Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 542 Facaden af Oscar Biludlejning Søborg

Oscar Biludlejning Søborg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Auto Square ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Søborg Sydmarken 37
2860 Søborg
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Funktioner:
Fartpilot

Pris pr. dag:
Mandag 799,00 kr.
Tirsdag 799,00 kr.
Onsdag 799,00 kr.
Torsdag 799,00 kr.
Fredag 899,00 kr.
Lørdag 899,00 kr.
Søndag 899,00 kr.
Helligdage 899,00 kr.

Ford Transit Minibus 9-Personers

fra 799,00 kr. pr. dag
2011 Minibus
5 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
12,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Søborg

Har du brug for en billig bil, varevogn, minibus eller flyttebil i nærheden af hovedstaden? Så er det lige os, du står og mangler. Hos Oscar er vi nemlig specialister i at leje biler online. Her finder du altid billig biludlejning, og så tager det blot to minutter at booke. Det er dansk biludlejning, det er Oscar.

Lej en bil hos Oscar fra blot 249,- pr. dag

Hos vores afdeling i Søborg kan du leje personbiler fra blot 249,- pr. dag. Herunder indgår både moms, ansvars- og kaskoforsikring. Derudover får du altid de første 100 kilometer pr. udlejningsdag med i prisen ved almindelig dagsleje.

På den måde sikrer vi altid den bedste og billig biludlejning. Brug søgefunktionen øverst på vores hjemmeside og lav din reservation allerede i dag.

Prøv vores bilabonnement

Hos Oscar tilbyder vi også en form for minileasing, det kalder vi et Oscar Bilabonnement.

For at låse op for et Bilabonnement skal du leje en bil i 28 dage eller mere. Så kan du få en lejebil ekstra billigt, det er både nemt og sikkert.

Se vores udvalg

I Søborg finder du alt fra personbiler til minibusser. Afdelingen tilbyder også et bredt udvalg af varevogne og flyttebiler. Vores biler er altid serviceret og klargjort til dig. Så hvis du ønsker en billig bil i god stand, så vælg Oscar Biludlejning Søborg.

Tag en tur ud i Europa

Hos Oscar kan du også leje biler og tage ud over Danmarks grænser. Det kræver blot, at du tilføjer en udlandsforsikring, når du booker bilen. Skal du på en længere tur, har du også mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer i pakker af 100 km.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information, kan du se hvad andre har spurgt os om på vores FAQ-side. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 42909048 eller på e-mail [email protected] Vi ønsker os altid tilfredse kunder, derfor sidder vi også klar til at hjælpe dig, så vi kan finde den bedste løsning til netop dit behov.

Du kan finde vores afdeling i Søborg på adressen Sydmarken 37, 2860. Ved leje af biler både afhentes og afleveres de her på adressen.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 675 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Søborg?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Søborg:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Søborg?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 259,00 kr. pr. dag i Søborg, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Søborg.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Søborg, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Søborg og opnå en besparelse på din booking.