Abonnemnetsbetingelser

Et Bilabonnement hos Oscar er en abonnomentsløsning, hvor du som kunde lejer en bil på månedsbasis. Du kan herunder læse om betingelserne for et bilabonnement, herunder betaling, ansvarsforhold, binding og opsigelse. Første betaling for et bilabonnement skal falde på datoen for oprettelsen af abonnementet, hvorefter betaling vil ske med månedlige mellemrum.

Oprettelse

Ved oprettelse af et bilabonnement skal kunden godkende vores abonnementsbetingelser såvel som forretningsbetingelser. Et bilabonnement oprettes nemmest ved at bruge vores online booking-formular, hvor kunden kan finde den ønskede bil, se bilens pris og inkluderede km. Herefter kan kunden tilvælge ekstra forsikringer, km og tilbehør, hvis dette er ønsket. 

Kunden vil herefter blive sendt til betaling, hvorefter abonnementet vil blive oprettet og kunden vil modtage en bekræftelse herom per email.

Betingelser ved oprettelse af bilabonnement

Når kunden godkender vores abonnementsbetingelser og forretningsbetingelser godkender kunden at OSCAR må trække den angive månedlige pris for bilabonnementet på det indtastede kreditkort for varigheden af bilabonnementet. Der fremsendes en faktura ved oprettelse og afslutning af bilabonnementet.

Kundeservice kan til enhver tid kontaktes, hvis kunden ønsker at ændre kreditkort på bilabonnementet.

Ansvar og hæftelse

Ved oprettelse af et bilabonnement forpligter kunden sig til at levere bilen tilbage på datoen for afslutning af bilabonnementet, og i samme stand som ved udlevering af bilen, medmindre andet er aftalt. Derudover forpligter kunden sig til at garantere dækning på det indtastede kreditkort, således betaling sker til tiden.

Opsigelse og binding

Kunden fastsætter længden af abonnementsperioden ved bestilling, hvor der angives en præcis dato for afslutningen af bilabonnementet.

Bilabonnementet opsiges automatisk efter udløbet af denne periode. Ønskes abonnementet forlænget skal kunden kontakte Oscar kundeservice inden abonnementsperioden udløber, hvorefter dette kan aftales. Ønskes abonnementet afsluttet før aftalt tid, kan dette gøres med 30 dages varsel.

Ved spørgsmål eller ændringer til dit bilabonnement kan du kontakte vores kundeservice på 42909048.

Vi henviser desuden til vores:

Copyright © Oscar. All rights reserved.

BILUDLEJNING