vil vi kunne hjælpe med at dække det. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål omkring mål eller har brug for vejledning til hvilken størrelse, du skal bruge.

Lej en minibus fra Oscar i Viby N

Med en af vores minibusser kan I være helt op til 9 personer i samme bil. Vi udlejer nemlig minibusser, som har 7-9 sæder. Så uanset om du har brug for en minibus til familien eller til tur med vennerne, kan vores minibusser i Viby N være løsningen. Derudover må busserne naturligvis køres med almindeligt B-kørekort.

Opret en konto hos Oscar

Når du skal booke bil, kan du oprette en personlig profil på vores hjemmeside eller i vores app. Indtast bare din mailadresse samt opret en adgangskode - så behøver du ikke indtaste alle dine informationer hver gang, at du skal leje. Med denne konto er det altid nemt at booke biler hos Oscar.

Altid nemt at booke biler fra Oscar Biludlejning

Du har altid mulighed for at booke din næste lejebil nemt og hurtigt lige her på vores website.

Book på kun 2 minutter:

 1. Start din søgning for at se hvilke biler Viby N afdelingen har ledige.
 2. Indtast dine ønskede datoer og hvilket slags køretøj, du ønsker.
 3. Tilvælg: Ekstra km, andet tilbehør, ekstra forsikringer, ekstra fører - alt efter dine behov.
 4. Gennemfør betaling og du har nu din lejebil reserveret. Herefter modtager du en bekræftelse.

Dine fordele som kunde hos Oscar Biludlejning

Vi bestræber os på at blive din foretrukne biludlejning, når du skal leje bil. Derfor får du naturligvis også mange fordele, når du lejer bil hos os:

 • Altid en afdeling i en by nær dig
 • Billeje til personer under 25 uden ekstra gebyr
 • 100 km er inkluderet pr. lejedag
 • Service, forsikringer og moms er inkluderet i vores priser
 • Nem og overskuelig bookingproces på vores website og app
 • Lej en bil fra 249 kr. pr. dag
 • God pris på ekstra km
 • Vi accepterer modtagelse af biler uden for normale åbningstider

Kontakt os

Vores professionelle kundeservice sidder klar hver dag til at hjælpe dig med dine behov og dine forespørgsler. Så hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere oplysninger om din reservation eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. nummer 42909048, på email [email protected] eller vores chat lige her på websitet.

Ved afhentning af din bil gør vi opmærksom på, at du skal medbringe kørekort og sygesikring samt betalingskort. Der kan forekomme depositum ved leje af en bil hos Oscar. Dette bliver oftest tager ud fra chaufførens alder og korttype.

Har du et øjeblik til at give os din mening?

Hos Oscar Biludlejning betyder det meget for os, at vores kunder får en tilfredsstillende service og billeje her hos Oscar Biludlejning Viby N. Derfor er det vigtigt for os, at give dig en god oplevelse. Fortæl derfor om din oplevelse med Oscar Biludlejning både til os og andre ved at skrive en anmeldelse på Trustpilot eller Google. Vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 1000 anmeldelser.

Vi vil værdsætter både ris og ros, og hvis du har nogle forslag til forbedringer, eller hvis der var noget ved din billeje, som du ikke var helt tilfreds med, så er du mere end velkommen til at kontakte os. På denne måde kan vi gøre din billeje bedre til næste gang.

Vi håber, at du vil leje din næste bil Oscar Biludlejning Viby N og blive godt kørende sammen med os.

Besøg os i afdelingen

Vores personale i afdelingen tager glædeligt imod dig og dine forespørgsler. Her har du naturligvis mulighed for at komme ned i afdelingen til en snak om din næste billeje. Vær obs. på vores åbningstider, som du kan se her på vores side. Vær gerne opmærksom på lørdag og søndag, hvor der er kortere åbningstid, til hvornår du kan få udleveret din lejebil. Vores adresse er Holme Ringvej 139, 8260 Viby, hvor vi håber, du skal afhente din næste lejebil.

Hos Oscar Biludlejning i Viby N er du altid velkommen.

Udlandskørsel

Skal du ud og køre uden for Danmarks grænser? Det kan du naturligvis også, hvis du lejer bil fra Oscar Biludlejning. Hvis du skal til udlandet er det dog et krav, at du tilkøber en udlandsforsikring. På denne måde er bilen forsikret og dækket igennem hele lejeperioden - også i udlandet. Hvis du skal ud på en længere tur kan du med fordel tilkøbe ekstra km på forhånd og spare meget.

Oscar Bilabonnement

Har du lyst til at leje frem for at eje, men også undgå store førstegangsbeløb? Vi har løsningen!

Ved billeje over 28 dage kan du få en nedsat dagspris og mange ekstra fordele gennem vores Oscar Bilabonnement, hvor du kan have bilen i mere end 28 dage, hvilket giver dig mange fordele og bedre priser. Uanset hvilken bil du har brug for, så tilbyder vi alt fra personbiler til flyttebiler med lift på Bilabonnement.

Bilabonnement er til dig, der har brug for en bil i en længere periode, men ikke ønsker at lease eller købe en bil og skulle tænke på udbetaling, service, ejerafgift og forsikring. Her får du også en nem booking og månedlig betaling. Send os en mail eller ring til os hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om bilabonnement på en af vores biler.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Viby N

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Viby N:

Hvad koster biludlejning i Viby N?

Du kan leje en bil fra kun 0,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Viby N. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Viby N må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Viby N, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Viby N, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.