Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 514 Facaden af Oscar Biludlejning Brovst

Oscar Biludlejning Brovst

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

MTH Biler A/S

Modtager ikke biler udenfor åbningstid

Adresse

Oscar Biludlejning Brovst Aalborgvej 38-40
9460 Brovst
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag:

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Fartpilot, Sædevarme

Toyota Proace Verso (lang) - BUS

899,00 kr. pr. dag
2020 Minibus
5 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
22,9 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
1800 kg

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Fartpilot, El-ruder, Fjernbetj Centrallås, Diesel

Toyota Bus

899,00 kr. pr. dag
2018 Minibus
5 Døre
9 Sæder
Diesel
Manuel
22,9 km/l
Med trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Brovst

Oscar Biludlejning tilbyder billig biludlejning i hele Danmark. I den forbindelse har vi fundet det bedste sted at leje biler i Brovst. Derfor har vi teamet op med vores danske lokale partner MTH Biler A/S. I fællesskab har vi sørget for nem og billig biludlejning i Brovst. Her kan du hurtigt og sikkert leje biler online.

Find en billig bil i Brovst

Hos vores afdeling i Brovst kan du booke en billig bil på to minutter fra kun 399,00 kr. pr. dag. Du får desuden altid 100 gratis kilometer med i prisen ved almindelig dagsleje. Så hvis du er på udkig efter en billig bil, er du kommet til det helt rette sted.

Vi tilbyder både personbiler, varevogne og minibusser. Hvis det lyder interessant, så tag et kig på vores hjemmeside og undersøg mulighederne allerede i dag.

Tag på tur med familien

Tag familien eller vennerne med på tur. I Brovst tilbyder vi minibusser til lave priser. Med en minibus kan du tage venner eller familie ud i det danske land.

I kan også køre udenlandsk i vores minibusser. Så om ønsket er at køre syd på eller at besøge vores nordiske naboer, så er det hele en mulighed hos Oscar Biludlejning. Det eneste du skal gøre, hvis du ønsker at leje en minibus til kørsel i udlandet, er at tilføje en udlandsforsikring i bookingprocessen.

Hvem er vi?

Oscar biludlejning er et af de hurtigst voksende danske biludlejningsselskaber, og det er der flere grunde til. Vi tilbyder billig biludlejning i hele Danmark, og vi stræber efter at gøre dansk biludlejning så nemt og bekvemt som muligt.

Du kan finde os på Aalborgvej 38-40 i Brovst. Derudover kan du også kontakte vores kundeservice på telefon 42909048, chat på hjemmesiden eller på mail [email protected]. Inden du kontakter os kan du med fordel læse de hyppigst stillede spørgsmål nedenfor.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 750 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Brovst

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Brovst:

Hvad koster biludlejning i Brovst?

Du kan leje en bil fra kun 399,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Brovst. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Brovst må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Brovst, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Brovst, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.